Αν και ειμαι φαν της Φερραρι,ΑΝ μου χαρισουν μια Πορσε θα πω ευχαριστω πολυ!!!![]()
mitsos_chania (21-10-12), S8N (21-10-12)
Azurius (21-10-12)
A...όχι! Εμένα αμα μου χαρίσουν Porsche θα παρεξηγηθώ...θα το θεωρήσω προσβολή της αυτοκινητικής μου κουλτόυρας..
Τι λέμε βρε παιδιαααα!!!
Απλά είναι άλλη φιλοσοφία σπορ αυτοκινήτου το porsche άλλο το Μ...καμία σχέση...το ότι βγάζουν παραπλήσια άλογα ή έχουν παρόμοιες επιδόσεις δε σημαίνει πως το ένα αποτελεί ανταγωγνιστικό του άλλου στο μυαλό του συνειδητοποιημένου...
Και σε τόσο διαφορετικά αυτοκίνητα παίζει πολύ ρόλο ο παράγοντας γούστο, ή συνήθεια....ή πιο συγκεκριμένα τι έχει συνηθίσει ο καθένας μας να λέει "well engineered" σπορ αυτοκίνητο.
Για μένα ανέλιξη μετά από Μ3 Ε46 αποτελεί ένα V10 M ή ένα 8κύλινδρο ferrari...αυτοκίνητα της ίδιας κάστας...αλλιώς (στις εποχές που ζούμε...ας το δούμε ρεαλιστικά) αλλάζεις ρότα, παίρνεις ένα Χ3 (ή allroadή κάτι τέτοιο) και το παίζεις ότι σοβαρεύτηκες (μέχρι να ξανακυλίσεις
)
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
EVERGET (21-10-12)
pilot (21-10-12)
κατι εχει παρει το αυτι μου..![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.