Επαναφερω το θεμα των τεκμηριων, καθως ενδιαφερει πολλους απο εδω περα, με τα τελευταια νεα για το τι θα ισχυσει το 2013
https://www.dikaiologitika.gr/%CE%B1...E%BF-2013.html
Επαναφερω το θεμα των τεκμηριων, καθως ενδιαφερει πολλους απο εδω περα, με τα τελευταια νεα για το τι θα ισχυσει το 2013
https://www.dikaiologitika.gr/%CE%B1...E%BF-2013.html
hades7 (25-10-12), katrin_bmw (02-11-12), konstantinaM3 (25-10-12), Stathis (25-10-12)
Η βασικη προταση αφορα μισθωτους και συνταξιουχους.
Για ελευθερους επαγγελματιες υπαρχει επιφυλακτικοτητα για τους γνωστους και πολυ ευνοητους (για ορισμενες κατηγοριες ) λογους.
Καθολου δεν με απασχολει το οτι το τεκμηριο μου θα υπολογιζεται μειωμενο κατα 45% καθως το καλυπτω.
Θα προτιμουσα να πληρωνω 45% λιγοτερα τελη κυκλοφοριας καθως με αυτη τη λογικη σε 5 χρονια θα εχω πληρωσει την αξια του αυτοκινητου μου σε τελη.
apostoles46 (25-10-12), aristent (25-10-12), Bazil Van Sinner (25-10-12), Kostas_1 (25-10-12), pilot (25-10-12), S8N (25-10-12), Thomelef (25-10-12)
οχι
τελη τα ιδια δινεις.
τεκμήριο εχεις λιγότερο
και απο οτι διαβασα πριν λιγο με βαση το παρακατω αρθρο μαλλον δεν προκειτε ποτε να εχει σχεση με την παλαιοτητα .... ο υφυπουργος οικονομικων δηλωσε πως:
"Ακόμα, θα ήθελα να αναφέρω ότι το κριτήριο της παλαιότητας έχει εγκαταλειφθεί γιατί θα πρέπει να προχωρήσουμε στην υιοθέτηση ενός περιβαλλοντικού κριτηρίου"
οποτε εμεις που εχουμε σχετικα παλια αυτοκινητα θα το πινουμε κανονικως ...
:-(
https://www.cretalive.gr/new/114664/...li_kukloforias
Σταματη, προφανως και σε απασχολει ακομη και αν το καλυπτεις. Τα αυξημενα τεκμηρια κατοχης/χρησης σου αναλωνουν ολο το διαθεσιμο εισοδημα, οποτε σε μελλοντικη αγορα ακινητου/αυτοκινητου που θα κανεις, υπαρχει το 'ποθεν εσχες' αγορας και δεν θα μπορεις να το καλυψεις με αναλωση εισοδηματων απο τα προηγουμενα ετη, ακομα και αν δεν αποκρυπτεις εισοδηματα, οποτε θα φορολογηθεις. Γιατι οπως καταλαβαινεις εχοντας στην κατοχη σου ενα τριλιτρο δεν σημαινει οτι ξοδευεις και 20 χιλιαρικα το χρονο πανω σε αυτο (μιλωντας παντα για το ποσοστο των κατοχων με φυσιολογικο Μ.Ο. χιλιομετρων)![]()
επισης υπαρχει 5% εισφορα επι του τεκμηριου που σημαινει οτι θα μειωθει και αυτη.
Το Ζ06 παραμενει ψιλα για μενα παντως...