Παιδια μεσα και εγω αν εχετε ορεξη........και απο λεδακια αλλο τιποτα εχω εδω ενα καταστημα στη γειτονια και τα εχει πολυ φτηνα!
Παιδια μεσα και εγω αν εχετε ορεξη........και απο λεδακια αλλο τιποτα εχω εδω ενα καταστημα στη γειτονια και τα εχει πολυ φτηνα!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Σταματη τα 3mm που πηρες ειναι αρκετα αδυναμα.
Αυτα για να καταλαβεις μπαινουν στα κουμπακια για να φωτισουν.
Ηθελες 5mm για να κανεις δουλεια.
Θα πρεπει να βαλεις 3-4 στη καθε πλευρα με πατεντα να στερεωθουν με καλη γωνια για να δειχνει ομοιομορφο
Αν είναι να είναι μόνιμα αναμένα ίσως ο έντονος φωτισμός να είναι κουραστικός το βράδυ. Αν πάλι είναι αδύναμα μπορείς να βάλεις 3-4-5- όσα θές μεχρι να πετύχεις την ένταση που θες. Εγώ τα σύνδεσα κλέβοντας ρεύμα απο το λαμπάκι στο τασάκι. Οπότε ανάβοντας τα φώτα, ανάβουν και δουλεύουν και με το ντιμερ
Όταν μεγαλώσω θα γίνω Μ5....
katsaraios (28-10-12)
https://www.electronicsworld.gr/new_...ion=com_search
Δες .......... οτι χρωμα θες! Πιστευω εχει καλες τιμες! Τουλαχιστον σε αυτα που ψωνιζω εγω!![]()
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
πισω φωτισμος δεξια -αριστερα...
Τουμπας-Wheelman....
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Γιατι οχι πορτοκαλι?
aristent (18-11-12), katsaraios (18-11-12)
Θα χαλασει το συνολακι
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk