Όσο αφορά το utorrent για όσους δεν το ξέρουν, από default ξεκινά μαζί με τα windows. Οπότε πάμε στα preferences και αποτσεκάρετε την επιλογή αυτή. Το ανοίγουμε όποτε θέλουμε εμείς.
Όσο αφορά το utorrent για όσους δεν το ξέρουν, από default ξεκινά μαζί με τα windows. Οπότε πάμε στα preferences και αποτσεκάρετε την επιλογή αυτή. Το ανοίγουμε όποτε θέλουμε εμείς.
Σε Ubuntu προτιμήστε το Deluge Torrent.
Σε Mac το Transmission.
Σε Win το Utorrent.
Και κάντε μερικές ρυθμίσεις στις Συνδέσεις. Με τις 24/1 Mbit συνδέσεις στην Ελλάδα μην αφήνετε να γίνονται από το router 500 συνδέσεις και unlimited upload speed γιατί "μπουκώνει" η γραμμή.
Μέχρι 200 συνδέσεις (60-70 ανά torrent) και Upload speed limit στο 80% της ονομαστικής. Πχ, 80 kb/s για τις 1Mbit upload.
Και θα κατεβάζετε γρήγορα και θα σερφάρετε άνετα.
Δοκιμασμένα χρόνια τώρα.![]()
Καλημερα Μπαμπη , σε ολα μεσα εισαι, ετσι να μας δινεις τα φωτα σου, ειδη μαθαμε πολλα απο εσενα και τα αλλα παιδια που ασχοληθηκαν με το θεμα
![]()
dim η τεχνολογία/gadget/pc είναι ένα από τα hobby μου, ίσως το μεγαλύτερο. Ότι μπορώ περισσότερο μαθαίνω κι εγώ και χαίρομαι να βοηθάω φίλους και γνωστούς όσο περνάει από το χέρι μου.
Kostas_1 (14-11-12)
τελικα εγκατεστησα τα win 8, πρωτες εντυπωσεις θετικες![]()
παιδια για να μην ανοιξω αλλο ποστ μετα απο την εγκατασταση τον win8 εχω καποιο θεμα με το utorent , μου βγαζει καθε λιγο και λιγακι το παρακατω μηνυμα, για ποιο λογο κρασαρει?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimtz : 10-01-13 στις 23:45