Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 69

Θέμα: win8, θελω βοηθεια απο γνωστες.

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Από το σύνολο των posts που έχει κάνει ο φίλος dimtz κατάλαβα οτι αυτό που ψάχνει είναι μια ελαφριά και γρήγορη εγκατάσταση λειτουργικού. Γι αυτό ψάχνεται και με το linux και με τα win8 και ακριβώς για αυτό το λόγο του είπα να εγκαταστήσει 7 home premium.

Τα παραπάνω features που έχουν τα ultimate σε σχέση με τα home premium είναι:
    PRESENTATION MODE/NETWORK PROJECTOR
    ENCRYPTING FILE SYSTEM
    WINDOWS XP MODE
    BACKUP TO NETWORK
    OFFLINE FILES
    WINDOWS DOMAIN
    REMOTE DESKTOP HOST
    BOOT FROM VIRTUAL HARD DRIVE
    BRANCHCACHE AND DIRECTACCESS
    APPLOCKER
    BITLOCKER DRIVE ENCRYPTION

Τι από τα παραπάνω θα χρειαστεί ο dimz?
    Οσο αφορά το θέμα RAM τα home premium "βλέπουν" μέχρι και 16Gb οπότε δεν θα έχει πρόβλημα με τη RAM.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη viper : 29-10-12 στις 11:20

2. The Following 2 Users Say Thank You to viper For This Useful Post:

dimtz (29-10-12), Κωνσταντίνος (29-10-12)

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

μπορει καποιος να μου πει τον λογο που δε μου βγαζει την επιλογη 75hz για την οθονη? θελει drivers? οπως ανεφερα και ποιο πανω δε βγαζω ακρη, επισης να αναφερω τα win την αναγνωρισαν την οθονη(μαρκα και μοντελο)

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Οκ και με την οθονη, τωρα θελουμε να βρουμε τροπο (χωρις να κανουμε ζημια) να κανω παλι το dualboot με το υπαρχον λινουξ αλλα δε ξερω το πως (ο οδηγος που αναφερετε πιο πανω ειναι για εκδοση 11.04)
    εχω και μια-δυο αποριες........
    1. με τα φορματ παθαινει τιποτε ο δισκος?????
    2. πως μπορω να κανω φορματ τον δευτερο δισκο χωρις να κανω καμια εγκατασταση λειτουργικου? το λεω αυτο που σε περιπτωση που δε βγαλω ακρη με την επαναφορα dualboot. Να αναφερω οτι τα win δεν τον βλεπουν τον δευτερο δισκο (και πριν δεν τον εβλεπαν)

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ο οδηγός που ανέφερα λογικά δουλεύει και στην έκδοσή σου. Δεν αλλάζει και τίποτα ουσιαστικό αν θυμάμαι καλά, γιατί έχω να χρησιμοποιήσω ubuntu 1.5 χρόνο περίπου, από τότε που πήρα το Mac..

Για οποιαδήποτε πάντως απορία που έχεις συστήνω ανεπιφύλακτα το ubuntu-gr forum, τα παιδιά που συμμετέχουν μπορούν να σε βοηθήσουν σε οτιδήποτε και έχουν έτοιμους αναλυτικούς οδηγούς για σχεδόν όλα τα καίρια FAQ.

6. The Following User Says Thank You to BabisStinson For This Useful Post:

dimtz (30-10-12)

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Την καλημερα μου, τελικα γνωριζει κανεις πως θα κανω φορματ-διαμορφωση το δευτερο hard disc?

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    1

Προεπιλογή

Στο 2ο έχεις το Linux? Γιατί έχω μπερδευτεί λίγο..
    Μπορείς να ανεβάσεις ένα Screenshot μέσα από το linux, ανοίγοντας την εφαρμογή gparted ώστε να φαίνονται όλοι οι σκληροί, partitions, κλπ..?

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BabisStinson Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο 2ο έχεις το Linux? Γιατί έχω μπερδευτεί λίγο..
    Μπορείς να ανεβάσεις ένα Screenshot μέσα από το linux, ανοίγοντας την εφαρμογή gparted ώστε να φαίνονται όλοι οι σκληροί, partitions, κλπ..?
    φιλε linux δε μπορω να μπω,και ειναι ξεχωριστα σε δευτερο εσωτερικο δισκο, παω να κανω διαμορφωση απο την διαχειριση υπολογιστη αλλα δε μ αφηνει γιατι το βλεπει και αυτο σαν κυριο λειτουργικο, δε ξερω καποιον αλλο τροπο.

Περιοχή
    Peristeri
    Rides
    0

Προεπιλογή

ΜΗ ΒΑΛΕΤΕ ΠΟΤΕ WINDOWS 8 ΣΕ DESKTOP PC!!!

Σόρυ για τα κεφαλαία αλλά ήθελα να φωνάξω! Τα έμπαξα και τα ξέμπαξα το ίδιο βράδυ!! Είναι μόνο για tablet PC και οθόνες αφής... Καθόλου μα καθόλου λειτουργικά! Τραγικό σφάλμα της Microsoft να τα βγάλει σε μία έκδοση για όλα...
    BMW 320ci AC Schnitzer

11. The Following User Says Thank You to teo21 For This Useful Post:

Kostas_1 (01-11-12)

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BabisStinson Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρίξε μια ματιά εδώ μπας και βρούμε λύση:
    αυτο εκανα φιλε τρεις φορες αλλα τιποτα, αν γινονταν στον ιδιο δισκο η εγκατασταση με τα win πιστευω δε θα ειχα θεμα

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο viper Εμφάνιση μηνυμάτων
    τι κάνεις με το Linux dimz?
    πιο πολυ για να μαθω και κατι αλλο, αλλα οι εντυπωσεις που μου αφησαν τοσο καιρο που τα ειχα ειναι κατα 95% θετικες, κατεβαζεις γρηγορα και χωρις φοβο, εχω παθει πλακα το πως φορτωνει τις σελιδες internet(πιστευα οτι ειχα θεμα με την γραμμη μου αλλα δεν ειναι ετσι), και με τι ταχυτητες αντιγραφεις διαφορα αρχεια απο τους σκληρους δισκους, με λιγα λογια γινονται ολα πιο γρηγορα, μου αρεσε πολυ γι αυτο και το θελω παλι, ειναι και σαν δευτερη λυση, οτι προβλημα εχεις στο win εκει μπορει να μην το εχεις, δουλευεις διαφορετικα, δε ξερω για μενα αξιζει να υπαρχει

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο teo21 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΜΗ ΒΑΛΕΤΕ ΠΟΤΕ WINDOWS 8 ΣΕ DESKTOP PC!!!

Σόρυ για τα κεφαλαία αλλά ήθελα να φωνάξω! Τα έμπαξα και τα ξέμπαξα το ίδιο βράδυ!! Είναι μόνο για tablet PC και οθόνες αφής... Καθόλου μα καθόλου λειτουργικά! Τραγικό σφάλμα της Microsoft να τα βγάλει σε μία έκδοση για όλα...
    Οκ φιλε,δε τα περασα τα 8αρια, ευτυχως υπαρχουν ατομα με γνωσεις εδω μεσα και μας καθοδηγουν

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP