Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 43

Θέμα: Επιλογή αποκωδικοποιητή Mpeg4!

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πανο επειδή ο πατέρας μου κάθε μέρα έφερνε και απο ένα σπίτι για να δει ποιο του κάνει, δοκιμάσαμε τα πάντα στην κατηγορία τιμής εώς 60 ευρω, σαν τον crystal audio hd κανένας!!!!

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    παλικαρια κατι ασχετο αλλα να μην ανοιγω αλλο θεμα. θελω εναν δεκτη που να ειναι και media player HD εχετε κατι να προτεινετε?το κυριοτερο ειναι να ειναι καλο media player...!
    Ρε Πάνο, εννοείς να παίζει αρχεία μέσω USB stick? Όλοι της τελευταίας γενιάς, το έχουν αυτό. Το θέμα είναι πόσα και τι φορμά υποστηρίζουν εκτός του pvr φυσικά που είναι το βασικό για εγγραφή εκπομπής.
    Πάντως έναν μικρό, σε μέγεθος, γύρω στα 40ε, αγόρασε ένας φίλος απ το media markt και όπως τον είδα είναι πολύ καλός.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτο εννοω να παίζει τα πάντα και κυριος να υποστηρίζει ήχο ac3 και dts

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε Πάνο, εννοείς να παίζει αρχεία μέσω USB stick? Όλοι της τελευταίας γενιάς, το έχουν αυτό. Το θέμα είναι πόσα και τι φορμά υποστηρίζουν εκτός του pvr φυσικά που είναι το βασικό για εγγραφή εκπομπής.
    Πάντως έναν μικρό, σε μέγεθος, γύρω στα 40ε, αγόρασε ένας φίλος απ το media markt και όπως τον είδα είναι πολύ καλός.
    Ομοίως Τζωρτζ, έναν f&u πήρα με 40ε και κάνει παπάδες ... εγγραφή από tv σε usb, κανονικά με προγραμματισμό και multimedia play μέσω usb.

Rides
    1

Προεπιλογή

παιζει ηχο ac3 απ τα mkv αρχεια?

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ο,τι εχει να κανει με mkv, srt, ενσωματωση, ac3 πρεπει να σου επιβεβαιωσουν ατομα που εχουν τον εκαστοτε player και οχι το μαγαζι ή υπαλληλος.

Η εμπειρια μου μεχρι τωρα λεει οτι λογικα αν ειναι της προκοπης ο ενσωματωμενος player θα σου παιξει κανονικα ac3 AΛΛΑ δυσκολα θα σου παιξει ξεχωριστους υποτιτλους σε mkv και 3d

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ομοίως Τζωρτζ, έναν f&u πήρα με 40ε και κάνει παπάδες ... εγγραφή από tv σε usb, κανονικά με προγραμματισμό και multimedia play μέσω usb.
    Αυτό έχω κι γω Πάνο, εδώ και 1,5 χρόνο. Το χω κάνει ήδη δυό αναβαθμίσεις. Το χα πάρει την επομένη της εκπομπής mpeg4 και τότε σε όλα τα καταστήματα είχε τιμή μαρκέ στα 80ε. Φυσικά δεν υπήρχε και η ποικιλία που υπάρχει σήμερα.
    Το πρόβλημα του αρχικά ήταν πως δεν "διάβαζε" όλα τα usb sticks. Μετά τις αναβαθμίσεις δεν το χω δοκιμάσει. Ενα άλυτο πρόβλημα όμως είναι το conflict που έχει το τηλεχειρίστηριο του με την LG που έχω, καθώς και το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης με τον δέκτη.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gant : 04-11-12 στις 19:37
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό έχω κι γω Πάνο, εδώ και 1,5 χρόνο. Το χω κάνει ήδη δυό αναβαθμίσεις. Το χα πάρει την επομένη της εκπομπής mpeg4 και τότε σε όλα τα καταστήματα είχε τιμή μαρκέ στα 80ε. Φυσικά δεν υπήρχε και η ποικιλία που υπάρχει σήμερα.
    Το πρόβλημα του αρχικά ήταν πως δεν "διάβαζε" όλα τα usb sticks. Μετά τις αναβαθμίσεις δεν το χω δοκιμάσει. Ενα άλυτο πρόβλημα όμως είναι το conflict που έχει το τηλεχειρίστηριο του με την LG που έχω, καθώς και το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης με τον δέκτη.
    Γιωργο λύνεται το προβλημα με 10 Ευρω αν δε σου το αλλαξουν το χειριστηριο ειναι γνωστο το προβλημα με τις LG κατι παιζει με τις συχνοτητες.

9. The Following User Says Thank You to Leonidas_E39 For This Useful Post:

gant (05-11-12)

Περιοχή
    ΑΡΓΟΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Επειδή στην περιοχή μου έρχεται το ψηφιακό σήμα την παρασκευή, έχετε κάτι οικονομικό να προτεινεται;;_-επικαιροποιω και το θρεντ.
    Αν στα είκοσι δεν μάθεις,
    στα τριάντα δεν κάνεις,
    στα σαράντα δεν έχεις,
    τότε στα πενήντα ούτε θα μάθεις, ούτε θα κάνεις, ούτε θα έχεις.

Τι γαρ ωφελείται άνθρωπος, αν τον κόσμον όλον κερδίσει την δε ψυχή αυτού ζημιωθή?

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Κωστα για μια CRT που ειχα πηγα εδω!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

12. The Following User Says Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP