Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 999

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...10 2012

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dunhill Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η γνωμη μου ειναι πως αν εχεις πολλα λεφτα κατσε στην ελλαδα. ειναι μια πολλη ωραια χωρα....σε καμια αλλη περιπτωση και ξερεις γιατι;

Γιατι αν αρρωστησεις και χρειαστει να πας σε γιατρο ή να νοσηλευτεις, θα νοσταλγησεις τους ξενους
    Γιατι αν χρειαστει να στειλεις τα παιδια σου σχολειο θα νοσταλγησεις τους ξενους
    γιατι αν θες να κυκλοφορησεις στο δρομο σαν ανθρωπος σε κοινωνια και οχι σε @@@&^%$%% θα νοσταλγησεις τους ξενους
    γιατι αν θες να κανεις τις δουλειες σου σε υπηρεσιες θα νοσταλγησεις τους ξενους
    γενικα πιστευω οτι αν δεν εχεις πολλα χρηματα, θα νοσταλγεις τους ξενους σε καθημερινη βαση....
    Το ξερω φιλε και δικιο εχεις,αλλα βαρεθηκα το εξωτερικο και θελω να ζησω στην χωρα μου,εδω εχω καταντησει ενα ρομποτακι που ξυπναει το πρωι και γυριζει το βραδυ χωρις ζωη παρα μονο δουλεια.Την ξερω την δυσκολια στην Ελλαδα και ιδιως στον δικο μου κλαδο αλλα θα το παλεψω και βλεπουμε.

2. The Following 8 Users Say Thank You to E60_Arkadia For This Useful Post:

A8hnaios (18-11-12), aristent (18-11-12), bill_m3 (18-11-12), Bitz (19-11-12), joseph (18-11-12), Panos 316T (19-11-12), Ptboul (19-11-12), Κωνσταντίνος (19-11-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP