Σελίδα 5 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 3456 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 51

Θέμα: Ατυχημα με Jaguar

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπόν, αυτός ήταν στο αμάξι μαζί με μιά γκόμενα, η οποία είχε σκύψει και του επ.... μια π.....

Τη στιγμή της κορύφωσης, αυτός τίναξε το πόδι του μπροστά και πάτησε το γκάζι, φοβήθηκε και σήκωσε το πόδι του, αλλά ταυτόχρονα χτύπησε και το σαγόνι της γκόμενας η οποία και έσφιξε τα δόντια της.
    Αυτός τυφλώθηκε απο τον πόνο και πάτησε φρένο για να σταματήσει το αυτοκίνητο, αλλά έχασε την γραμμή εισόδου και μετά με ανάποδο τιμόνι πήγε να διορθώσει.
    Ταυτόχρονα πήγε να κατεβάσει και ταχύτητα αλλά επειδή η γκόμενα ήταν ακόμα σκυμένη έγινε κόμπλα και της μπήκε ο λεβιές στον κ...λο, αυτή τινάχτηκε απο τον πόνο και έβαλε την sport οπότε το αμάξι έδωσε ροπή και μετά ήρθαν οι τούμπες.

Τελικά στο νοσοκομείο του έραψαν αυτουνου τον π...ο και αυτηνής τον κ....ο και το αμάξι που έγινε τροπέτο το πήρε ο Λάκης Περλεπές απο την Νέα Μάκρη και πέρασε τον κινητήρα στο δικό του το S που ήταν δυομισάλιτρο και τώρα πάει μπούνια, αλλά θέλει καταλύτες γιατί δεν τραβάει καλά στα χαμηλά.

Και αυτή είναι η αλήθεια και μην το ψάχνετε παραπάνω.

Rides
    0

Προεπιλογή

Κατά πάσα πιθανότητα έπεσε σε πάγο.

Αυτό γιατί όπως το βλέπω εγώ:

Έχει φωσφοριζέ πινακίδες ταχύτητας (θεωρώ για χαμηλή ορατότητα με ομίχλη)

Ο δρόμος είναι χαραγμένος και σπασμένος.

Οπότε είναι πιθανό να έπεσε σε κομμάτι πάγου ΕΠΑΝΩ Στη στροφή, με αποτέλεσμα να δώσει κι άλλο τιμόνι ΠΡΟΣ την στροφή κατά τη διάρκεια που ήταν πάνω στον πάγο. Στη συνέχεια λόγω της μεγάλης κλίσης του τιμονιού και το γεγονός ότι βγήκε από το κομμάτι του πάγου, το αμάξι έβαλε μούρη μέσα και αυτός υπερδιόρθωσε με αποτέλεσμα να έρθει με ανάποδο.

Αν δειτέ ένα περίπου καρέ ΠΡΙΝ πατήσει φρένο φαίνεται σα να κολλάει η κάμερα, το αμάξι πηγαίνει ΕΛΑΧΙΣΤΑ ευθεία, αυτό με οδηγεί στο ότι κάτω έχει κομμάτι πάγου, ή, λόγω των, από ότι φαίνεται, μεγάλων πόρων στην άσφαλτο το λίγο νερό εκεί μέσα πάγωσε. Επίσης καθολη την διάρκεια του παντηλικίου ΔΕΝ ακούγονται τα λάστιχα ΟΥΤΕ φεύγει νερό από αυτά.

ΤΟ αν πάτησε ή όχι φρένο δε νομίζω να επηρέασε ΚΑΘΟΛΟΥ στην παρούσα φάση, τα νέα συστήματα ABS Κάνουν παπάδες και είναι ψιλοαμφίβολο ότι με ενεργοποιημένο ESP θα είχε αυτό το αποτέλεσμα.

Αυτό και σε συνδυασμό με την πιθανή παλαιότητα των ΠΙΣΩ ελαστικών σε σχέση με τα μπροστά του στέρησε τη δυνατότητα διόρθωσης.
    Άραγε ξέρουμε γιατί πραγματικά έφυγε;

3. The Following 4 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

BILL007 (09-03-10), NickE60 (09-03-10), stratos (10-03-10), Thomelef (09-03-10)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

OXI απλως υποθετουμε.

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Όλοι πάντως βγήκαν σώοι και αβλαβείς...Διαβάστε εδώ...

https://www.youtube.com/comment_serv...layer_embedded

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όλοι πάντως βγήκαν σώοι και αβλαβείς...Διαβάστε εδώ...
    ΄΄jaguar type s hmmmm not a sports car so dont take the turn like a bmw, ferrari, lambo, corvette, etcetc. ΄΄

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

o φιλος oldcarskickass εχει νομιζω κανει την πιο πιθανη υποθεση.
    Πολυ σωστα παρατηρησε τις κιτρινες πινακιδες και συνεδεσε το ολο θεμα με τον παγο.

Αυτο που ακομα δεν εχω καταλαβει ειναι γιατι εχουμε μπει ολοι στο τριπακι που μας εβαλε ο aristent και ψαχνουμε να βρουμε τι εγινε!!!

Υ.Γ oldcarskickass o τροπος γραφης ΣΟΥ σε ΑΥΤΟ το ποστ καποιον μου θυμιζει!!!
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολυ σωστα παρατηρησε τις κιτρινες πινακιδες και συνεδεσε το ολο θεμα με τον παγο.

Αυτο που ακομα δεν εχω καταλαβει ειναι γιατι εχουμε μπει ολοι στο τριπακι που μας εβαλε ο aristent και ψαχνουμε να βρουμε τι εγινε!!!

ΧΑΧΑΧΑ, τώρα που το ξαναδιάβασα έχεις κάποιο δίκιο!!

Κοίτα η ερώτηση γιατί μπήκαμε στο τριπ είναι σωστότατη.

Προσωπικά βλέπω συχνά βίντεος με τράκες στο ίντερνετ.

Πιστεύω ότι μου έχουν κάνει πάρα πολύ καλό, γιατί σχεδόν σε όλα πέφτει ανάλυση και τρομερή σκέψη, ειδικά όταν είμαι με παρέα, πέφτει πολύ ανάλυση. Είναι φοβερό με πόσους τρόπους μπορείς να τρακάρεις και συμβαίνει στο μπαμ ρε γμτ.

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων

Σας κραταω εδω βρε στο Φορουμ 822εμφανισεις ,46 ποστ και πολυ,πολυ,πολυ γελιο διαβασατε το εμπνευσμενο ποστ του Snoopy ?

ΥΣ.Περιμενω τα συγχαρητηρια απο τους ADMINS

10. The Following 2 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

BILL007 (10-03-10), Stathis (10-03-10)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ωραιος ο aristent !!!!!
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Η πινακιδα με το οριο ταχυτητας δεν ειναι απλα ρυθμιστικη (οτι αυτο ειναι το ανωτατο οριο) αλλα επειδη εχει κοκκινο κιτρινο χρωμα ειναι και σημα κινδυνου (αναγγελιας) συμπερασματικα προειδοποιει για τον κινδυνο απο μεγαλη ταχυτητα.
    Αυτο ομως που δεν προσεξε κανειςχαχαχα ειναι η πινακιδα στα δεξια (μπλε ασπρη) που ειναι για συνεργειο επισκευης αυτοκινητων εκει κοντα.

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 3456 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP