Για ευσταθεια μιλησε ο Προεδρος, οχι εγω ;-)
αν ειναι για ερμα μου φαινεται ακριβη κατασκευη ,ενω με το μισο κοστος θα μπορουσαν να βαλλουν διαρουμενες μεταλλικες πλακες που προσθετονται και αφαιρουνται ευκολα σε οποιοδηποτε σημειο του αεροσκαφους
Nick bmwlover (05-12-12)
οκ θα μπορούσαν να σκεφτούν διάφορους τρόπους..σε αυτό κατέληξαν όμως τι να κάνουμε.. επίσης σε τέτοιου είδους δοκιμές η καμπίνα είναι και γεμάτη με διάφορους αισθητήρες και όργανα τηλεμετρίας.
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
πες μου έναν σοβαρό λόγο που να μην το κάνουν αυτό...εσένα δεν σε βλέπω ανχωμενο άρα δεν θα έχεις κανένα δάνειο να σε τρώει ούτε θα έχεις μικρο μισθό ούτε να στον έχουν κόψει τίποτα ούτε να έχεις φόβο να μην σου πάρουν περιουσιακά στοιχεία επειδή δεν πλήρωσες το χαράτσι(+ότι είπαν ότι θα αυξήσουν κ άλλο την ΔΕΗ) σε βλέπω πολύ κουλ πάντα φιλικά έτσι γιατί ο γραπτός λόγος πάντα παρεξηγιέται...που είναι η αντίδραση του κόσμου για όλα αυτά?
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
Με αφορμη αυτο που τονισα στο εν παραθέση μήνυμα σου, οι πληροφορίες μου λένε ότι η ειδική φόρμουλα του ματζουνιού με κωδική ονομασία XCW33/CLA-NIA το οποίο κανει το ατομο ναουμ, να παιρνει δανεια, το ψεκασαν αφειδως* πανω απο την Ελλαδα την δεκαετια απο το 1998 εως και 2008
Ναι αυτο φταιει για όλα
*με γενναιοδωρία, σπατάλη, άφθονα
Απο το βικιπεδια
Stathis (05-12-12), Κωνσταντίνος (05-12-12)
Εδώ έχει πράμα https://www.arxaiaithomi.gr/2012/12/...C%CE%BD%CF%84/
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.