CLK 280 '07 αυτοματο.
Ποιοτητα κυλισης και ανεσης καλη. Κανεις ξεκουραστο ταξιδι εκτος αν καθεσαι πισω που ειναι λιγο "στενα". Με κλειστα παραθυρα δεν ακους τιποτα. Φανταστικη μονωση. Ο κινητηρας τραβαει δυνατα αλλα ειναι μονο για ταξιδια. Κανενα προβλημα μηχανικο/ηλεκτρικο μεχρι τωρα. Το τιμονι του δεν ειναι για στριψιμο, δεν το νιωθεις οπως στα BMW. Καλο αμαξι αλλα οπως ειπα για ταξιδια και χιλιομετρα, για ανησυχη οδηγηση, βουνα, πιστες δεν κανει.
Καλά ρε, μόνο ο mark E92 κι εγώ έχουμε πέσει σε @@ mercedes?
aristent (14-11-12)
S8N (14-11-12)
chrisgiapz3 (15-11-12), GiannisRob (15-11-12), Kostas_1 (14-11-12)
C180kompressor sportscoupe με τα 143 αλογα.
Ποιοτητα κυλισης καλη,ηχομονωση καλη,service ακριβα προβληματα αξονα κινησης στις 150χιλ. που ηταν και η αιτια πωλησης.
Μετα δοκιμασα 2-3 εβδομαδες ενα slk με τα 163 το οποιο οδηγηκα ηταν ΑΘΛΙΟ ειλικρινα το αμαξι ειναι για γυναικες κοινως slgay...
Γυρισα σε bmw αντιστοιχα 3αρα e46coupe και z4 και δεν ξανααλλαζω σε merc με τιποτα...
Μοναδικος λογος που θα παρει καποιος merc ειναι ο κομπρεσορας οπου με λιγα κυβικα βγαζεις αλογα τα οποια και παλι μονο σε ευθεια θα τα δειξεις γιατι σε στροφες αστο καλυτερα.
PANOS-E60 (14-11-12)
Εμένα τον πρώτο μήνα μου χάλασε το μοτέρ του υαλοκαθαριστήρα (έναν είχε) εν μέσω καταιγίδας.
Τα προβολάκια ομίχλης άνοιγαν όποτε γούσταραν. Είχα αλλάξει από διακόπτη μέχρι και καλωδίωση. Ποτέ δε βρήκα τι έφταιγε.
2 φορές με άφησε στο δρόμο. Και τις δυο τα φλοτέρ έδειχναν μισογεμάτο ντεπόζιτο ενώ πήγαινε με αναθυμιάσεις.
Οι λάμπες στο καντράν καίγονταν πιο συχνά κι από τις λάμπες στις πόρτες των πορνείων στην Κολωνού.
Στα 80k έμεινα κι από αυτόματο σασμάν (5άρι). Εκείνο έτσουξε πάρα πολύ.
Από αυτό το αυτοκίνητο, τρία πράγματα μου έμειναν να θυμάμαι:
1. Η ανάρτηση ήταν για σεμινάριο. Σεμινάριο στην απλή αρμονική ταλάντωση,
2. Η αξιοποίηση των χώρων ήταν υποδειγματική. Αν είσαι πυγμαίος oompa loompa και δουλεύεις για τον Willy Wonka.
3. Αν μπορείς να συντηρήσεις Mercedes, μπορείς να συντηρήσεις κι ένα μικρό Sunseeker.
bill_m3 (15-11-12), chrisgiapz3 (15-11-12), E60_Arkadia (14-11-12), Kostas_1 (14-11-12), mark e92 (14-11-12), PANOS-E60 (14-11-12)
Ευχαριστώ για όλες τις απαντησεις.
Aρη γι ποιο merc μιλάς.
Δική μου εμπειρία είναι μόνο απο Ε σε ταξίδι που ήταν παρα πολυ καλή.
Απο βλάβες ο Ξαδερφος μου που δούλευε παλια στον παρασκευά μου είπε ότι έχουν και ακριβές κιολας.
Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει , θέλω να αλλάξω το m κάποια στιγμή Γιατί φθίνει παρα πολυ η αξία του αλλα δεν ξέρω τι να κυτταξω
Για Γρηγόρη μερκ θέλει πολλά έξτρα χρήματα για ανταλλαγη.
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold