ναι
οχι
χαλαρωσε ρε θειο θα παθεις τπτ, αφου αυριο μεθαυριο θα τα πληρωσεις και θα πεις και ευχαριστω.....
οπως λεει και ενας γνωστος ο καθενας κοιταει την καμπουρα του σε αυτη τη χωρα γι αυτο μια ζωη θα τον τρωμε....
επρεπε να υπηρχε μια οργανωση να περνανε φετος τα αναμενομενα απ ολους....
τουλαχιστον απ ολα τα φορουμ ξερετε ποσοι ειναι???
υ.γ εχω πολλα νευρα μαλωνα στα διοδια πριν τα τουνελ του Αγιου Κωσταντινου, με μια ανεδεστατη φωκια...
πληρωνουμε 15ευρο διοδια για 360κμ δρομο, και με βροχη και ομιχλη εχουν σβηστα τα φωτα... κανουν οικονομια τα ζωα....
και την ρωταω ποσο πρεπει να πληρωσουμε για 360κμ για να αναψουν οι λαμπες....
και μου λεει ποιες λαμπες και τα φωτα ειναι ανοιχτα και τι λεω....
λεω για τις λαμπες απ το μπ@ρδελο ....
μου ειπε να παρω τηλ στο 1047......
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.....
Έμενα πάντως μόλις τώρα το δοκίμασα κ μου τα έβγαζε κανονικα![]()
τυπωσα τα μαμησιατικα απο το .....δελο κανονικα......δουλευει...
![]()
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).
καλα αυτο με τα φωτα πολυ γελιο.....
με σταματαει αστυνομικός..... edit(έχουμε πολλά παιδιά-φίλους εδώ μέσα που κάνουν αυτή την δουλειά, ας μην χρησιμοποιούμε τέτοιες εκφράσεις)
-τα προβολακια ομιχλης κυριε γιατι τα εχετε ανοιχτα?
-γιατι θελω εξτρα φωτισμο απο τον πλουσιο που εχει ο δρομος...:hystericalbs1-κανουμε και πνευμα κυριε?
-οχι κυριε μου ψυχικο κανω που οδηγαω σε τετοιο δρομο....χαχαχαχα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bill_m3 : 16-11-12 στις 16:18
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).
Bazil Van Sinner (16-11-12), BILL007 (16-11-12), fanisk (16-11-12), saulm3 (16-11-12), Stamatis (16-11-12)
εμένα με είχαν σταματήσει και δεν κατάλαβα γιατί.
Τα προβοΛΙΑ σας κύριε να σβήΣΤΕ. Απαγορεύεται.
Μα έτσι είναι απο τη μάνα τους, είναι το active turn...
χρειάστηκε να του κάνω το τιμόνι δεξιά αριστερά για να καταλάβει πως δουλεύουν.
Σε αυτή την περίπτωση αν ειναι κα%λωμένος να γράψει τι κάνουμε? πάμε χαρτι οτι ειναι μονιμα αναμένα απο το εργοστάσιο?
θεος
οχι ρε συ.εχε ενα μανιουαλ με την σχετικη οδηγια απο ευρωπη και πετατο στα μουτρα του ,τον ασχετο.
εμενα εχει αδεια κυκλοφοριας σε ασπρο χαρτι οχι το κανονικο.και μου λεει αυτο δεν ισχυει .λεω γιατι?γιατι δεν ειναι το κανονικο.και εγω τι φταιω?αυτο μου εδωσε το κρατος ,αυτο σου δινω,δεν το εφτιαξα εγω το κρατος που συνεργαζεστε.μου λεει ,ναι αλλα εγω μπορω να σε γραψω.δεν μπορεις του λεω γιατι ειναι επισημο εγγραφο,εχει σφραγιδα.και γιατι σου εδωσαν αυτο?λεω γιατι μονο εμενα ειδες μαυτο?ολη η ελλαδα ειναι ετσι.και αν ψαχνεις απαντηση ρωτα την διευθυνση συγκοινωνιων.δημοσιο ειναι μεταξυ σας βρειτε τα.αφου μου τα δινει ενα τομεας του δημοσιου τοτε εκεινους να πατε να γραψετε.
ψευτομαγκες ρε. edit(έχουμε πολλά παιδιά-φίλους εδώ μέσα που κάνουν αυτή την δουλειά, ας μην χρησιμοποιούμε τέτοιες εκφράσεις) !!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bill_m3 : 16-11-12 στις 16:20
Vassilis ///M (16-11-12)
εγώ το τσέκαρα μόλις ...και τα 2 αυτοκίνητα όκ...
όσο για τις άδειες κυκλοφορίας,
και εγώ μέχρι την προηγούμενη βδομάδα με λευκό χαρτί ήμουν, πέρασα για βόλτα από το μηχανολογικό της Λάρισας και πήρα την κανονική...έχουν πάει χαρτιά σε αρκετά μου είπε..
S8N (16-11-12)