Αρχικό μήνυμα απο
friendgr
Πολύ λογικές και σωστές οι παρατηρήσεις σου, αλλά μάλλον δεν θα έχεις διαβάσει το προηγούμενο Post μου που αναφέρω ότι η πρώτη μου επιλογή είναι το quattroporte. Και σαν κάτοχος maserati που ήμουν γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει ανταλλακτικά και λάστιχα και μια ζωή μικτές ασφάλειες κλπ Εξάλλου δεν νομίζω το Μ5 να έχει μικρότερο κόστος συντήρησης από το quattroporte....
Σαφώς και τα έχω υπολογίσει όλα αυτά και εννοείται ότι υπάρχει και άλλο οικογενειακό αυτοκίνητο. Δεν πας ούτε με το Μ5 ούτε με το quattroporte στο supermarket....
Για τα ακούνητα Χ5 και Cayenne συγνώμη αλλά επειδή έχω δει και κοντινές μου περιπτώσεις , κάποιους όχι όλους, κάποιους δεν τους λυπάμαι καθόλου όταν ζούσαν μια ζωή σε μια φούσκα με δανεικά και κάρτες. Και μην μου πείτε δεν ισχύει. Προσωπικά δεν έχω δανειστεί ούτε 1 ευρώ. Δεν έχω , δεν παίρνω. Απλά. Αυτή είναι η δική μου στάση ζωής και θα συνεχίζω να την εφαρμόζω χωρίς απόκλιση.
Οσο για το (αφερέγγυο) κράτος έχεις δίκιο ότι δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Πλέον το να κατέχεις κάτι θα είναι έγκλημα....τουλάχιστον ας το ευχαριστιόμαστε.