Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 248

Θέμα: Αεροψεκασμοι - - - - - (συνωμοσιολογια?)

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

πες μου έναν σοβαρό λόγο που να μην το κάνουν αυτό...εσένα δεν σε βλέπω ανχωμενο άρα δεν θα έχεις κανένα δάνειο να σε τρώει ούτε θα έχεις μικρο μισθό ούτε να στον έχουν κόψει τίποτα ούτε να έχεις φόβο να μην σου πάρουν περιουσιακά στοιχεία επειδή δεν πλήρωσες το χαράτσι(+ότι είπαν ότι θα αυξήσουν κ άλλο την ΔΕΗ) σε βλέπω πολύ κουλ πάντα φιλικά έτσι γιατί ο γραπτός λόγος πάντα παρεξηγιέται...που είναι η αντίδραση του κόσμου για όλα αυτά?
    RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο konstantinaM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    πες μου έναν σοβαρό λόγο που να μην το κάνουν αυτό...εσένα δεν σε βλέπω ανχωμενο άρα δεν θα έχεις κανένα δάνειο να σε τρώει ούτε θα έχεις μικρο μισθό ούτε να στον έχουν κόψει τίποτα ούτε να έχεις φόβο να μην σου πάρουν περιουσιακά στοιχεία επειδή δεν πλήρωσες το χαράτσι(+ότι είπαν ότι θα αυξήσουν κ άλλο την ΔΕΗ) σε βλέπω πολύ κουλ πάντα φιλικά έτσι γιατί ο γραπτός λόγος πάντα παρεξηγιέται...που είναι η αντίδραση του κόσμου για όλα αυτά?
    Με αφορμη αυτο που τονισα στο εν παραθέση μήνυμα σου, οι πληροφορίες μου λένε ότι η ειδική φόρμουλα του ματζουνιού με κωδική ονομασία XCW33/CLA-NIA το οποίο κανει το ατομο ναουμ, να παιρνει δανεια, το ψεκασαν αφειδως* πανω απο την Ελλαδα την δεκαετια απο το 1998 εως και 2008

Ναι αυτο φταιει για όλα

*με γενναιοδωρία, σπατάλη, άφθονα
    Απο το βικιπεδια

3. The Following 2 Users Say Thank You to ntinos For This Useful Post:

Stathis (05-12-12), Κωνσταντίνος (05-12-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP