Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 113

Θέμα: Τεκμηρια 2013

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Καθολου δεν με απασχολει το οτι το τεκμηριο μου θα υπολογιζεται μειωμενο κατα 45% καθως το καλυπτω.
    Θα προτιμουσα να πληρωνω 45% λιγοτερα τελη κυκλοφοριας καθως με αυτη τη λογικη σε 5 χρονια θα εχω πληρωσει την αξια του αυτοκινητου μου σε τελη.

2. The Following 7 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

apostoles46 (25-10-12), aristent (25-10-12), Bazil Van Sinner (25-10-12), Kostas_1 (25-10-12), pilot (25-10-12), S8N (25-10-12), Thomelef (25-10-12)

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καθολου δεν με απασχολει το οτι το τεκμηριο μου θα υπολογιζεται μειωμενο κατα 45% καθως το καλυπτω.
    Θα προτιμουσα να πληρωνω 45% λιγοτερα τελη κυκλοφοριας καθως με αυτη τη λογικη σε 5 χρονια θα εχω πληρωσει την αξια του αυτοκινητου μου σε τελη.
    +100000
    μια ερωτηση. τωρα που το αμαξι μου κλεινει πενταετια θα πληρωσω λιγοτερα τελη κυκλοφοριας? (-30%) ? μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει?

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos-M3 CS Εμφάνιση μηνυμάτων
    +100000
    μια ερωτηση. τωρα που το αμαξι μου κλεινει πενταετια θα πληρωσω λιγοτερα τελη κυκλοφοριας? (-30%) ? μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει?
    Δεν έχει καμιά σχέση η παλαιότητα με τα τέλη κυκλοφορίας (για την ώρα)!

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bill_m3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν έχει καμιά σχέση η παλαιότητα με τα τέλη κυκλοφορίας (για την ώρα)!
    και απο οτι διαβασα πριν λιγο με βαση το παρακατω αρθρο μαλλον δεν προκειτε ποτε να εχει σχεση με την παλαιοτητα .... ο υφυπουργος οικονομικων δηλωσε πως:

"Ακόμα, θα ήθελα να αναφέρω ότι το κριτήριο της παλαιότητας έχει εγκαταλειφθεί γιατί θα πρέπει να προχωρήσουμε στην υιοθέτηση ενός περιβαλλοντικού κριτηρίου"

οποτε εμεις που εχουμε σχετικα παλια αυτοκινητα θα το πινουμε κανονικως ...
    :-(

https://www.cretalive.gr/new/114664/...li_kukloforias

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σταματη, προφανως και σε απασχολει ακομη και αν το καλυπτεις. Τα αυξημενα τεκμηρια κατοχης/χρησης σου αναλωνουν ολο το διαθεσιμο εισοδημα, οποτε σε μελλοντικη αγορα ακινητου/αυτοκινητου που θα κανεις, υπαρχει το 'ποθεν εσχες' αγορας και δεν θα μπορεις να το καλυψεις με αναλωση εισοδηματων απο τα προηγουμενα ετη, ακομα και αν δεν αποκρυπτεις εισοδηματα, οποτε θα φορολογηθεις. Γιατι οπως καταλαβαινεις εχοντας στην κατοχη σου ενα τριλιτρο δεν σημαινει οτι ξοδευεις και 20 χιλιαρικα το χρονο πανω σε αυτο (μιλωντας παντα για το ποσοστο των κατοχων με φυσιολογικο Μ.Ο. χιλιομετρων)

7. The Following 2 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

Kostas_1 (25-10-12), Stamatis (25-10-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP