Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 999

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...10 2012

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #10
    Εγγραφή
    23-12-09
    Μηνύματα
    9.392
    Thanked
    16591
    Rides
    2

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οσο για τα υπόλοιπα σκέφτηκε κανείς σας ότι ακόμα και αυτά τα δίνουν μόνο και μόνο για να ανεβάσουν την πολυπόθητη ρευστότητα στην αγορά . Αυτό που όλοι ζητάμε και ευχόμαστε!!!
    ρε συ γιαννη το εχουμε ξαναπει αυτο.
    αν ερθει ενας κλεφτης και σε κλεψει, επειδη θα ξοδεψει τα κλεμμενα για να φαει να πιει να αγορασει κατι δεν σημαινει οτι αυτο ειναι ενεση ρευστοτητας στην αγορα και θα πρεπει να προωθουμε την κλοπη επειδη οσα πιο πολλα κλεψουν οι κλεφτες τοσα περισσοτερα θα πεσουν στην αγορα.
    δεν ειναι σκεπτικο αυτο.

    τα εφαπαξ και ολα αυτα τα ληστρικα προνομια του δημοσιου, επιδοματα, συνταξεις μαϊμου κλπ, αποτελουν κλοπη απο την κοινωνια.
    νομιμη κλοπη ειναι επειδη ο ενας απο τους συνεργους ειναι αυτος που νομοθετει.

    ολα αυτα τα κλεμμενα λεφτα αν δεν πηγαιναν στους δ.υ. αλλα εμεναν εκει απο οπου τα εκλεψαν, παλι θα επεφταν στην αγορα απο αυτους που θα τα ειχαν.

    μην το ξαναπουμε αυτο το επιχειρημα διοτι δεν ισχυει.

    το μοντελο οπου το κρατος επαιρνε τα δανεικα και τα μοιραζε μεδω των δ.υ. και των κρατικοδιαιτων επιχειρηματιων μας τελειωσε.

  2. The Following 5 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

    A8hnaios (29-11-12), Bitz (29-11-12), joseph (30-11-12), Thomelef (29-11-12), vagmag (29-11-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP