Και για τι αλογα περιπου μιλαμε;
Και για τι αλογα περιπου μιλαμε;
Θα τραβηξω, απλα χτες δεν ειχα ατομο να μου την κραταει...! τη καμερα βεβαιως βεβαιως...
Ακριβως..
Αγριεμενο σε κοβω! Υποφερεται ο ηχος?? Αποτι θυμαμαι φορας ελευθερο τελικο για Μ3. για βαλε μας και ενα βιντεο να τρελαθουμε τελειως..!
5+ το χταποδι αναλογα με την κατασταση του μοτερ. Για ολοκληρη sport εξατμιση σε ενα 330 , αναλογα παλι με την κατασταση του μοτερ, μπορεις να δεις και 15+ αλογα.
Φιλε μου νομιζω πως με το μαμά χταποδι οτι δουλευει καλυτερα κι οχι με την αλλαγη που εκανες διοτι δεν φορας εκκεντροφορους 1σταδιο, καταλυτες και φυσικα προγραμμα!!!!! Ειναι νόμος στα μοτερ οταν το αδειαζουμε να το γεμιζουμε με κατι......δηλαδη με καυσιμο που σημαινει οτι σε εσενα δουλευει πλεον στεγνα!!!!!
BILL007 (05-04-13), clubman (14-11-12), Kazakos Garage (14-11-12)
15 βία 17 θα πάρεις με φίλτρο προγραμμα εκεντροφορους χταπόδι καταλύτες τελικό .
Αν βάλεις επώνυμα πράγματα πάνω, σου έρχεται πάνω κάτω όσο ένας κομπρεσορας ESS που θα πάρεις 100 άλογα![]()
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
BILL007 (05-04-13), Kostas Maras (14-11-12), VanVIC (05-04-13)
deepBLUE (14-11-12)
Παει καλυτερα το αυτοκινητο. αυτο τα λεει ολα.
Αυτος εδω δηλαδη που περνει 13 δυναμομετρημενα αλογα μονο απο εξατμιση λεει ψεματα??
https://www.modbargains.com/aFe-Exha...-325i-330i.htm
Βρε Βαγγελη, 17 ΜΟΝΟ ΑΛΟΓΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ?? δεν υπαρχει ΚΑΜΜΙΑ περιπτωση.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Akis 330Ci : 14-11-12 στις 18:27
Απ'οτι θυμαμαι ο shido για να παρει 30 αλογα αλλαξε σχεδον τα παντα . . .
Μεχρι και φιλτρο perfomance ειχε αλλαξει !!!
clubman (14-11-12)
Mα δεν κανει παραπανω θορυβο. εργοστασιακη εξατμιση φοραει.
Η δυναμομετρηση εγινε στο δρομο, στα ιδια σημεια, με ιδια τεχνικη, εβγαλα παραπανω χιλιομετρα, και σε γλυστερα σημεια εκει που εγραφα 2ες και κομπιαζε η 3η, τωρα γραφει και την 3η.. και ειναι ολοφανερο οτι το μοτερ ειναι πολυ πιο προθυμο τωρα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Akis 330Ci : 14-11-12 στις 18:47
Δε θελω να το παιξω πονηρος ομως,αυτο το εργο το εχω δεις αρκετες φορες.
Αυτα ηταν τα πρωτα μου μπαξιματα και εμενα αλλα και του VanVIC.
Αυτα ειναι μετρημενα κουκια.
Ο Βαγγελης οπως και ο shido ειχαν και ελαφρωμενες τροχαλιες ο Γιαννης δε ξερω αν ειχε και κατι αλλο κανει, ο Bαγγελης ειχε +πεταλουδα dinan αν δε κανω λαθος.
Το +30 το βλεπω δυσκολο.
Αυτος που λεει 13 μονο απο εξατμιση νομιζω πως κατι δε μετρησε σωστα η κατι δε μας λεει.
Να σημειωσω πως αυτα ηταν με supersprint εξαμιση απο χταποδι μεχρι τελος με hjs 200ριδες αν τους λεω σωστα καταλυτες και με shrick πρωτου σταδιου εκεντροφορους.
Κοστος ολα μαζι οσο το κομπρεσσερ !!!!
Τα εχουμε ξαναπει αυτα και σε αλλα βεβαια thread.
Οσο για τα αλογα για το σχετικο κινητηρα και το αναλογο προτζεκτ μπορει να μας πει καλυτερα ο m3est ο οποιος ειχε βαλει και το προγραμμα του VanVIC.
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue