Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 999

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...10 2012

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για θεσμικά θέματα μιλάω κι εγώ.
    Για τα μισθολογικά αν διαβάσεις προσεχτικά τι λέω θα δεις ότι μιλάω για εξίσωση των μισθών των υπαλλήλων της βουλής με όλους τους υπόλοιπους.

Ποια είναι ζημιογόνος, η ΕΥΔΑΠ?
    Η η ΔΕΗ?

Μονοπώλια είναι ουσιαστικά, αν κάποιοι είναι τόσο άχρηστοι και τα έκαναν ζημιογόνα τότε ας έρθουν άνθρωποι σοβαροί να τα κάνουν βιώσιμα (αν και οι συγκεκριμένοι οργανισμοί είναι βιώσιμοι και με το παραπάνω).
    Όχι όμως να τα δώσουμε όσο όσο.

Αν δίνεις όμως κανα 80αρι ευρώ το μήνα για νερό αν γίνει ιδιωτική η ΕΥΔΑΠ (σε όσες χώρες έχει γίνει η ύδρευση ιδιωτική, είπαν το νερό νεράκι), τότε έλα να μου πεις για ζημιογόνες εταιρείες.
    Δεν είναι τα πάντα κέρδος, ιδίως όταν μιλάμε για βασικά αγαθά όπως το νερό.

Μπορείς να μου πεις άλλες εταιρίες εκτός από αυτές; Γιατί εγω μπορώ να σου πω άπειρες που μας φεσωνουν εκατομμύρια ευρώ κάθε μέρα. και μιας και ανέφερες το εξωτερικό έχεις πάει να δεις τί υπηρεσίες απολαμβάνουν σε πολιτισμένα κράτη οι πολίτες από τον ιδιωτικό ΟΣΕ τους; Είδαμε και τον ΟΤΕ που όταν ήταν μονοπώλιο σκαγαμε κάθε μήνα 100ευρα για μια απλή γραμμή τηλεφώνου και μόλις άνοιξε η αγορά με 20γιουρια σου κάνουν τεμεναδες οι ιδιωτικές εταιρίες. δεν υπάρχει άσπρο η μαύρο σε τίποτα. κρατά την ΕΥΔΑΠ υπό ιδιωτικό μάνατζμεντ και με συγκεκριμένες απαιτήσεις. Για το εξωτερικό που μου αναφέρεις που λένε το νερό νεράκι σε πληροφορώ δεν έχουν πρόβλημα με την τιμή του, αλλά με την ποιότητα του τις περισσότερες των περιπτώσεων. Γιατί δεν έχουμε εμείς; Όχι γιατί οι Δ.Υ της ΕΥΔΑΠ φρόντισαν για αυτό. Γιατί αν έχεις διαβάσει ιστορία θα καταλάβεις. Κάτσε πλήρωνε Φωτόπουλος, εγώ δε γουστάρω. Αυτά από εμένα.

2. The Following 10 Users Say Thank You to lefterishatzi For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (11-11-12), Bitz (11-11-12), joseph (11-11-12), katsaraios (13-11-12), Kostas_1 (11-11-12), Leonidas_E39 (11-11-12), PANOS-E60 (11-11-12), S8N (11-11-12), Stathis (11-11-12), Thomelef (11-11-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP