δηλαδη για σενα φιλε κατα ενα μεγαλο ποσοστο φταινε οι δημοσιοι υπαλληλοι για την καταντια της χωρας?
δηλαδη για σενα φιλε κατα ενα μεγαλο ποσοστο φταινε οι δημοσιοι υπαλληλοι για την καταντια της χωρας?

αφου εχει ξανασυζητηθει γιατι δεν το γραφες στον φιλο theomelef και μου την λες σε μενα. στο κατω κατω εγω απαντησα σε αυτο που διαβασα και δεν ειμαι υποχρεωμενος να εχω διαβασει ολα τα θεματα ωστε να ξερω τι εχει γραφτει. και στην τελικη δεν απευθυνθηκα σε σενα αλλα στοn theomelef
bimmer-corfu (15-03-10)

Στην Ελλαδα υπαρχουν 5400000 φορολογουμενοι. Οι 4000 πιο βαρια φορολογηθεντες πληρωνουν οσο φορο πληρωνουν τα 3800000 φορολογούμενοι στο κατω ακρο της κλιμακας
Δυστυχώς, φταίνε αυτοί οι λίγοι εξασφαλισμένοι οικονομικά "εκλεκτοί" μας, που μετράνε κουκί-κουκί τα αποτελέσματα των εκλογών χωρίς να τους απασχολεί το αν θα "στείλουν" τη χώρα μια ώρα αρχύτερα ...έτσι ή αλλιώς στους ίδιους και τις οικογένειές τους δεν στοιχίζει κάτι αυτό, έχουν κάνει τα "κουμάντα..." τους όλα αυτά τα χρόνια..... έχουν εξασφαλίσει μέχρι και τα δισέγγονά τους, τι κι αν οι άνθρωποι που κάποτε βόλεψαν όχι μόνο δεν θα υπάρχουν χρήματα για να πάρουν σύνταξη, αλλά δεν θα πάρουν σύνταξη και κάποιοι άλλοι που την αξίζουν πραγματικά![]()
bill_m3 (10-03-10), Driver M (10-03-10), joseph (10-03-10), katsaraios (11-03-10), Konstantinos E60 (10-03-10), Nino (10-03-10), sierra (11-03-10)