Σελίδα 6 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 103

Θέμα: Αδήλωτων μετατροπών ... συνέπειες

Περιοχή
    Under the hood
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο manos///3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να καταλαβω, εγω που το εχω δηλωμενο νομιμα πρεπει να εχω παντα μαζι μου τιμολογιο αγορας κινητηρα ?
    Ναι για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο σε περίπτωση που πέσεις σε κανέναν τροχαίο που την έχει δει Τζον Γουέην. Κι εγώ το έχω δηλώσει Μάνο. Είναι ηλίθιο και το ξέρω, αλλά με αυτούς που μπλέξαμε... Και μάλιστα έχω συγκεκριμένα τα τιμολόγια αγοράς των ανταλλακτικών μετατροπής, του μηχανικού που έκανε την τοποθέτηση, του εξατμισά που έκανε την ιδιοκατασκευή, φωτοτυπία την παλιά άδεια κυκλοφορίας (για να φαίνεται ο αριθμός πλαισίου), φωτοτυπία το πρώτο ΚΤΕΟ που πέρασε το αμάξι αμέσως μετά την μετατροπή, και (ξέρω παρατραβηγμένο) την πρώτη δυναμομέτρηση (επίσης αμέσως μετά την μετατροπή) που επιβεβαίωνε οτι φοράω το συγκεκριμένο μοτέρ με την συγκεκριμένη ιπποδύναμη.

Περιοχή
    Under the hood
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    οφ σχετικο...
    στο λινκ με την νομοθεσια αναγραφει ρητα οτι δεν απαγορευεται ουτε πρεπει να ελεχθει η να δωθει αδεια για αλλαγη σε εσωτερικο εξοπλισμο...Σημειωνω εδω οτι περιλαμβανεται η συρομενη ηλεκτρικη οροφη

Εντιτ...
    Ειναι για την Κυπρο το λινκ ????
    Γιατι γραφει Κυπριακη Δημοκρατια στο τελος στα απαραιτητα εγγραφα...
    Έχεις απόλυτο δίκιο. Θα μιλήσω με έναν γνωστό μου στο Μηχανολογικό και θα μάθω κατά πόσο ισχύει και για εμάς.

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Azurius Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο σε περίπτωση που πέσεις σε κανέναν τροχαίο που την έχει δει Τζον Γουέην. Κι εγώ το έχω δηλώσει Μάνο. Είναι ηλίθιο και το ξέρω, αλλά με αυτούς που μπλέξαμε... Και μάλιστα έχω συγκεκριμένα τα τιμολόγια αγοράς των ανταλλακτικών μετατροπής, του μηχανικού που έκανε την τοποθέτηση, του εξατμισά που έκανε την ιδιοκατασκευή, φωτοτυπία την παλιά άδεια κυκλοφορίας (για να φαίνεται ο αριθμός πλαισίου), φωτοτυπία το πρώτο ΚΤΕΟ που πέρασε το αμάξι αμέσως μετά την μετατροπή, και (ξέρω παρατραβηγμένο) την πρώτη δυναμομέτρηση (επίσης αμέσως μετά την μετατροπή) που επιβεβαίωνε οτι φοράω το συγκεκριμένο μοτέρ με την συγκεκριμένη ιπποδύναμη.
    ISO 9000 δεν έβγαλες?

Ζαλιστικα...!!!

4. The Following User Says Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

S8N (06-11-12)

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Περιεργο παντως...

Οποιος το εχει δηλωμενο νομιμα σημαινει πως εχει παραστατικα/χαρτια αφου χωρις αυτα δε μπορει να ακολουθησει τη νομιμη οδο.

Ωραια λοιπον...θα ετοιμασω φακελο με τιμολογια μοτερ ,αναρτησης,φρενων, σινεμπλοκ, πυροσβεσης ,ζαντων, ελαστικων, σχεδιαγραμμα πεδησης, ομολογκασιον cage, καθισματος, ζωνων..
    Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω παλι δεν καταλαβαινω ποιος ο λογος να εχεις ενα αμαξι που βγαζει ματι..αδηλωτο...ειναι λογικο και αναμενομενο να σε σταματησουν και να σε "σκισουν"...αυτο ισχυε παντα...τωρα ομως που ο αστυνομικος παιρνει 7 κατοσταρικα, ο διπλα μας δεν εχει να φαει..και οι γεροι τριγυρνανε στα σκουπιδια..δεν ειναι κοινωνικη προκληση να κυκλοφορας με αμαξι πενα-καινουργιο..και αδηλωτο....????????

και στο κατω κατω...γιατι ρε βλακα ελληνα να παρεις μετατροπη απο τον καθε αλμπανη μιτριο πχ....που αναθεμα και αν εχει τα σωστα πραγματα απο κατω..και να κινδυνευεις να διαλυσει κανα ψαλιδι οταν θα στριβεις με 200 εθνικη...ζητω συγγνωμη για την σκληρη μου γλωσσα..αλλα εδω τιθεται θεμα και κοινωνικης ασφαλειας...

υγ..μου θυμιζει την ιστορια ενος φιλου που εκανε κοντρες καποτε με μ3 ε36 (316 αδεια) και του ανοιγουν καπω καποτε στην βουτα και γελαγαν οι αστυνομικοι..λεγωντας του..."ωραιο 316 μοτερ εχεις τρομαρα σου"...και μετα τον αφησαν να φυγει...
    Για μοτερ μιλαμε. Το αμαξι μπορεις να τοχεις να βγαζει ματι να το χεις look M5, M3 η οτι αλλο μες στην πενα...να προκαλεις κοινωνικα (συμφωνα με τα λεγομενα σου) χωρις να εχει ο διπλα σου να φαει και να μην σου κανουν οι τροχαιοι απολυτως τιποτα. Προφανως και δεν κανει καμια διαφορα στις ατυχες κοινωνικες ομαδες ανθρωπων που αναφερεσαι παραπανω αν το αυτοκινητο εχει πανω τετρακυλινδρο και οχι S54 εξακυλινδρο.
    Ο βλακας ο Ελληνας αναγκαζεται να παρει μετατροπη γιατι το δικαιο και κοινωνικο κρατος που ζει και εργαζεται ψηφιζει νομους (και μαλιστα με την ελληνικη παγκοσμια προτοτυπια της αναδρομικοτητας) που ενα αυτοκινητο E46 316 μοντ. 2001 εχει τεκμηριο συντηρησης (αλλη ελληνικη προτοτυπια/πατεντα) 3200 ευρω ενω ενα Ε46 330 παλι μοντ. 2001 με τον ιδιο εξοπλισμο αλλα ημερομηνια εισαγωγης στην ελλαδα το 2008 εχει τεκμηριο συντηρησης 17.800.

7. The Following 2 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

330Ci (06-11-12), Akis 330Ci (06-11-12)

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εφοσον το εχεις δηλωμενο, προφανως και εχεις ακολουθησει την νομιμη διαδικασια και εχεις καταθεσει στο αρμοδιο υπουργειο ολα τα δικαιολογητικα καθως κα το τιμολογιο αγορας. Αλλωστε η καινουργια αδεια σου πρεπει να αναφερει τα κυβικα οπως και τον τυπο του καινουργιου κινητηρα οποτε δεν υπαρχει λογος να εχεις τιμολογια η κατι αλλο. Ο ελεγχος ταυτοποιει αν τα στοιχεια που αναφερονται στην αδεια ειναι ιδια με αυτα του αυτοκινητου. Αν αυτο ισχυει δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.

Υ.Γ το δικο σου σε τι καροτσα ειναι? Αναφερθηκε παραπανω οτι δεν γινεται να μπει Μ3 μοτερ αλλη καροτσα γιατι τα Μ3 εχουν αλλο κωδικο πλαισιου απο τα απλα Ε46 και οτι μεχρι 330 μπορει να γινει η οποια μετατροπη
    Η αδεια τα γραφει ολα....3246cc
    Καροτσα WBA εχω.
    Κ τοσα τροπετα δηλωμενα τι ειναι? παρανομα?
    Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo

Περιοχή
    Under the hood
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ISO 9000 δεν έβγαλες?

Ζαλιστικα...!!!
    Κι όμως Κώστα. Υπάρχει φίλος απο την παρέα που μαζευόμαστε στο βενζινάδικο που δεν τα είχε αυτά (δεν το συζητάμε να το είχε δηλωμένο) και υποχρεώθηκε να κατεβάσει μοτέρ, να βάλει μαμά, να περάσει ΚΤΕΟ κοκ....

10. The Following User Says Thank You to Azurius For This Useful Post:

Thomelef (06-11-12)

Περιοχή
    Under the hood
    Rides
    0

Προεπιλογή

Καροτσα WBA εχω.
    Όχι ρε Μάνο. Δε λέω αυτό. Απλά λόγω φόβου κλοπής και κλεπταποδοχής, ζητάνε αυτά τα έγγραφα. Όλη η ιστορία γίνεται για να αποφύγεις όπως είπε ο Τurbodog την διαδικασία εξακρίβωσης. Και να είμαι ειληκρινής το αμάξι κυκλοφοράει κανονικά 5 περίπου χρόνια δηλωμένο ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και με όλα τα χαρτιά του ΝΟΜΙΜΑ και με σταματήσανε ουκ ολίγες φορές μιας που οδηγώ σαν Ταλιμπάν. Αυτόν τον έλεγχο πρώτη φορά φέτος τον έκαναν και μου φάνηκε περίεργο. Παρόλα αυτά όμως όπως είπα και παραπάνω ήμουν ήδη δασκαλεμένος απο αυτόν που μου έκανε την μετατροπή. Αυτός ΣΙΓΟΥΡΑ ήξερε κάτι παραπάνω απο εμένα...

12. The Following 2 Users Say Thank You to Azurius For This Useful Post:

manos///3 (06-11-12), Thomelef (06-11-12)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Azurius Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κι όμως Κώστα. Υπάρχει φίλος απο την παρέα που μαζευόμαστε στο βενζινάδικο που δεν τα είχε αυτά (δεν το συζητάμε να το είχε δηλωμένο) και υποχρεώθηκε να κατεβάσει μοτέρ, να βάλει μαμά, να περάσει ΚΤΕΟ κοκ....
    Να πεις στον Νικολάκη ότι οι μαμακιες πληρώνονται.

Τα κενά των νόμων πρέπει δλδ να τα καλύπτουμε εμείς κουβαλώντας έναν ολόκληρο φάκελο με δικαιολογητικά,αποδείξεις, υπεύθυνες δηλώσεις κτλ.
    Και να παρακαλάμε να μην πέσουμε και σε κανέναν παράξενο.

14. The Following User Says Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

Azurius (06-11-12)

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Καροτσα WBA εχω.
    Γιαυτο σε ρωτησα, γιατι απο οτι θυμομουν το δικο σου πλαισιο δεν ηταν WBS.
    Αυτο με το πλαισιο το εχω ξανακουσει οτι μπαινουν μονο τα μοτερ που εχουν φορεθει στο συγκεκριμενο πλαισιο. Απο οτι φαινεται ομως, αυτο δεν ισχυει

Σελίδα 6 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP