Μου θυμίζει λίγο απο το "Μαγικό στυλό" που τα κάνει όλα τόσο τέλεια...
Αυτό που δείχνει μόνο με βρωμιά δεν μοιάζει και βέβαια όλα αυτά σε λευκό αυτοκίνητο.
Μου θυμίζει λίγο απο το "Μαγικό στυλό" που τα κάνει όλα τόσο τέλεια...
Αυτό που δείχνει μόνο με βρωμιά δεν μοιάζει και βέβαια όλα αυτά σε λευκό αυτοκίνητο.
Όταν κάνεις το καλό, ζήτα απόδειξη, μην τυχόν και ο παράδεισος
δουλεύει σαν την εφορία.
joseph (24-11-12)
Το προϊόν από ό,τι καταλαβαίνω,είναι αντίστοιχης φιλοσοφίας με το Optimum No Rinse (ONR). Ψεκάζεις για να μαλακώσει η βρωμιά,και στη συνέχεια σκουπίζεις. Λογικά πρέπει να περιέχει κάποια λιπαντικά στοιχεία, αφενός για να μη γδέρνει το βερνίκι,αφετέρου για να δίνει μία σχετική γυαλάδα στο τέλος, γι'αυτό και θέλει πέρασμα με 2ο πανί,για να γίνει το buffing.
Θα το χρησιμοποιούσα μόνο σε ελαφρά σκονισμένο αυτοκίνητο,εν είδει quick detailer με κάποιες καθαριστικές ιδιότητες, και εφόσον άλλαζα πανί σε κάθε ξεχωριστό πάνελ,για να μη μεταφέρω τη βρωμιά από το ένα κομμάτι στο άλλο.
Τα συγκεκριμένα προϊόντα ανθούν σε περιοχές που,για περιβαλλοντικούς λόγους, ισχύουν αυστηρά water restrictions (αν σε δουν να πλένεις με το λάστιχο τρως πρόστιμο),παράμετρος που τονίζεται και στο τέλος του διαφημιστικού βίντεο.