δεν εχω καταλαβει τι ακριβως μου κανει εντυπωση στο παρακατω βιντεο,η καθαροτητα της εικονας?....,η θεση της καμερας?...
....το εχω βαλει σε φουλ οθονη και ηταν πραγματικα λες και καθομουν στο πισω καθισμα!!!
δεν εχω καταλαβει τι ακριβως μου κανει εντυπωση στο παρακατω βιντεο,η καθαροτητα της εικονας?....,η θεση της καμερας?...
....το εχω βαλει σε φουλ οθονη και ηταν πραγματικα λες και καθομουν στο πισω καθισμα!!!
Εμενα ξερεις τι μου'χει κανει τρελη εντυπωση?Το ποσο πολυ ''λαγκαρουν'' τα χερια του τοσο στο τιμονι,οσο και στο μοχλο!Ουτε σβουρες δεν ξερει να κανει ο τυπας!Με 1η και τον παει τ'αμαξι εκει που θελει......
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
aggelosmk2 (03-12-12), aristent (02-12-12), Bazil Van Sinner (03-12-12), Thomelef (03-12-12)
Εγώ πάλι σκεφτόμουν πως μόνο στο πίσω κάθισμα θα βρεθώ ποτέ σε τέτοιο αυτοκίνητο.
gant (03-12-12), Konstantinos E60 (03-12-12), NS-conv (10-01-13)
Ο σπαρος ειναι με την κουκουλα δειχνη στον Χαντε πως θα γυρναει το 92αρι![]()
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Ωραίο ακούγεται ψηλά
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
katsaraios (03-12-12)
πραγματικά και εγώ απορώ τι σου κάνει εντύπωση απο αυτό το βίντεο ρε άρη.
καιρό έχω να δώ τόσο άχρηστο οδηγό. ακόμα και για σβούρες, τον πάει όπου θέλει το αμάξι. ούτε το γκάζι δεν ξέρει πως να πατήσει, το τιμόνι τον κάνει ότι θέλει, μόνο για 92άρι Μ3 ήταν το γκαβάδι...
χαχαχαχαχα...αυτοί είναι οι πελάτες του σημερινού ντιβίζιον που κοιτάει η εταιρεία πως να τους ικανοποιεί. παρέα με κάτι τύπους σαν και τον άλλον τον γκολφάκια απο το άλλο θρεντ, που προσπαθεί να τους ξεκολήσει απο τα κουβαγκ.
sympether with chiefτης
![]()
![]()
![]()