nikos valvetronic (21-11-12), Vassilis ///M (21-11-12), zaharias (21-11-12)
EVERGET (21-11-12)
ρε φίλε...σορυ κιόλα, αλλά εσύ είσαι αυτός που θυμίζεις σε όποιον αρέσει το συγκεκριμένο σαλόνι την θέση σου.
δεν νομίζω να σε ρώτησε ο άρης αν θα το έπαιρνες με αυτό το σαλόνι, οπότε δεν καταλαβαίνω πάλι την εμονή σου να το αναφέρεις, και μάλιστα σαν παρατήρηση.
το αμάξι είναι σούπερ, εκεί τελειώνει η κουβέντα. το ότι δεν σου αρέσει το σαλόνι το καταλάβαμε. το ότι είσαι υπερβολικός το καταλάβαμε και αυτό.
σιγά τ'αυγά πια με τα Μ που πρέπει όλα να είναι κάργα καραεργοστασιακά, λές κια έγινε τπτ, ή λές και έχουμε να κάνουμε για κάνα F40.
sympether with chiefτης
αδερφέ, κατάλαβε επιτέλους ότι αυτό το υφάκι του να απαξιώνεις εντελώς την γνώμη του άλλου για κάτι που εσένα δεν σου αρέσει, είναι άκρως προσβλητικό και ενοχλητικό, ειδικά με τον τρόπο που το κάνεις.
το πόσα χρόνια γνωρίζεις τον άρη, δεν μου λέει απολύτως τπτ, με ενοχλεί το γεγονός ότι απο το ξεκάρφωτο βρίσκεις την ευκαιρεία να ξαναπείς την εξυπνάδα σου, μειώνοντας για μια ακόμα φορά τις γνώμες των άλλων.
sympether with chiefτης
Δεν προσέβαλα κανέναν. Προφανώς επειδή δεν με ξέρεις το λες, όπως φυσικά και εγώ δεν σε ξέρω
Εγώ όπως βλέπεις μου γράφεις σε κάτι που είπα στον Άρη και δεν παρεξηγώ κάτι
Εαν το θεωρείς εξυπνάδα ή ότιδήποτε άλλο δικαίωμά σου
Απλά πρέπει να καταλάβουμε ότι κάνουμε διάλογο και το να απαντάμε σε κάτι δεν θεωρείται ούτε ότι μειώνουμε κάποιον ούτε οτιδήποτε άλλο
Αλοίμονο εαν η οποιαδήποτε άποψη θεωρείται ότι προσβάλλω τον άλλον
Εξάλλου για μια αγγελία ενός αυτοκινήτου έγραψα
Detailing Madness