Σελίδα 63 από 100 ΠρώτηΠρώτη ... 1353616263646573 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 621 έως 630 από 999

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...10 2012

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άλλη μια ωραία ιδέα είναι ν' αλλάξει τον τίτλο χρήστη από "Oh... not again" σε "Έλλην Φιλόσοφος, πατέρας του Νεοελληνικού Διαφωτισμού, απόγονος του Βαρόνου του Montesquieu".
    Διαφωτισμος και νεοπτωχευμενη αστική τάξη... συνδυασμός σαν του 1789...

2. The Following 3 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

Ptboul (19-11-12), S8N (19-11-12), Κωνσταντίνος (19-11-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

οριστε επειδη σας κουρασα με τα τρωκτικα του δημοσιου, παρτε και του ιδιωτικου:

Tα οργανωμένα συμφέροντα έχουν όνομα και διεύθυνση

Πριν από καιρό, ήμουν ένας από αυτούς που αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο από την ΔΕΗ. Έτσι λοιπόν άλλαξα παροχέα ηλεκτρικού ρεύμα και πήγα σε μια από τις καινούργιες εταιρείες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος που υπήρχαν.

Δεν θυμάμαι πόσο καιρό ήμουν μαζί τους, αλλά γενικά ήμουν ευχαριστημένος. Αν μη τι άλλο ο λογαριασμός ήταν μικρότερος και είναι ο αποκλειστικός λόγος για να είναι κανείς ευχαριστημένος. Επίσης ήμουν ευχαριστημένος διότι η ΔΕΗ... μου είχε κάτσει στο λαιμό πολλά χρόνια.

Ως γνωστό, τελικά ορισμένοι από αυτούς αποδείχτηκαν απατεώνες και αναγκαστικά

όλοι γυρίσαμε ξανά στην ΔΕΗ.
    Και ενώ έκανα την μεταφορά στην άλλη εταιρεία χωρίς πολλές διαδικασίες, για να γυρίσω πίσω στη ΔΕΗ, χρειάστηκε μια ολόκληρη μέρα γραφειοκρατίας.

Πέραν από την γραφειοκρατία όμως, έπρεπε να έχω και πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου. Να εξασφαλίσω δηλαδή κάποιο χαρτί από κάποιο ηλεκτρολόγο για την άρτια λειτουργία της εγκατάστασης των ηλεκτρολογικών κυκλωμάτων του σπιτιού μου.

Δεν έδωσα σημασία και περάσαν μερικοί μήνες και ξαφνικά μια μέρα, μου χτυπάει την πόρτα ένα συνεργείο και μου ζητούν να δουν την πιστοποίηση του ηλεκτρολόγου! Σε διαφορετική περίπτωση μου είπαν ότι θα έπρεπε να μου κόψουν το ρεύμα.

Τους απαντώ ότι τρελός παπάς του βάπτισε, αν νομίζουν ότι θα μου κόψουν το ρεύμα διότι δεν έχω αυτό το χαρτί. Τους υποσχέθηκα ότι θα το βγάλω σε μερικές μέρες.

Μην έχοντας κάποιον ηλεκτρολόγο που να ξέρω προσωπικά, έκανα λίγο surfing και ανακαλύψαμε ορισμένους ηλεκτρολόγος στην περιοχή μου.

Αρχίζω λοιπόν τα τηλέφωνα και ανακαλύπτω ότι το κόστος για αυτή την πιστοποίηση είναι 120 ευρώ πλέον ΦΠΑ!! Μου ήρθε ζαλάδα.

Δεν μπορεί λέω όλοι να είναι τόσο συνεννοημένοι, κάποιος από την κλίκα θα ενδώσει, τόση ύφεση έχουμε. Λίγο παζάρι από εδώ και λίγο παζάρι από εκεί, βρήκα έναν να κάνει τη δουλειά για 100 ευρώ μαζί και το ΦΠΑ.

Όταν τέλος πάντων ήρθε το χαρτί και τον πλήρωσα, άρχισε την κλάψα. Ξέρεις μου λέει, είπαμε μεν 100 ευρώ, αλλά δεν βγάζω σχεδόν τίποτα. Από αυτό το ποσό, 23 ευρώ θα πάνε στον σύνδεσμο, υπάρχει και το ΦΠΑ κτλ...

Όπα του λέω, ποιον σύνδεσμο; Τον σύνδεσμο ηλεκτρολόγων μου λέει, παίρνουν ένα ποσοστό από κάθε δουλειά. Για κάθε πιστοποίηση, θα πρέπει να τους δώσω 23 ευρώ.

Ένα λεπτό του λέω, είχες δικαίωμα υπογραφής κτλ, ναι ή όχι; Ναι μου λέει, είμαι πιστοποιημένος ηλεκτρολόγος. Και γιατί θα πρέπει να δώσεις 23 ευρώ στον σύνδεσμο για να υπογράψουν και αυτοί; Διότι έτσι λέει ο νόμος μου απαντά. Δηλαδή του λέω, δεν μπορείς εσύ να κάνεις τίποτα χωρίς να πάρει ποσοστό (νταβατζιλίκι) ο σύνδεσμος; Όχι μου λέει.

Ο εν λόγω σύνδεσμος ονομάζεται "ΣΕΗΕΑ". Στόχοι του συνδέσμου είναι:

Βασικότερος στόχος του ΣΕΗΕΑ, στα πλαίσια της υπεράσπισης των συμφερόντων του κλάδου είναι η επίλυση των άλυτων, επί χρόνια τώρα, βασικών και κρίσιμων προβλημάτων του Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη, όπως : η αναμόρφωση και κωδικοποίηση της αναχρονιστικής ηλεκτρολογικής νομοθεσίας του 1934, η ενεργοποίηση του επανελέγχου όλων των παλαιών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων καθώς και του δειγματοληπτικού ελέγχου, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τους Κ.Ε.Η.Ε., η περιοδική επαύξηση των αδειών, γιατί η ισχύς τους αχρηστεύεται από την αστραπιαία ταχύτητα των τεχνολογικών εξελίξεων, ιδιαίτερα στο χώρο των εφαρμογών του ηλεκτρισμού. Επίσης, κλαδικοί στόχοι παραμένουν : η πάταξη της εμπορίας της «υπογραφής» ιδιαίτερα μηχανικών και μηχανικών ηλεκτρολόγων, των λαθρεγκαταστατών - υπαλλήλων Δημοσίου, ΝΠΔΔ, ΟΤΑ κ.α., που οξύνουν τον αθέμιτο ανταγωνισμό και υποβαθμίζουν την ποιότητα εκτέλεσης των ηλεκτρικών εργασιών.

Σημειώστε παρακαλώ την τελευταία πρόταση “η πάταξη της εμπορίας της «υπογραφής» ιδιαίτερα μηχανικών και μηχανικών ηλεκτρολόγων, των λαθρεγκαταστατών - υπαλλήλων Δημοσίου, ΝΠΔΔ, ΟΤΑ κ.α., που οξύνουν τον αθέμιτο ανταγωνισμό και υποβαθμίζουν την ποιότητα εκτέλεσης των ηλεκτρικών εργασιών”.

Με λίγα λόγια, αυτός ο σύνδεσμος έχει σκοπό να προσπαθήσει να επιβάλει τιμές για τα μέλη του και να μειώσει τον ανταγωνισμό.

Διότι από την στιγμή που κάποιος είναι πιστοποιημένος ηλεκτρολόγος, δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο θα έπρεπε να πάρει και την άδεια του συνδέσμου για το οτιδήποτε; Αν κάποιος υπογράψει για κάποιον άλλον που δεν είναι πιστοποιημένος, αυτό είναι άλλο θέμα. Ας βρεθεί τρόπος να το πατάξουν αυτό, αν πράγματι είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα. Αλλά τι δουλειά έχει ο κάθε σύνδεσμος να βάζει και την υπογραφή τους και παίρνει ποσοστό, που ανεβάζει το κόστος για όλους μας, ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω.

Αγαπητέ αναγνώστη, τα τσιφλίκια και οι κλίκες έχουν όνομα και διεύθυνση και δεν κρύβονται. Όλοι αυτοί θα πρέπει να πάνε στα σπιτάκια τους. Και δεν είναι μόνο οι ηλεκτρολόγοι. Υποθέτω ότι κάθε επαγγελματική ομάδα έχει κάποιο ανάλογο σύνδεσμο, που μοναδικό σκοπό έχει να επιβάλει ορισμένες τιμές και να ακυρώσει όσο περισσότερο μπορεί τον ανταγωνισμό.

Το ΠΟΒΕΑΜ παλιότερα είχε τιμοκατάλογο τιμών (δεν ξέρω αν έχουν ακόμα) και οι φαρμακοποιοί έχουν βιβλίο τιμών. Αν κάποιοι θέλουν να έχουν επαγγελματικούς συνδέσμους, έχουν κάθε δικαίωμα. Δεν έχουν όμως δικαίωμα να βγάζουν τιμές για αυτές τις προσφερόμενες υπηρεσίες και να προσπαθούν δια του νόμου να τις επιβάλουν.

Τρόικα που είσαι, τους ξέχασες αυτούς...

george.kesarios@capital.gr

4. The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

katsaraios (26-11-12), S8N (19-11-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

καλα, θα το δω απο το σπιτι γιατι δεν καταλαβαινω
    edit το θεμα με τη μπιγιονσε εννοω
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stamatis : 19-11-12 στις 13:08

Rides
    2

Προεπιλογή

για να μη μεινει παραπονεμενος ο φιλος μας που κουραστηκε να ακουει για δημοσιους υπαλληλους, οριστε αλλο ενα αρθρο:

Το λόμπι των χρεοκοπημένων αντεπιτίθεται!

Οι Ευρωπαίοι είναι αποφασισμένοι να έρθουν σε σύγκρουση με το σύστημα διαπλοκής στην Ελλάδα. Να κτυπήσουν ευθέως την διεφθαρμένη πολιτική και επιχειρηματική ελίτ που ευθύνεται για την χρεοκοπία της χώρας. Το κλειδί των εξελίξεων είναι ο έλεγχος των δανείων. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τράπεζες που υπάρχουν ακόμη λόγω των Ευρωπαίων φορολογουμένων.

Αυτό ήταν! Το λόμπι της δραχμής, η λέσχη των χρεοκοπημένων κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών πέρασε στην αντεπίθεση. Πιέζει ασφυκτικά για να αλλάξει αυτή η διάταξη. Δηλαδή να κατασπαταλήσουν για άλλη μία φορά τα χρήματα των καταθετών και των μετόχων.

Στο παρελθόν έχουν αποδείξει ότι είναι ικανοί για όλα. Να οδηγήσουν την χώρα ακόμη και σε πρόωρες εκλογές, αν πιστέψουν ότι αυτός είναι ο τρόπος για να κερδίσουν λίγες ακόμη εβδομάδες ζωής. Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε ήδη να έχουν βάλει λουκέτο.

Το έχουν κάνει κι άλλες φορές στο παρελθόν. Η χώρα αυτή οδηγήθηκε σε εκλογές όταν επιχειρήθηκε να σπάσει το απόστημα σε δημόσιους οργανισμούς με μίζες εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ. Οδηγήθηκε σε εκλογές όταν η Δικαιοσύνη απείλησε να αγγίξει τις σχέσεις του πολιτικού κόσμου με υπόγειες διαδρομές του χρήματος, όπως συνέβη με τα δομημένα ομόλογα. Δεν τους ενδιαφέρει η χώρα και οι πολίτες της. Τους ενδιαφέρει μόνο να συνεχίσουν να ζουν σε βάρος των υπολοίπων. Δεν είναι απλά μια ομάδων κηφήνων. Είναι ένα καρκίνωμα που έχει μολύνει τα πάντα...

Το λόμπι των χρεοκοπημένων αντεπιτίθεται. Συγκεντρώνει τις δυνάμεις που του έχουν απομείνει και τρέχει να προλάβει τις εξελίξεις. Ο έλεγχος των δανείων άνω των 10 εκατ. ευρώ θεωρείται «πράξη κατοχής». Τι θέλουν; Να δώσουν τα λεφτά τους οι Ευρωπαίοι και οι ίδιοι να συνεχίσουν να ζουν με δανεικά λεφτά από τις τράπεζες, όπως κάνουν επί σειρά ετών.

Μόνο που οι άλλοι δεν είναι κουτοί. Δεν είναι η Ευρώπη ξεφτιλισμένη, όπως θα ήθελαν οι κρατικοδίαιτοι. Ξεφτιλισμένο είναι το ελληνικό σύστημα της διαπλοκής. Στην πραγματικότητα πρόκειται για εγκληματική οργάνωση που θα έπρεπε τα μέλη της να είναι εδώ και καιρό πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Είναι αστείοι. Έχουν βγάλει τα λεφτά τους στο εξωτερικό, έχουν οδηγήσει τις εταιρείες τους στο χάος και τώρα εκβιάζουν το σύστημα για να χρηματοδοτηθούν από τις τράπεζες. Τίποτα άλλο χρειάζονται;

Η πράξη της τοποθέτησης επιτρόπου στις τράπεζες είναι μία ενέργεια που μπορεί να έχει ιδιαίτερα ευνοϊκές επιπτώσεις στην χώρα και στα συμφέροντά της. Μπορεί να αποτελέσει την αρχή για να ξεριζωθεί το άθλιο σύστημα της διαπλοκής που έχει διαλύσει οτιδήποτε υγιές σε αυτή την χώρα. Δεν τρώμε κουτόχορτο. Δεν παρακολουθούμε τις αποπροσανατολιστικές φωνές του λόμπι των χρεοκοπημένων. Αν θέλουν να έχουν επιχειρήσεις ας φέρουν λεφτά από το εξωτερικό. Δεν θα συνεχίζουν να κάνουν τους μάγκες με τα δικά μας λεφτά.

Θανάσης Μαυρίδης

thanasis.mavridis@capital.gr

7. The Following 5 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

A8hnaios (19-11-12), Eleni (20-11-12), gant (19-11-12), katsaraios (26-11-12), S8N (19-11-12)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με ένα συστημα μετρησης αποδοσης και αξιολογησης θα μπορουσαν να εχουν λυθει πολλα από τα προβληματα του δημοσιου κλαδου.
    Η θεσπιση ελαχιστης αποδοτικοτητας και η καταγραφη της παραγωγικοτητας ειναι παλια τακτικη στον ιδιωτικο τομεα.
    Δεν βλεπω γιατι ειναι ακομα εκτος της πρακτικης του δημοσιου τομεα ένα τετοιο συστημα.

Για αυτο ο παρανομος ιδιωτης παταει στον ανεπαρκη δημοσιο που ειναι προΪον του κενου διοικησης, της ελλειψης διαδικασιας και του νομοθετικου κυκαιωνα και ολοι μαζι δημιουργουν το προβλημα.

Η διαβρωση ειναι στους θεσμους.
    Τα προϊοντα της ειναι η αναποτελεσματικοτητα και η μετριοτητα.

Οπως τα μαϊμουδακια στο κλουβι με τις μπανανες. (Βαριεμαι να το γραφω ψαχτε το στο ιντερνετ, ενδιαφερον πειραμα αλλωτριωσης)

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
    υπαρχει συστημα ελεγχου και αξιολογησης με ετησια και ατομικη αξιολογηση των υπαλληλων οπου αξιολογειται η ποσοτικη,ποιοτικη αποδοση, η συνεπεια και η συμπεριφορα προς πολιτες ( μπορει να ξεχναω και καποια παραμετρο).
    Ο δημοσιουπαλληλικος κωδικας αν διαβαστει απο καποιον θα τρομαξει για το τι προβλεπει και τι επιφερει σε περιπτωσεις επιορκων υπαλληλων.
    Το προβλημα δεν ειναι στο θεσμικο πλαισιο , το προβλημα ηταν και παραμενει (αν και σιγα σιγα αλλαζει ευτυχως) στην εφαρμογη των νομων και των κανονισμων.
    Γιατι ομως?
    Γιατι σε καθε δημοσια υπηρεσια δημιουργησαν τους κομματικους στρατους,που μεσα απο συλογους ηταν βασιλικοτεροι του βασιλεα, που οποιος δεν ηταν μαζι τους ηταν αντιθετος τους και πολλες φορες βιωνε εργασιακους διωγμους ή επιδεικτικη περιφρονηση.
    Οι προισταμενοι, τομεαρχες,διευθυντες, κρινονταν με βαση την κομματικη τους τοποθετηση.
    Οταν δε αλλαζε η κυβερνηση αυτοι που παρεμεναν στις θεσεις τους, εκαναν τα παντα για να "πολεμανε" την υπηρεσια -οργανισμο αντι να προωθουν τις εξελιξεις και την ποιοτητα των παρεχομενων υπηρεσιων.
    Γιατι δευτερο..
    Γιατι ειτε ειχες θεση ευθυνης ειτε οχι,ειτε συνεχως εκπαιδευοσουν,ειτε οχι, δεν υπηρχε κανενα κινητρο αποδοσης ουτε ηθικο ουτε μισθολογικο.
    Περαν βεβαια των μισθολογικων ωριμασεων με τα χρονια προυπηρεσιας,
    Βεβαια υπηρχαν οργανισμοι που λαμογιαρικα εγραφαν υπερωριες και ανεβαζαν ετσι το μισθο τους σε εξωφρενικα υψη.
    Ομως ολες αυτες οι αξιολογησεις, οι αναφορες , τα πειθαρχικα παραπτωματα κλπ ,ολα αυτα που μπηκαν στα συρταρια και "ξεχαστηκαν" υπαρχουν και ειναι στους ατομικους φακελους των υπαλληλων και ηρθε η ωρα να βγουνε στο φως!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 19-11-12 στις 15:49

9. The Following 6 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

A8hnaios (19-11-12), gant (20-11-12), katsaraios (26-11-12), micz (19-11-12), Ptboul (20-11-12), vagmag (19-11-12)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ενα μικρό νεκροταφείο με θαυμασια θέα ...... Το χεί κάψει τελείως. https://www.sport-fm.gr/article/593653
    αντε γεια...

11. The Following User Says Thank You to hades7 For This Useful Post:

aristent (19-11-12)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ενα μικρό νεκροταφείο με θαυμασια θέα ...... Το χεί κάψει τελείως. https://www.sport-fm.gr/article/593653
    που ξερεις???...μπορει και να βλεπει απο εκει!!!

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή Ξαναβρήκαμε τα λεφτά...

μου φτιαξε τη διάθεση πρωι -πρωί. Δείτε το
    Του Γιώργου Κράλογλου

Τον αδικήσαμε κατάφορα τον Γ. Παπανδρέου που δεν πιστέψαμε ότι λεφτά υπήρχαν. Γιατί τα λεφτά του Γ. Παπανδρέου τα βρήκε ο ΣΥΡΙΖΑ και με αυτά τα λεφτά θα επαναπροσλάβει όποιον απολυθεί αρκεί να είναι κρατικός υπάλληλος. Οι απολυμένοι ιδιωτικοί υπάλληλοι καλά να πάθουν αφού δούλευαν για την πλουτοκρατία.

Προσέξτε τώρα την δημοκρατική λογική και την πολιτική κοινωνικής δικαιοσύνης κορυφαίων παραγόντων του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων και κομματικών καθηγητών, που, όπως φαίνεται, θα αναλάβουν πόστα στην οικονομία αν έλθουν στην εξουσία.

Σε ό,τι αφορά το κράτος. Θα προσλάβουν (υπόσχονται) όλους τους κρατικούς υπαλλήλους που θα απολύσει η σημερινή κυβέρνηση είτε δουλεύουν στην κεντρική διοίκηση είτε στους Δήμους και στις ΔΕΚΟ.

Σε ό,τι αφορά τον ιδιωτικό τομέα. Θα φροντίσουν (υπόσχονται επίσης) να χάσουν τα λεφτά τους όσοι στρατηγικοί επενδυτές και κεφαλαιούχοι τα τοποθετήσουν, στο πλαίσιο των αποκρατικοποιήσεων, σε κρατικές επιχειρήσεις με σκοπό να κάνουν και επενδύσεις δημιουργώντας θέσεις εργασίας Θα τα χάσουν γιατί (κατά τον ΣΥΡΙΖΑ) είναι αετονύχηδες και έρχονται στην Ελλάδα για να ισχυροποιήσουν τον ιδιωτικό τομέα... ενάντια στον κρατικό τομέα της οικονομίας.

Για τους άνεργους του ιδιωτικού τομέα που υποτάχθηκαν στις φοβίες τους και στην ανεξαρτησία τους και δεν γράφτηκαν σε κόμματα ή δεν έγλυψαν βουλευτές ή δεν μετείχαν στην μπαχαλοποίηση της χώρας με συνέπεια να μην μπορούν να διορισθούν στο κράτος δεν υπάρχει καμιά πρόβλεψη. Ας πρόσεχαν. Και ας μην έκαναν την προδοτική κίνηση να προσληφθούν από τους πλουτοκράτες...

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξαναβρεί δουλειά, στο κράτος, μόνο στους απολυμένους κρατικούς υπαλλήλους. Οι ιδιωτικοί μπορούν άνετα να μας αδειάσουν την γωνιά γιατί στην θέση τους ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποχρέωση να βολέψει τους λαθρομετανάστες . Πρώτα οι ξένοι μετανάστες, μετά οι λαθρομετανάστες... Και βλέπουμε.

Με τα λεφτά του Γ. Παπανδρέου που δεν τον πιστέψαμε όταν μας έλεγε ότι υπάρχουν... ο ΣΥΡΙΖΑ θα χαρίσει και τα δάνεια όσων κινδυνεύουν να τους πάρουν τα σπίτια οι Τράπεζες.

Δεν γνωρίζουμε βεβαίως ποιους θα θεωρήσει τελικά φτωχούς και θα τους χαρίσει τα δάνεια και ποιους θα χαρακτηρίσει πλουσίους που θα υποχρεωθούν να πληρώσουν ότι χρωστάνε...

Από τα λεφτά όμως του Γ. Παπανδρέου που υπήρχαν αλλά εμείς δεν το πήραμε χαμπάρι... θα μοιράσει λεφτά ο ΣΥΡΙΖΑ και στους μικρούς επιχειρηματίες και βιοτέχνες. Τώρα ποιοι είναι οι μικροί κατά τον ΣΥΡΙΖΑ. Ποιοί είναι οι μεσαίοι. Και ποιοι οι μεγάλοι και οι πλουτοκράτες που πρέπει να πληρώσουν όλους τους υπόλοιπους θα το δούμε αν γίνει η κυβέρνηση.

Θα μας το πουν τότε οι καθηγητές του ΣΥΡΙΖΑ... Γιατί τώρα έχουν άλλες δουλειές να κάνουν. Να βγαίνουν στα κανάλια και στα ραδιόφωνα και να καθησυχάζουν κάθε κρατικό υπάλληλο ότι το κράτος-πατερούλης δεν θα τους ξεχάσει...

Θα τους θυμηθεί όταν η αδικημένη αριστερά αναλάβει την εξουσία στον τόπο για να διδάξει και τους υπόλοιπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης τι σημαίνει να χρωστάς και να μην πληρώνεις όταν εσύ πιστεύεις ότι δεν χρωστάς... Αυτά όμως θα τα δούμε μετά τις εκλογές.

Γιατί όμως επιμένω να μιλάω μόνο για τον ΣΥΡΙΖΑ ότι βρήκε τα λεφτά του Παπανδρέου και είναι έτοιμος να τα μοιράσει και δεν αναφέρομαι στον κ. Αλέξη Τσίπρα.

Γιατί όταν ο κ. Τσίπρας ρωτήθηκε αν συμφωνεί με τα στελέχη του και τους καθηγητές του ότι θα προσλάβει τους κρατικούς υπαλλήλους που θα απολυθούν αφενός δεν επιβεβαίωσε την «εξαγγελία» των στελεχών και αφετέρου εξήγησε ότι ούτε που γνώριζε τι είχαν πει και τι είχαν υποσχεθεί. Περιορίσθηκε μόνο να επαναλάβει τις γνωστές του θέσεις για την κατάργηση συμφωνιών και μνημονίων και στάθηκε εκεί.

Ίσως γιατί οι καθηγητές του και οι επικεφαλής των συνιστωσών του δεν του έχουν εξηγήσει ακόμη ότι πράγματι υπάρχουν τα λεφτά του Γ. Παπανδρέου που γνώριζαν μόνο 2-3 δικοί του άνθρωποι και κατάφεραν τελικά και τα βρήκαν οι καθηγητές του ΣΥΡΙΖΑ...

Εάν αυτή η εξήγηση δεν είναι σωστή τότε η επιφυλακτικότητα του κ. Τσίπρα οφείλεται μάλλον στο ότι και ο ίδιος αρχίζει να μην παίρνει στα σοβαρά όσα ακούει από τις συνιστώσες του και από τα στελέχη του.

Τα συγκεκριμένα στελέχη που συμπεριφέρονται σαν να νομίζουν ότι είναι ο νικητές του... τρίτου γύρου του εμφυλίου και ότι μοναδικό τους πρόβλημα είναι ποιους συντρόφους θα επιλέξουν για να κάνουν κυβέρνηση.

Γιατί όλα τα άλλα είναι για τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ ήδη λυμένα.

Μένουν μόνο οι νομοθετικές πράξεις που θα απελευθερώσουν την Ελλάδα από τα δεσμά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της μισητής ευρωζώνης και του αναθεματισμένου ευρώ. Που είναι και φετίχ για τους μη προοδευτικούς...

george.kraloglou@capital.gr
    Πηγή:www.capital.gr

14. The Following 5 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

A8hnaios (20-11-12), Stathis (20-11-12), Thomelef (20-11-12), vagmag (20-11-12), Κωνσταντίνος (20-11-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

με τα ποσοστά που έχει και την βλακεία που δέρνει τον έλληνα(γιατί για να έχει τέτοια ποσοστά το κόμα ενός αρχιψεύταρου όπως ο συγκεκριμένος), μόνο την διάθεση δεν μου φτιάχνει εμένα πάντως.
    ειλικρινά απορώ...λένε όλοι για τον ΓΑΠ και τα λεφτά υπάρχουν. πως μπορεί με τα χάλια που έχουμε να πιστεύει ο κόσμος ότι αυτά που λέει αυτός ο αρχιαπατεώνας που μιλάει εκ του ασφαλούς πάντα, είναι αλήθεια?

μήπως τα 44 που περιμένουμε να πάρουμε είναι ο λόγος που βγαίνει και λέει τις πίπες που αραδειάζει καθημερινώς? εφόσων δλδ υπάρχει πλάτη για ένα χρόνο, να βγεί άφοβα και να κάνει όλες αυτές τις μλκς που λέει...

λαφαζάνης. φυσικά και θα τους πάρουμε πίσω. και με τι θα τους πληρώσεις ρε γελοίε? όταν βγαίνουν και μας λένε στα ίσα πλέον ότι ότι ζημιά θα γίνεται στους δήμους απο τα υπέρογκα έξοδα τους θα καλούμαστε να τα πληρώνουμε εμείς?

γελοία ανθρωπίδια που μας κοροιδεύετε και μας λέτε στα ίσα ότι είμστε αναγκασμένοι να πληρώνουμε επ'αορίστων τους υπεράριθμους ψηφοφόρους σας που τους χώνεται απο τα παράθυρα...

ειλικρινά εύχομαι να πιάσουν τόπο τα λεφτά που θα έρθουν, να γίνουν οι αποκρατικοποιήσεις και να λειτουργήσουν άμεσα, υπο νέες διευθύνσεις, όλοι αυτοί οι τρύπιοι κουμπαράδες που ονομάζουμε υπηρεσίες.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 20-11-12 στις 09:56
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

16. The Following 5 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

A8hnaios (20-11-12), Bitz (20-11-12), katsaraios (26-11-12), PANOS-E60 (20-11-12), Stathis (20-11-12)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μακάρι ψηλέ να ρθουν νέοι για να βάλουν μια τάξη πλέον αλλά φοβάμαι ότι, η ράτσα μας είναι τέτοια που χωρίς ξένη εποπτεία, όσο άσχημο και να είναι αυτό, δεν πρόκειται ποτέ να φτιάξουμε.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

18. The Following 7 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

A8hnaios (20-11-12), gnx (20-11-12), katsaraios (26-11-12), nikos1400 (20-11-12), PANOS-E60 (20-11-12), Ptboul (20-11-12), Thomelef (20-11-12)

Σελίδα 63 από 100 ΠρώτηΠρώτη ... 1353616263646573 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP