Bmwnaousa απο οτι καταλαβα απο τους φιλους εσενα περιμενω για βοηθεια στο προβλημα μου.
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Bmwnaousa απο οτι καταλαβα απο τους φιλους εσενα περιμενω για βοηθεια στο προβλημα μου.
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Αν κατάλαβα καλά, έχει έκδοση HIGH
Από αυτές που αναζήτησες λοιπόν (και βρήκες όπως λές) κράτα μια έκδοση HIGH (εχει "βγει" ακόμη και του 2013) αλλα σε version "light / DVD-5", που να χωράει δλδ σε δισκάκι DVD 4.5Gb
Το πιθανότερο είναι οτι το DVD στην μπαγαζιέρα σου φοράει έκδοση ΠΡΙΝ από αυτή που διαβάζει DVD dual layer (8.5Gb) αλλα ας αφήσουμε αυτή την αναβάθμιση προς το παρόν...
To ISO αρχείο που θα κατεβάσεις, το "καις" με imgburn σε ποιοτικό DVD, με χαμηλή ταχύτητα
ΥΓ. Πάντως κύριοι συμφορουμίτες (Stamatis, Panos, Bill), συνήθως ζητάμε μια "συσταση" του νεο-εισερχόμενου, πριν του "προσφέρουμε" βοήθεια (τουλάχιστον έτσι - νομίζω - κάναμε ως τώρα...)
Εδω, μπήκε ο άλλος και "τρεξατε" μέσα σε 4 ποστς πρέπει να του δώσουμε "γρήγορες" απαντήσεις...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη asot : 26-11-12 στις 10:19
...
Έχεις απόλυτο δίκιο αγαπητέ κ. Αντώνη!!!!
Φίλε μου καλώς μας ήρθες, αν θες πέρνα μια βόλτα από εδώ https://www.bmwfans.gr/forum/forumdisplay.php?f=23 και γράψε λίγα λόγια για εσένα και την μπέμπα σου!!!
aristent (26-11-12), asot (26-11-12), BMWNAOUSSA (26-11-12)
Σωστο και δικαιο
Απλα το ρημαδι το ταπατοκ δεν μου δειχνει post count και θεωρησα οτι εχω να κανω με παλιο μελος.
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
asot (26-11-12), BMWNAOUSSA (26-11-12)
asot (26-11-12)
Οπως και επισης δεν δινει θενκς.
Χρωσταω.
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
asot (26-11-12)
Μήπως μπορείτε να μου δώσετε καμία διεύθυνση να μπω για να κατεβάσω σε DVD 4,7 GB το πρόγραμμα γιατί το μηχάνημα που έχω δεν διαβάζει από Doumple Layer, άρα χρειάζομαι να κατεβάσω τους χάρτες σε έκδοση των 4,7 τουλάχιστον..... Σας ευχαριστώ
Μα έγραψες παραπάνω οτι γράφτηκες σε ΠΟΛΛΑ sites και κατέβασες ΠΟΛΛΑ αντίγραφα, τιποτα από αυτά δεν είναι HIGH, σε μέγεθος < 4.5Gb???
Το θέμα "copy" χαρτες θέλει προσοχή....
Ψαξε στο gpsunderground
...