μπορει καποιος να μου πει τον λογο που δε μου βγαζει την επιλογη 75hz για την οθονη? θελει drivers? οπως ανεφερα και ποιο πανω δε βγαζω ακρη, επισης να αναφερω τα win την αναγνωρισαν την οθονη(μαρκα και μοντελο)
μπορει καποιος να μου πει τον λογο που δε μου βγαζει την επιλογη 75hz για την οθονη? θελει drivers? οπως ανεφερα και ποιο πανω δε βγαζω ακρη, επισης να αναφερω τα win την αναγνωρισαν την οθονη(μαρκα και μοντελο)
Οκ και με την οθονη, τωρα θελουμε να βρουμε τροπο (χωρις να κανουμε ζημια) να κανω παλι το dualboot με το υπαρχον λινουξ αλλα δε ξερω το πως (ο οδηγος που αναφερετε πιο πανω ειναι για εκδοση 11.04)
εχω και μια-δυο αποριες........
1. με τα φορματ παθαινει τιποτε ο δισκος?????
2. πως μπορω να κανω φορματ τον δευτερο δισκο χωρις να κανω καμια εγκατασταση λειτουργικου? το λεω αυτο που σε περιπτωση που δε βγαλω ακρη με την επαναφορα dualboot. Να αναφερω οτι τα win δεν τον βλεπουν τον δευτερο δισκο (και πριν δεν τον εβλεπαν)![]()
Ο οδηγός που ανέφερα λογικά δουλεύει και στην έκδοσή σου. Δεν αλλάζει και τίποτα ουσιαστικό αν θυμάμαι καλά, γιατί έχω να χρησιμοποιήσω ubuntu 1.5 χρόνο περίπου, από τότε που πήρα το Mac..
Για οποιαδήποτε πάντως απορία που έχεις συστήνω ανεπιφύλακτα το ubuntu-gr forum, τα παιδιά που συμμετέχουν μπορούν να σε βοηθήσουν σε οτιδήποτε και έχουν έτοιμους αναλυτικούς οδηγούς για σχεδόν όλα τα καίρια FAQ.![]()
dimtz (30-10-12)
Την καλημερα μου, τελικα γνωριζει κανεις πως θα κανω φορματ-διαμορφωση το δευτερο hard disc?
Στο 2ο έχεις το Linux? Γιατί έχω μπερδευτεί λίγο..
Μπορείς να ανεβάσεις ένα Screenshot μέσα από το linux, ανοίγοντας την εφαρμογή gparted ώστε να φαίνονται όλοι οι σκληροί, partitions, κλπ..?
Bootαρε με το Live CD του Linux και δες μέσα από εκεί τους σκληρούς δίσκους χρησιμοποιώντας το gparted.
Με αυτό θα μπορέσεις να εγκαταστήσεις πάλι και το λειτουργικό αν θέλεις..
dimtz (01-11-12)
τελικα δε με θελει, 2-3 μερες τωρα να ασχολουμαστε με π@παριες που στην ουσια ειναι 2 λεπτα δουλεια, αλλα χαμπαρι δεν εχουμε, τι να πω μου βγηκαν τα ματια
(μεταφορικα ε?????) απο το πολυ το ψαξιμο, επι της ουσιας τωρα εκανα φορματ και τον δευτερο δισκο, σε αυτον εγκατεστησα το linux και αυτο ηταν, τρεις λαλουν και δυο χορευουν, καντιποτα ντιπ που λεμε εμεις εδω πανω, dual boot δεν υπαρχει. Αντε καληνυχτα δεν την παλευω αλλο.
Είσαι και στην Κοζάνη ρε Dimtz, να 'σουν εδώ κοντά να καθόμασταν 1-2 ώρες να τα μοντάραμε όλα..
Τώρα σε τι κατάσταση είναι το μηχάνημα? Τι λειτουργεί, τι σκληροί εμφανίζονται, κλπ..
Καλημερα φιλε ναι δυστυχως ειμαι λιγο μακρια, ευκαιρια να μαθω και εγω μερικα πραγματα, δε γινετε με το παραμικρο να τρεχω απο εδω και απο εκει για να το κανω, πρεπει να μαθω. Φτασαμε στην πηγη φιλε και νερο δεν πινουμε, οπως αναφερω και πιο πανω ολα ειναι οκ απο φορματ και στους 2 δισκους με τα 7αρια να πανε σφαιρα αλλα μας λυπει το dual boot, εκανα και καθαρη εγκατασταση ( εσβησα τα παντα ) στο δευτερο μπας και μου περασει απο μονο του το grub αλλα τιποτα, τεσπα κουραστηκατε και εσεις κοντα σε μενα. Οπως και να εχει
![]()