Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 37

Θέμα: EMΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΜERCEDES E,C,CLK

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Φιλοθέη/Γλυφάδα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Έχω την Ε200 Elegance, αυτόματη, μοντ. 2005, την πήρα με 5000 χλμ και έχει κένει 23000 χλμ μέχρι τώρα. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία, για την εποχή εκείνη, δεδομένου ότι 1) το αυτ/το ήταν φορτωμένο εργοστασιακά με πολλά εξτρα, 2) είχε ελάχιστα χλμ και 3) η τιμή του ήταν (τότε) εξαιρετικά χαμηλή.

Τη χρησιμοποιώ ως δεύτερο αυτ/το, κυρίως για ταξίδια, γιαυτό και δεν έχει χλμ.
    Είναι προφανές ότι τη διατηρώ στην κατοχή μου γιατί έχει χαμηλό κυβισμό (1796) και έτσι τα τέλη και το τεκμήριο τα αντέχω ακόμη.
    Ο Γρηγόρης (Παρασκευάς) συνεχώς γκρινιάζει ότι πρέπει να τη χρησιμοποιώ καθημερινά αλλά δεν είναι εύκολο να κινείσαι στην Αθήνα με το θηρίο αυτό. Δεν έχω το παραμικρό παράπονο από το αυτ/το και βέβαια αλλάζω νοοτροπία οδήγησης όταν μπαίνω με την οικογένεια για κάποιο ταξίδι. Δεν χρειάζεται να συζητάμε για την ασφάλεια που σου παρέχει, ως αυτ/το, αφού νιώθεις τη σιγουριά σε κάθε λεπτό οδήγησης. Για μένα, αυτό είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό που την κάνει να ξεχωρίζει.

2. The Following 5 Users Say Thank You to makap For This Useful Post:

bill_m3 (15-11-12), Konstantinos E60 (15-11-12), Ptboul (15-11-12), S8N (15-11-12), STREETRACING (15-11-12)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP