Σελίδα 16 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 614151617182666116 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 151 έως 160 από 1323

Θέμα: BMW 3er E46 Navigation 7" Monitor

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gianstef Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιδιά έχουμε κανένα νέο?
    τελος μαρτιου υπολογιζει να τα χει το καταστημα σε επικοινωνια που ειχα. μιλαω για τα δευτερης γεννιας με ενσωματωμενο το ψηφιακο δεκτη mpeg-4 οπως μας υποσχεθηκε ο πωλητης

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Moufas E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τελος μαρτιου υπολογιζει να τα χει το καταστημα σε επικοινωνια που ειχα. μιλαω για τα δευτερης γεννιας με ενσωματωμενο το ψηφιακο δεκτη mpeg-4 οπως μας υποσχεθηκε ο πωλητης
    γιά την τιμή που θα τα πάρουμε έγινε καμια συζήτηση ?

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gianstef Εμφάνιση μηνυμάτων
    γιά την τιμή που θα τα πάρουμε έγινε καμια συζήτηση ?
    τον ρωτησα και για αυτο και δεν μου εδωσε σαφη απαντηση. στα ιδια η λιγο πανω η λιγο πιο κατω αυτα ηταν τα λογια του ακριβως. το θεμα ειναι πως αν μαζευτουμαι αρκετοι πρεπει να πιεσουμε να παει η τιμη πιο κατω απο την τωρινη

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Moufas E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τον ρωτησα και για αυτο και δεν μου εδωσε σαφη απαντηση. στα ιδια η λιγο πανω η λιγο πιο κατω αυτα ηταν τα λογια του ακριβως. το θεμα ειναι πως αν μαζευτουμαι αρκετοι πρεπει να πιεσουμε να παει η τιμη πιο κατω απο την τωρινη
    και ουτε θα παρεις σταθερη τιμη.την τιμη θα την μαθετε οταν και μολις θα γινει η παραγγελια απο το εργοστασιο ωστε αυτος που θα το φερει να διαμορφωση την τιμη που θελει..και κατι αλλο.γιατι να εχει ο δεκτης mpeg4 οταν στην υπολοιπη ευρωπη υπαρχει mpeg2?

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmwologos Εμφάνιση μηνυμάτων
    και ουτε θα παρεις σταθερη τιμη.την τιμη θα την μαθετε οταν και μολις θα γινει η παραγγελια απο το εργοστασιο ωστε αυτος που θα το φερει να διαμορφωση την τιμη που θελει..και κατι αλλο.γιατι να εχει ο δεκτης mpeg4 οταν στην υπολοιπη ευρωπη υπαρχει mpeg2?
    Για την τιμή συμφωνώ μαζί σου!
    Για το mpeg4 πολλά ακούγονται..... Μην είμαστε ακόμα σίγουροι ότι δεν θα έχει!!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bill987 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για την τιμή συμφωνώ μαζί σου!
    Για το mpeg4 πολλά ακούγονται..... Μην είμαστε ακόμα σίγουροι ότι δεν θα έχει!!!!
    εγω λεω πως δεν θα εχει γιατι αυτες τις πληροφοριες εχω απο γερμανια μερια.η επομενη generation που θα ειναι η τριτη generation και οχι η δευτερη οπως λενε πολλοι απλα θα εχει καποιες βελτιωσεις και οχι mpeg4.

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγω λεω πως δεν θα εχει γιατι αυτες τις πληροφοριες εχω απο γερμανια μερια.η επομενη generation που θα ειναι η τριτη generation και οχι η δευτερη οπως λενε πολλοι απλα θα εχει καποιες βελτιωσεις και οχι mpeg4.
    Εγώ έκανα ερώτηση στην dynavin και είπαν ότι δεν θα έχει, αλλά όπως είπα μας λένε άλλα....

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου η τηλεόραση!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bill987 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ έκανα ερώτηση στην dynavin και είπαν ότι δεν θα έχει, αλλά όπως είπα μας λένε άλλα....

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου η τηλεόραση!!
    συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε μου.πριν μια εβδομαδα μιλησαμε και εμεις με dynavin και την ιδια απαντηση πηραμε και εμεις.πως αυτη τη στιγμη δεν ειναι στα σχεδια της εταιρειας ο mpeg4.και κατι ακομα.η dynavin σαν εταιρεια στην ελλαδα εχει δυο επισημους ανιπροσωπους κανοντας ενα τηλ και στους δυο μου ανεφεραν χαρακτηριστικα πως και αυτοι ζητησαν να γινει ο δεκτης mpeg4 και η εταιρεια πολυ ευγενικα το αρνηθηκε λεγοντας πως δεν ειναι στα σχεδια τους και πως η ευρωπη εχει το συστημα mpeg 2 και οχι 4.το μηχανημα εχει αλλες δυνατοτητες που εμενα μου αρκουν γιατι και εγω ειμαι ενας απο αυτους που δεν καιγομαι αν εχει tv η οχι.

Rides
    0

Προεπιλογή

παιδια εγω θελω και μαρεσει να εχει τv.. αμα εχει mpeg2 δεν εχει tv?
    τη ειναι αυτα γενικος δεν τα πολυ ξερω...

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

φιλε ουτε εγω ξερω αν θα εχει δεκτη mpeg-4 απλα αναφερω τι ειπε ο πωλητης. αν δεν εχει θα βγει λανθασμενος αυτος και οχι εγω που απλα μεταφερω τα λεγομενα του. στο κατω κατω μην προτρεχουμε ας περιμενουμε να δουμε τι θα γινει και μετα λεμε κατι. και αν το παρουμε ετσι δεν ειναι μονο η dynavin που βγαζει αυτο το μηχανημα. αποκλειεις το ενδεχομενο καποια αλλη να ενσωματωσει αυτο το δεκτη πανω? μην εισαι τοσο κατηγορηματικος

Σελίδα 16 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 614151617182666116 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP