Γιατί έχεις κουραστεί ? Έχεις δει πολλά τέτοια παραδείγματα ?
Για το πρότζεκτ CSL πολλά πράγματα ήταν μυστικά και μερικοί ιδιοκτήτες βρήκαμε τις διαφορές από το απλό Μ3 Ε46 (την τελευταία μάλιστα την βρήκα εγώ πριν ενάμιση χρόνο περίπου).
Ρώτα και τον κατασκευαστή του φίλτρου αέρα BMC να δεις άν ξέρουν τι διαφορά έχει το πρώτο φίλτρο με το δεύτερο (είχε ανάκληση / βελτίωση το φίλτρο αέρος που φυσικά η BMW γνωρίζει αλλά νομίζω άν πάρεις την BMC τηλέφωνο δεν θα έχουν ιδέα).
Οι ζάντες του CSL δεν υπήρχαν στον κατάλογο της BBS και η BMW της αγόρασε.
Η BMW υπέδειξε τι πρέπει να κατασκευαστεί, σχέδιο, διαστάσεις, υλικό, χρώμα κτλ.
Μερικοί ιδιοκτήτες πάντω βάψανε με το χρώμα που ανέφερα και το χρώμα είναι ίδιο με τις εργοστασιακές.
Με το χρώμα που λες εσύ είμαι 1000% σίγουρος ότι δεν θα είναι με τις εργοστασιακές και ας λέει η BBS ότι θέλει.
Αλλά εντάξει αφού εσύ πήρες την BBS και η BBS σου έδωσε ένα χρώμα που είναι σε παραγωγή από το 2005 και μετά, δίκιο θα έχεις
Άλλωστε είναι γνωστό ότι οι ιδιοκτήτες CSL που έχουν φάει πολλές ώρες να ψάχνουν πληροφορίες για τα αυτοκίνητά τους δεν ξέρουν, οι υπόλοιποι ξέρουν παραπάνω.
Ακόμη και αυτοί που έχουν συναδέλφους αυτούς που σχεδιάσανε και κατασκευάσανε το αυτοκίνητο δεν ξέρουν τίποτα.