bimmer-corfu (15-03-10)
Στην Ελλαδα υπαρχουν 5400000 φορολογουμενοι. Οι 4000 πιο βαρια φορολογηθεντες πληρωνουν οσο φορο πληρωνουν τα 3800000 φορολογούμενοι στο κατω ακρο της κλιμακας
Δυστυχώς, φταίνε αυτοί οι λίγοι εξασφαλισμένοι οικονομικά "εκλεκτοί" μας, που μετράνε κουκί-κουκί τα αποτελέσματα των εκλογών χωρίς να τους απασχολεί το αν θα "στείλουν" τη χώρα μια ώρα αρχύτερα ...έτσι ή αλλιώς στους ίδιους και τις οικογένειές τους δεν στοιχίζει κάτι αυτό, έχουν κάνει τα "κουμάντα..." τους όλα αυτά τα χρόνια..... έχουν εξασφαλίσει μέχρι και τα δισέγγονά τους, τι κι αν οι άνθρωποι που κάποτε βόλεψαν όχι μόνο δεν θα υπάρχουν χρήματα για να πάρουν σύνταξη, αλλά δεν θα πάρουν σύνταξη και κάποιοι άλλοι που την αξίζουν πραγματικά![]()
bill_m3 (10-03-10), Driver M (10-03-10), joseph (10-03-10), katsaraios (10-03-10), Konstantinos E60 (10-03-10), Nino (10-03-10), sierra (10-03-10)
Τι λες ρε μεγαλε που δεν φταινε αυτοι! Ετσι σας λενε στο τοπο σου; Σιγα μην τους διορισανε και με το ζορι.
Ξεκολλατε πια απο τη καραμελα που σας εχουν βαλει να πιπιλατε τα ΜΜΕ με πλουσιους, κοτερα, σκανδαλα κλπ. Το δημοσιο εχει 500000-700000 υπεραριθμους δημοσιους υπαλληλους. Γιατι ολοι παντα πιεζουν καποιους να τους διορισουν. Οταν σε μια βαρκα ενω ειναι φισκα συνεχιζουν και μπαινουν και αλλοι τοτε η βαρκα βουλιαζει.
Ειδα στην τηλεοραση πανο των φορτηγατζιδων να δωσουν πισω τα κλεμμενα αυτοι που κλεψανε κλπ. Εχετε υποψιν σας την μελετη του ΙΟΒΕ που λεει οτι το συνολικο τοναζ στην Ελλαδα, λογω του οτι το επαγγελμα ειναι κλειστο ειναι το ιδιο με τη δεκαετια του 80; Καταλαβαινετε τι κανει αυτο στις τιμες των προιοντων και γιατι βγαινουν ολοι και λενε πως μπορει να κανει η ντοματα εκει τοσο και στις αγορες τοσο; Ξερετε πως υπολογιζεται ο φορος εισοδηματος τους; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ;
Οταν το φλατ περιθωριο κερδους των φαρμακοποιων επιβαρυνει το ΕΣΥ κατα 2 δις ευρω το χρονο, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ;
Οταν ο ΟΣΕ εχει συσσωρευμενο ελλειμα 9 δις ευρω και 40% των υπαλληλων παιρνουν απο 70-100 χιλιαδες ευρω ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ; Γιατι τα πληρωνω εγω αυτα τα μουνοπανα; Για να μου ανεβαζουν το φορο στη βενζινη και να φτασω να θελω 8000 το χρονο για τις μετακινησεις μου;
bimmer-corfu (15-03-10), fast-enough (11-03-10), JOHNNY 69 (13-03-10), Konstantinos E60 (11-03-10), Thomelef (11-03-10)
Συγνώμη αλλά θα με σκάσεις!!!
Τι θέλεις να πεις δηλαδή???????
Και εγώ πιέζω π.χ. τον Κόκκαλη να με κάνει πρόεδρο του ολυμπιακού αλλά τίποτα!!!!
Οι κύριοι Βολευτές που βάλανε όλους αυτούς μέσα, ΑΦΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΦΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ για την κατάντια αυτής της χώρας !!!
Στο τόπο μου μας λένε ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι!!!!!
Αν μας αναλογεί μερίδιο ευθύνης ?? Βεβαίως φταίμε και εμείς αφού τους αφήσαμε να κάνουν ότι θέλουν την χώρα και τους ξαναματαβάζαμε να το κάνουν (ψηφίζοντας τους πάλι και πάλι..)
Και η γυναίκα μου θέλει να μπει στο Δημόσιο (έχει τα πτυχία στον τοίχο και τα κοιτάμε...) αλλά δεν μπήκε ...... ο νοών νοήτο!!!!
Σωστά όλα αυτά, όλοι ήθελαν να μπουν στο Δημόσιο, το θέμα είναι ότι κάποιοι είχαν τη δύναμη/εξουσία να αποφασίζουν ποιοι θα μπουν και ποιοι όχι. Εκεί είναι το φταίξιμο κι όχι σε αυτόν που κάνει την αίτηση... και κάποιοι που τελικά κατάφεραν να μπουν υπερηφανευόντουσαν τότε θυμάμαι, ότι με έβαλε ο τάδε δήμαρχος, ο τάδε υφυπουργός, ή ο τάδε βουλευτής....!
...ολόκληρες οικογένειες πολλές φορές
...φίλος μου απόφοιτος τεχνικής σχολής, πηγαίνοντας στο "σωστό" άνθρωπο, έγινε το 1985 κλητήρας στην δημόσια Ιονική τράπεζα (τότε) Αλφα μπανκ σήμερα, και οι τελευταίες πληροφορίες που είχα πριν 10-15 χρόνια ...είχε φτάσει στη θέση του υποδιευθυντή κεντρικότατου καταστήματος.....