Σελίδα 4 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 84

Θέμα: Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο valantis544 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ένα π.μ. και σε μένα παρακαλώ αν γίνεται, να στείλω κάνα συγγενή για προμήθεια.
    Έτσι όπως τα λέει ο Άρης παραπάνω, δεν χρειάζεται να ψάξεις, κρεαταγορά μεριά, απέναντι και γύρω.... μόνο να ζητήσεις από τα "καλά" και να ανοίξεις την κούτα και να συγκρίνεις με το πακέτο σου να είναι ακριβώς ίδια, γιατί παίζουν και απομιμήσεις που έχουν εμφανείς διαφορές... έτσι μου είπε.

Να ευχαριστήσω εδώ την πεθερά μου για την πληροφορία ...και το οικονομικό επιτελείο της πατρίδας μου που βρήκε επιτέλους τρόπο να τιμωρήσει τους φοροφυγάδες μεγαλοδικηγόρους, μεγαλογιατρούς, μεγαλοεπιχειρηματίες, μεγαλοδημοσιογράφους, mediαρχες, ποδοσφαιρικούς συλλόγους, τράπεζες, λαθρεμπόρους καυσίμων, πολιτικούς, δικαστικούς, εφοριακούς, πολεοδόμους, και πάσης φύσεως καλούς συνεργάτες της πατρίδας μου ....χρησιμοποιώντας/τιμωρώντας εμένα και τα παιδιά μου. Μπράβο!
    Θα βρώ κι άλλους τρόπους να γλυτώσω ίσως και περισσότερα απ' όσα μου ζητούν ...με μικρές ή μεγαλύτερες δικές μου θυσίες θα χάσουν και αυτά που τους έδινα ως τώρα με τη θέλησή μου!

2. The Following 2 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

bimmer-corfu (15-03-10), stratos (11-03-10)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ευχαριστώ. Δυστυχώς εμείς εδώ Κρήτη δεν έχουμε τέτοια ωραία πράγματα.

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το κοινωνικό κράτος σαν ιδέα, δεν πέθανε ποτέ και ούτε πρόκειται, αφού είναι και εφικτό και πραγματικά ουμανιστικό, έχοντας σαν επίκεντρο τον άνθρωπο και τις αξίες και όχι το χρήμα.

Το τι έκαναν κάποια λαμόγια των κυβερνήσεών μας, είναι άλλο θέμα και δεν έχει καμία σχέση με το κοινωνικό κράτος. Μη συγχέουμε τα πράγματα.
    Πάντως και το καπιταλιστικό και άκρως φιλελεύθερο σύστημα, στην ουσία είναι έτοιμο να καταρρεύσει, αφού έδειξε ότι καταλήγει σε ένα αδιέξοδο που κυριαρχεί η εκμετάλλευση και η ανισότητα.
    Αυτή τη στιγμή, μάλλον ζούμε στα τελευταία του...
    Για να το λες κάτι θα ξέρεις παραπάνω...!!!

Περιοχή
    Salonica City
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το καλύτερο ήταν ότι οι αποδείξεις από ιατρικά έξοδα και από δικηγόρους δεν θα μετράνε στο αφορολόγητο...οπότε άκρη δεν βγαίνει

Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bill987 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν μπήκαν μόνοι τους στο Δημόσιο....

Και ένα είναι το σίγουρο, ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ!!!!!!!!!!!

Άλλοι φταίνε και δυστυχώς δεν είναι κανένας στην φυλακή!!!
    Τι λες ρε μεγαλε που δεν φταινε αυτοι! Ετσι σας λενε στο τοπο σου; Σιγα μην τους διορισανε και με το ζορι.

Ξεκολλατε πια απο τη καραμελα που σας εχουν βαλει να πιπιλατε τα ΜΜΕ με πλουσιους, κοτερα, σκανδαλα κλπ. Το δημοσιο εχει 500000-700000 υπεραριθμους δημοσιους υπαλληλους. Γιατι ολοι παντα πιεζουν καποιους να τους διορισουν. Οταν σε μια βαρκα ενω ειναι φισκα συνεχιζουν και μπαινουν και αλλοι τοτε η βαρκα βουλιαζει.

Ειδα στην τηλεοραση πανο των φορτηγατζιδων να δωσουν πισω τα κλεμμενα αυτοι που κλεψανε κλπ. Εχετε υποψιν σας την μελετη του ΙΟΒΕ που λεει οτι το συνολικο τοναζ στην Ελλαδα, λογω του οτι το επαγγελμα ειναι κλειστο ειναι το ιδιο με τη δεκαετια του 80; Καταλαβαινετε τι κανει αυτο στις τιμες των προιοντων και γιατι βγαινουν ολοι και λενε πως μπορει να κανει η ντοματα εκει τοσο και στις αγορες τοσο; Ξερετε πως υπολογιζεται ο φορος εισοδηματος τους; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ;

Οταν το φλατ περιθωριο κερδους των φαρμακοποιων επιβαρυνει το ΕΣΥ κατα 2 δις ευρω το χρονο, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ;

Οταν ο ΟΣΕ εχει συσσωρευμενο ελλειμα 9 δις ευρω και 40% των υπαλληλων παιρνουν απο 70-100 χιλιαδες ευρω ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ; Γιατι τα πληρωνω εγω αυτα τα μουνοπανα; Για να μου ανεβαζουν το φορο στη βενζινη και να φτασω να θελω 8000 το χρονο για τις μετακινησεις μου;

7. The Following 5 Users Say Thank You to gnx For This Useful Post:

bimmer-corfu (15-03-10), fast-enough (11-03-10), JOHNNY 69 (13-03-10), Konstantinos E60 (11-03-10), Thomelef (11-03-10)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω ξερω οτι μαζι με τα οικονομικα μου εχει παρει την κατω βολτα και η ψυχολογια μου.....και αυτο ειναι το χειροτερο....
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

9. The Following 4 Users Say Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

JOHNNY 69 (13-03-10), NickE60 (11-03-10), Thomelef (11-03-10), tmilatos (11-03-10)

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι λες ρε μεγαλε που δεν φταινε αυτοι! Ετσι σας λενε στο τοπο σου; Σιγα μην τους διορισανε και με το ζορι.

Ξεκολλατε πια απο τη καραμελα που σας εχουν βαλει να πιπιλατε τα ΜΜΕ με πλουσιους, κοτερα, σκανδαλα κλπ. Το δημοσιο εχει 500000-700000 υπεραριθμους δημοσιους υπαλληλους. Γιατι ολοι παντα πιεζουν καποιους να τους διορισουν. Οταν σε μια βαρκα ενω ειναι φισκα συνεχιζουν και μπαινουν και αλλοι τοτε η βαρκα βουλιαζει.

................

Συγνώμη αλλά θα με σκάσεις!!!

Τι θέλεις να πεις δηλαδή???????
    Και εγώ πιέζω π.χ. τον Κόκκαλη να με κάνει πρόεδρο του ολυμπιακού αλλά τίποτα!!!!
    Οι κύριοι Βολευτές που βάλανε όλους αυτούς μέσα, ΑΦΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΦΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ για την κατάντια αυτής της χώρας !!!

Στο τόπο μου μας λένε ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι!!!!!

Αν μας αναλογεί μερίδιο ευθύνης ?? Βεβαίως φταίμε και εμείς αφού τους αφήσαμε να κάνουν ότι θέλουν την χώρα και τους ξαναματαβάζαμε να το κάνουν (ψηφίζοντας τους πάλι και πάλι..)
    Και η γυναίκα μου θέλει να μπει στο Δημόσιο (έχει τα πτυχία στον τοίχο και τα κοιτάμε...) αλλά δεν μπήκε ...... ο νοών νοήτο!!!!

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων

Ξεκολλατε πια απο τη καραμελα που σας εχουν βαλει να πιπιλατε τα ΜΜΕ με πλουσιους, κοτερα, σκανδαλα κλπ. Το δημοσιο εχει 500000-700000 υπεραριθμους δημοσιους υπαλληλους. Γιατι ολοι παντα πιεζουν καποιους να τους διορισουν. Οταν σε μια βαρκα ενω ειναι φισκα συνεχιζουν και μπαινουν και αλλοι τοτε η βαρκα βουλιαζει......
    Σωστά όλα αυτά, όλοι ήθελαν να μπουν στο Δημόσιο, το θέμα είναι ότι κάποιοι είχαν τη δύναμη/εξουσία να αποφασίζουν ποιοι θα μπουν και ποιοι όχι. Εκεί είναι το φταίξιμο κι όχι σε αυτόν που κάνει την αίτηση... και κάποιοι που τελικά κατάφεραν να μπουν υπερηφανευόντουσαν τότε θυμάμαι, ότι με έβαλε ο τάδε δήμαρχος, ο τάδε υφυπουργός, ή ο τάδε βουλευτής....!
    ...ολόκληρες οικογένειες πολλές φορές

...φίλος μου απόφοιτος τεχνικής σχολής, πηγαίνοντας στο "σωστό" άνθρωπο, έγινε το 1985 κλητήρας στην δημόσια Ιονική τράπεζα (τότε) Αλφα μπανκ σήμερα, και οι τελευταίες πληροφορίες που είχα πριν 10-15 χρόνια ...είχε φτάσει στη θέση του υποδιευθυντή κεντρικότατου καταστήματος.....

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

βασικά ο γενικός κύκλος των οικονομικών της χώρας μας είναι ο εξής.
    οι πολιτικοί δανείζονται χωρίς έλεγχο. με τα λεφτά που παίρνουν λοιπόν, ότι περισεύει
    ανοίγουν θέσεις εργασίας και πληρώνουν παραπάνω υπαλλήλους απο όσους πραγματικά χρειάζονται. οι υπάλληλοι αυτοί αυτά τα λεφτά τα ρίχνουν στην αγορά για τις καταναλωτικές τους ανάγκες. η αγορά με τη σειρά της τα παίρνει και τα στέλνει πάλι πίσω
    σε ξένες χώρες για να κάνει τις αντίστοιχες εισαγωγές των εν λόγο προιόντων.
    ουσιαστικά δλδ τι γίνεται???
    το κράτος πληρώνει 5 δραχμές σε έναν υπάλληλο οι οποίες με τους τόκους θα πληρωθούν 5.5-6 δραχμές στους δανειστές.
    οι 5 αυτές δραχμές θα πάνε σε κάποιο εμπορικό κατάστημα για κάποια αγορά, της οποίας
    το παραστατικό αν υπάρχει... θα κοπεί μειωμένο, που με τη σειρά του θα πρέπει να αποδοθεί στην εφορία για να πάρει το κράτος πίσω 0.5 δραχμές ή 1 δραχμή, ανάλογα
    με το πόσο νόμιμος είναι ο επαγγελματίας.
    με τη συνέχεια ο επαγγελματίας τα υπόλοιπα 4.5 ή 4 δραχμά θα τα ξαναστείλει πίσω σε
    μία ξένη εταιρεία για να φορολογηθεί στη χώρα του για να ξαναδανειστούμε εμείς...
    ξέρω πως μέσα υπάρχουν εμπορικά κέρδη κτλ κτλ που παίρνουν μεγάλη ανάλυση και πως
    η χρηματική διαφορά δεν είναι αυτή που φαίνεται εδώ σε αυτό που γράφω.
    αλλά η ουσία δεν είναι το πόσο ακριβώς μπαίνει μέσα το κράτος, αλλά το γεγονός ότι
    μπαίνει, πράγμα που σημαίνει πως κάπου κάποτε θα φρενάρει και θα εγκλοβιστεί.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 11-03-10 στις 11:03
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Καλυμνος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ολοι και ολα που προαναφερατε φταινε για την καταντια μας, φταινε ομως και οι "αλλοι".
    Μη ξεχνατε και τα παιχνιδια που παιζονται πισω απο τη πλατη μας. Δεν ειμαι απο αυτους που θα ριξουν το φταιξιμο στους "αλλους", αγνοωντας τη δικη μας ευθυνη, αλλα πιστευω
    οτι στη δικη μας περιπτωση εβαλαν, οχι το χερακι τους αλλα τη "ΧΕΡΑΚΛΑ" τους και αλλοι εξωτερικοι κερδοσκοπικοι παραγοντες...
    Μη ξεχνατε οτι ΔΕΝ ειμαστε το μονο κρατος στο κοσμο που χρεωσταει πολλα...
    Δειτε ενα κατατοπιστικο βιντεακι για τα παιχνιδια του Soros...

-Θεοφιλος-

14. The Following User Says Thank You to tmilatos For This Useful Post:

Kostas_1 (11-03-10)

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP