Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 115

Θέμα: Περι διαφορικου (θορυβοι - επισκευες - ανταλλακτικα)

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Καστορια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gupakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπάρχει περίπτωση να φοράει μπλοκέ (εργοστασιακό) το Ζ3 και να μην είναι δηλωμένο στο https://www.rubmw.ru/vincode/eng/ ; Ο Σταμάτης έγραψε πριν ότι τα εξακύλινδρα με Μ Pack είχαν από ότι θυμάται μπλοκέ. Το M Pack τι περιλαμβάνει; Τώρα έχω Μ τιμόνι και λεβιέ.

Το τιμόνι του Ζ3 είναι σίγουρα εργοστασιακό (το βρήκα και από το VIN), για το λεβιέ δεν ξέρω αν ήταν εργοστασιακός ή όχι.

Τέλος μία φορά που είχα πάει για αλλαγή ελαστικών με τη μία ρόδα κάτω δοκιμάσαμε να στρίψουμε την άλλη για να δούμε αν έχει κάποιο θέμα το ρουλεμάν και δεν γυρνούσε. Από ότι καταλαβαίνω αυτό είναι ένδειξη ότι έχει μπλοκέ. Όμως μπορεί να μην έχει μπλοκέ και να μην γυρνούσε για άλλο λόγο;

Θα πρέπει να πάω και να το δω το θέμα γιατί αν δεν έχω μπλοκέ, φοράω τότε λάθος βαλβολίνες (75w140 αντί για 75w90).
    Ασε το τιμονι και το λεβιε δεν θα σου δειξει αυτο αν εχει τυχον αλλαχτει το διαφορικο η οτιδηποτε στο αυτοκινητο απο τη στιγμη που πρωτοκυκλοφορισε, εκτος και αν εισαι το πρωτο χερι και ξερεις. Γιατι για ενα αυτοκινητο, το δικο μου για παραδειγμα που ειναι 2000 μοντελο και εγω το πηρα πριν απο 2 χρονια, ξερω οτι μου εχει πει ο προηγουμενος ιδιοκτητης, ανακαλυπτω τι δεν μου εχει πει, και ξερω τι εχω κανει εγω. Ο προηγουμενος ιδιοκτητης δεν ηξερε οτι ειχε μπλοκε το αυτοκινητο.

Φιλικα τελειως, λεω απλα τη γνωμη μου και τον τροπο σκεψης μου, το να εχει αλλαχτει ενα φαναρι, ενας προφυλακτηρας, ενας καθρεφτης στο αυτοκινητο δεν το θεωρω πολυ σημαντικο, αλλα για τον κινητηρα και τη μεταδοση που εχουν και τα λιπαντικα, να ξερω τι ειναι επανω, για οποιαδιποτε περιπτωση..

Αλλωστε μια φορα θα ψαχτεις να μαθεις, μετα θα ξερεις.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο john batselas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ασε το τιμονι και το λεβιε δεν θα σου δειξει αυτο αν εχει τυχον αλλαχτει το διαφορικο η οτιδηποτε στο αυτοκινητο απο τη στιγμη που πρωτοκυκλοφορισε, εκτος και αν εισαι το πρωτο χερι και ξερεις. Γιατι για ενα αυτοκινητο, το δικο μου για παραδειγμα που ειναι 2000 μοντελο και εγω το πηρα πριν απο 2 χρονια, ξερω οτι μου εχει πει ο προηγουμενος ιδιοκτητης, ανακαλυπτω τι δεν μου εχει πει, και ξερω τι εχω κανει εγω. Ο προηγουμενος ιδιοκτητης δεν ηξερε οτι ειχε μπλοκε το αυτοκινητο.

Φιλικα τελειως, λεω απλα τη γνωμη μου και τον τροπο σκεψης μου, το να εχει αλλαχτει ενα φαναρι, ενας προφυλακτηρας, ενας καθρεφτης στο αυτοκινητο δεν το θεωρω πολυ σημαντικο, αλλα για τον κινητηρα και τη μεταδοση που εχουν και τα λιπαντικα, να ξερω τι ειναι επανω, για οποιαδιποτε περιπτωση..

Αλλωστε μια φορα θα ψαχτεις να μαθεις, μετα θα ξερεις.
    Συμφωνώ απόλυτα. -

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP