που ειναι τα ζωφρια ρε τύπε?
α και μην ξεχάσω...
περασε ενας απο το αστυνομικό τμήμα Κηφισιας και σε έψαχνε.
κάτι για τέσσερις τσιμεντόλιθους ειπε....
να πας λέει να τους πάρεις?
δεν κατάλαβα.
που ειναι τα ζωφρια ρε τύπε?
α και μην ξεχάσω...
περασε ενας απο το αστυνομικό τμήμα Κηφισιας και σε έψαχνε.
κάτι για τέσσερις τσιμεντόλιθους ειπε....
να πας λέει να τους πάρεις?
δεν κατάλαβα.
Ανω λιοσια γαμωτη τεχνολογια
αντε γεια...
το θεμα ειναι να δουλευει μαστορα... τι και αν τα χεις πολλα αλογα αν δεν δουλευει.. το ιδιο και στους ποντους!!!χααχαχαχα
οσο για τη Ζωφρια εχεις δει την επαυλη που εχω? ολη η ιδεα της αρχιτεκτονικης ειναι του Σταματη του προεδρου μετα απο 2 σακουλες χορτο!
ετσι και δεις το σπιτι μου παιζει να μου κατσεις και εσυ...
οσο για τις απειλες δεν ξερεις με ποιους εμπλεξες.... και δεν χωρας και στο πορτ παγκαζ στο σμαρτ πρεπει να σε παω δυο βολτες...αχαχχαχα
Τύπε ρον τζερεμυ μάζεψε το εργαλείο σου γιατί περπατάς και κάνει αυλακιες στο χώμα επειδης σε βλέπω ότι είσαι σκληρό αγόρι και μάλλον σκεφτόμουν να πατροναρεις την καθριν κάτσε στα αυγά σου φάε το κροκ σου και έλα με τον κηδεμόνα σου στο καφενείο του μπαμπη στη μαρνης να μου τα πεις από κοντά
αντε γεια...
Ρε προεδρα ήμουν στην κνε στο πανεπιστήμιο εκεί έβγαζα τους λόγους μου
αντε γεια...
εγώ μέχρι τον παιδικο ασχολήθηκα με την κνε πάντως...απο το νηπιαγωγείο και μετά κατάλαβα ότι όλο το νόημα είναι στο μύδι.
βέβαια μέχρι να καταλάβω τι έπρεπε να κάνω περάσανε κάποια χρονάκια, αλλά δεν πειράζει.
ελπίζω πως αν στην επόμενη ζωή μου ξαναγίνω άνθρωπος και όχι σαλιγκάρι, θα πηδάω απ'την πρώτη δημοτικού.
sympether with chiefτης
αντε γεια...
βρε καμμενοι τι κανετε εδω????? απο που να αρχισω.... καταρχην χαντε αγορι μου γτ ριχνεις λασπη στο ονομα μου, ειδες καμια τριχα στη φωτο που σου εστειλα???? τι κνε κ μαλακιες για σοβαρεψου λιγο κοντεβεις 40 δεν εισαι πιπινι πια σαν τον σπαρα τον αλανιαρη!!!!.......αραγε τι να κανει αυτη η ψυχη, πηγε στο λενιω???? δεν μπορω να κοιμηθω απο την αγωνια μου!!!