Σελίδα 3 από 8 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 73

Θέμα: Zαντες CSL

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    To σχόλιο πήγαινε στο ότι έχω βαρεθεί να παρουσιάζονται πληροφοριές ως απόρρητες και γνωστές μόνο εντώς κύκλου (π.χ. εντώς του πρότζεκτ CSL) όταν με μία απλή ερώτηση στον κατασκευαστή μπορείς να μάθεις αυτό που ζητάς. Δεν αναφέρθηκα πουθενά με σιγουριά, γι αυτό το έψαξα και περισσότερο.

Επέτρεψέ μου πάντως να εμπιστεύομαι περισσότερο αυτόν που κατασκεύασε τις ζάντες (δηλαδή τη BBS) παρά κάποιον που έχει κάποιους γνωστούς κλπ...εντός του πρότζεκτ CSL οι οποίοι απλά αγόρασαν από την ΒΒS τις ζάντες ως parts.

Μπορείς να στείλεις λοιπόν email στη BBS, μίλησα εκεί με τη Miriam Gerger, και να τους υποδείξεις το λάθος τους.
    Γιατί έχεις κουραστεί ? Έχεις δει πολλά τέτοια παραδείγματα ?
    Για το πρότζεκτ CSL πολλά πράγματα ήταν μυστικά και μερικοί ιδιοκτήτες βρήκαμε τις διαφορές από το απλό Μ3 Ε46 (την τελευταία μάλιστα την βρήκα εγώ πριν ενάμιση χρόνο περίπου).
    Ρώτα και τον κατασκευαστή του φίλτρου αέρα BMC να δεις άν ξέρουν τι διαφορά έχει το πρώτο φίλτρο με το δεύτερο (είχε ανάκληση / βελτίωση το φίλτρο αέρος που φυσικά η BMW γνωρίζει αλλά νομίζω άν πάρεις την BMC τηλέφωνο δεν θα έχουν ιδέα).

Οι ζάντες του CSL δεν υπήρχαν στον κατάλογο της BBS και η BMW της αγόρασε.
    Η BMW υπέδειξε τι πρέπει να κατασκευαστεί, σχέδιο, διαστάσεις, υλικό, χρώμα κτλ.

Μερικοί ιδιοκτήτες πάντω βάψανε με το χρώμα που ανέφερα και το χρώμα είναι ίδιο με τις εργοστασιακές.
    Με το χρώμα που λες εσύ είμαι 1000% σίγουρος ότι δεν θα είναι με τις εργοστασιακές και ας λέει η BBS ότι θέλει.

Αλλά εντάξει αφού εσύ πήρες την BBS και η BBS σου έδωσε ένα χρώμα που είναι σε παραγωγή από το 2005 και μετά, δίκιο θα έχεις
    Άλλωστε είναι γνωστό ότι οι ιδιοκτήτες CSL που έχουν φάει πολλές ώρες να ψάχνουν πληροφορίες για τα αυτοκίνητά τους δεν ξέρουν, οι υπόλοιποι ξέρουν παραπάνω.
    Ακόμη και αυτοί που έχουν συναδέλφους αυτούς που σχεδιάσανε και κατασκευάσανε το αυτοκίνητο δεν ξέρουν τίποτα.

Rides
    0

Προεπιλογή

Μια μικρη παρένθεση.
    δηλώνω εντελώς ανίδεος σχετικά με το χρώμα των CSL.

Οι δικές μου ζάντες βάφτηκαν με WA55 της BMW πριν απο 1 μήνα και το χρώμα είναι αυτό:

απλά επειδή τυχαία μου είπαν οτι αυτό βάφει η BMW το έβαλα.
    δεν ξέρω αν είναι συμπτωματικά της CSL, αλλά νομίζω εκείνο μπλεδίζει λιγάκι ενώ το δικό μου είναι ασημί-γκρι-μαύρο.

δεν έχω καμμία άποψη για το ποιό ειναι το σωστό.
    Απλά ξαναλέω, το decorsilber είναι αυτό που έβαψα εγώ.

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι ζάντες του CSL δεν υπήρχαν στον κατάλογο της BBS και η BMW της αγόρασε.
    Η BMW υπέδειξε τι πρέπει να κατασκευαστεί, σχέδιο, διαστάσεις, υλικό, χρώμα κτλ.
    Οι ζάντες CSL είναι προιόντα της BBS, έχουν πάνω τους σταμπαρισμένο το part No της BBS, για παράδειγμα οι πίσω είναι part RC341 (τα part no της BBS αποτελούνται από δύο γράμματα και τρεις αριθμούς). Φυσικά πάνω τους αναγράφουν και τα part no της BMW για λογαρισμό της οποίας παράγονται. Έτσι ορίζουν οι αρχές του outsourcing.

Αλλά εντάξει αφού εσύ πήρες την BBS και η BBS σου έδωσε ένα χρώμα που είναι σε παραγωγή από το 2005 και μετά, δίκιο θα έχεις
    Το ότι ο κατάλογος της Lechler αναγράφει για το DECORSILBER from 2005, δε λέει κάτι. Πολύ απλά μπορεί η BBS πιο πριν να είχε άλλο προμηθευτή για το χρώμα...αυτό είναι κάτι πολύ συνήθες για τη βιομηχανία γενικότερα. Το περίεργο είναι όμως πως ο κατάλογος της Lechler το χρώμα που αναφέρεις εσύ, το Sparkling Glass, το έχει στα χρώματα που προορίζονται για την Aprilia Moto και όχι για τη BMW. Αλλά ξέχασα...είναι για το CSL...άρα είναι μυστικό

Άλλωστε είναι γνωστό ότι οι ιδιοκτήτες CSL που έχουν φάει πολλές ώρες να ψάχνουν πληροφορίες για τα αυτοκίνητά τους δεν ξέρουν, οι υπόλοιποι ξέρουν παραπάνω.
    Ακόμη και αυτοί που έχουν συναδέλφους αυτούς που σχεδιάσανε και κατασκευάσανε το αυτοκίνητο δεν ξέρουν τίποτα.
    Μπράβο για τη διάθεσή σου να ψάχνεσαι στο θέμα CSL και τις γνώσεις σου δεν τις αμφισβητώ καθόλου. Απλά στο συγκεκριμένο θέμα έχω την ομολογία του κατασκευαστή και όχι ενός αγνώστου Χ.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη EVERGET : 12-11-12 στις 23:35
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

Rides
    0

Προεπιλογή

Το να βρω τον κωδικο χρωματος για αυτες τις ζαντες ηταν δυσκολο, σε ολα τα ξενα φορουμ υπαρχουν δεκαδες ερωτησεις αλλα καμια απαντηση !!! Οι ζαντες και ο κωδικος (απο alexk) ειναι στα χερια του βαφαια και πιθανον να εχουν βαφτει ειδη...Φυσικα και θα εχεται φωτο συντομα.
    Ευχαριστω και τους δυο σας γιατι την βοηθεια

5. The Following 3 Users Say Thank You to S54POWER For This Useful Post:

alexk (12-11-12), doctore (15-11-12), mitsos_chania (13-11-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

πάντως καλό θα ήταν να γίνει μια ερώτηση και για τους δύο κωδικούς που αναφέραν τα παιδιά στην BBS, έτσι να μας λυθεί και η απορία.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

7. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

mitsos_chania (13-11-12), Vassilis ///M (13-11-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μια μικρη παρένθεση.
    δηλώνω εντελώς ανίδεος σχετικά με το χρώμα των CSL.

Οι δικές μου ζάντες βάφτηκαν με WA55 της BMW πριν απο 1 μήνα και το χρώμα είναι αυτό:

θές καινούριες ζάντες θείο...άκρως απαράδεκτα τα πατίνια που φοράς...

άλλαξε και αμάξι εί την ευκαιρεία...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Rides
    0

Προεπιλογή

Μου κάνει εντύπωση πάντως.

Από ότι κατάλαβα αυτό είναι το χρώμα που βάφει η BMW τις ζάντες στα καινούργια σχετικά αυτοκίνητα.
    Η πλάκα είναι ότι ένας γνωστός μου εδώ που πήρε CSL πήγε και έβαψε τις ζάντες με αυτό το χρώμα. Χαχαχαχα
    Εγώ νομίζω ότι η γυναίκα με την οποία μίλησες δεν ξέρει άν έχουν άλλο χρώμα οι ζάντες του CSL και σου έδωσε το απλό ασημί χρώμα που έχουν οι άλλες ζάντες BMW (BBS).
    Το χρώμα από τις άλλες ζάντες δεν έχει καμμία σχέση από το χρώμα από τις CSL ζάντες.
    Σου λέω ότι άλλοι ιδιοκτήτες ξαναβάψανε τις ζάντες και ο κωδικός που έδωσα είναι ο σωστός και εσύ επιμένεις να λες ότι ο κατασκευαστής σου έδωσε ποιο είναι το σωστό.

Εντάξει λοιπόν, έχεις δίκιο τι να σου πω και εγώ άδικο.

ΥΓ : όσοι θέλετε να έχετε το σωστό χρώμα πάντως, χρησιμοποιείστε το δικό μου κωδικό και ας λέει Απρίλια.

10. The Following User Says Thank You to alexk For This Useful Post:

StratosZ4 (13-11-12)

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ νομίζω ότι η γυναίκα με την οποία μίλησες δεν ξέρει άν έχουν άλλο χρώμα οι ζάντες του CSL και σου έδωσε το απλό ασημί χρώμα που έχουν οι άλλες ζάντες BMW (BBS).
    Bασικά....όχι! Μου ζήτησε το part No της BBS που έχουν πάνω οι ζάντες και μετά μου έδωσε κωδικό χρώματος.

ΥΓ : όσοι θέλετε να έχετε το σωστό χρώμα πάντως, χρησιμοποιείστε το δικό μου κωδικό και ας λέει Απρίλια.

Kαλύτερα μην τις βάψετε σε κανένα από τα δύο παραπάνω χρώματα. Προτείνω bronze metallic, η απόλυτη κακία για ζάντα CSL:

"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

12. The Following 4 Users Say Thank You to EVERGET For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (15-11-12), clubman (20-11-12), stef (15-11-12), zaharias (13-11-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παρόμοιες με του δικου μου ειναι.

M3 CSL

14. The Following 7 Users Say Thank You to chief For This Useful Post:

aristent (13-11-12), Bazil Van Sinner (15-11-12), Christos 330 (13-11-12), EVERGET (13-11-12), Panos 316T (30-11-12), STREETRACING (13-11-12), zaharias (13-11-12)

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Που τη βρισκετε την ορεξη κ το χρονο παντως κ ασχολειστε με τους κωδικους.
    ..
    A4 2.0 TFSI FWD B7
    - M3 E46 sold

16. The Following User Says Thank You to STREETRACING For This Useful Post:

Thomelef (13-11-12)

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •