Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 148

Θέμα: Απορίες για αγορά Μ5 Ε60

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Noted !

Να ρωτήσω κάτι άλλο, αυτό το σύστημα την οθόνη που έχει που τα ρυθμίζεις όλα από κει το λεγόμενο idrive τόσο πολύπλοκο είναι;
    Βλέπω και τον clarkson στο Topgear που είναι όλα τα λεφτά....
    Διαβάζω και σε ξένα φόρουμ που λένε να πάρεις μετά το 2008 που έχουν κάνει αναβάθμιση.
    Γενικώς είμαι γκατζετάκιας και εξοικιωμένος με την τεχνολογία , αλλά άλλο είναι π.χ. να κάθεσαι αραχτός και να ψάχνεις τα menu του κινητού και άλλο να οδηγάς και να πρέπει να κάνεις 5 επιλογές για μια λειτουργία.

τι ισχύει τελικά; Υπερβολές ή αλήθεια;

Υ.Γ. Με το χέρι στην καρδιά θέλω να μου απαντήσετε.

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο friendgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα σε όλους,

Οσον αφορά την ερώτηση 3) δεν παίρνω καμιά απάντηση και μου κάνει εντύπωση. Αν δεν έχετε εσείς γνωστούς και "γάτες" μηχανικούς ποιός θα έχει εγώ;
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο friendgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Noted !

Να ρωτήσω κάτι άλλο, αυτό το σύστημα την οθόνη που έχει που τα ρυθμίζεις όλα από κει το λεγόμενο idrive τόσο πολύπλοκο είναι;
    Βλέπω και τον clarkson στο Topgear που είναι όλα τα λεφτά....
    Διαβάζω και σε ξένα φόρουμ που λένε να πάρεις μετά το 2008 που έχουν κάνει αναβάθμιση.
    Γενικώς είμαι γκατζετάκιας και εξοικιωμένος με την τεχνολογία , αλλά άλλο είναι π.χ. να κάθεσαι αραχτός και να ψάχνεις τα menu του κινητού και άλλο να οδηγάς και να πρέπει να κάνεις 5 επιλογές για μια λειτουργία.

τι ισχύει τελικά; Υπερβολές ή αλήθεια;

Υ.Γ. Με το χέρι στην καρδιά θέλω να μου απαντήσετε.
    θα το καθαρισω το θεμα καποια στιγμη απο τα of topic.

στην ερωτηση σου για συνεργεια, προσωπικα προτιμω εξουσιοδοτημενα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.
    αυτη τη στιγμη το συντηρω στο σπανο, παλιοτερα πηγαινα στον κορφιατη (δεν με βολευει πλεον το δρομολογιο).

not my cup of tea, αλλα υπαρχουν και αλλα συνεργεια μη εξειδικευμενα, εξαιρετικος ειναι ο μανωλης στη μεταμορφωση, καλα λογια ακουμε και για τον τσεβα στα βριλησσια.

το idrive δεν ειναι τοσο πολυπλοκο, η συγκεκριμενη εκπομπη ειναι απο τις γνωστες εξυπναδες του κλαρκσον.
    ειναι αρκετα απλο και το μαθαινεις ευκολα. αλλωστε τις ρυθμισεις τις κανεις μια φορα, απο κει και μετα υπαρχει κουμπι πανω στο τιμονι που επιλεγει αυτοματα τα προγραμματα Μ.
    σε αντιδιαστολη το audi εχει πιο μπερδεμενο συστημα.

3. The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

friendgr (20-11-12), GM6 (24-11-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP