η παλη των ταξεων παραμενει ιστορικα αδικαιωτη
Ψυχραιμια Παιδια!!
η παλη των ταξεων παραμενει ιστορικα αδικαιωτη
Ψυχραιμια Παιδια!!
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
nikos1400 (20-10-12)
Ψυχραιμοι ειμαστε. Δεν εγινε και τπτ.
sympether with chiefτης
Φιλε Ανδρεα εδω μιλας σωστα, απο την αλλη πρεπει να καταλαβεις οτι τα πραγματα δεν ειναι ασπρο μαυρο, δηλαδη, οτι εργοδοτης ντε και καλα παντα εκμεταλλευεται τον εργαζομενο, η οταν δεν μπορει πλεον μια επιχειρηση να πληρωσει το προσωπικο του πρεπει ντε και καλα να φαληρισει ωστε να το κρατησει.
Σιγουρα πρεπει να υπαρχει αποζημιωση, αλλα και ετσι οπως ειναι τωρα το συστημα, το κοστος ειναι τοσο μεγαλο που πολλες επιχειρησεις σβηνουν απο τον "χαρτη" με αποτελεσμα να μην υπαρχει περιπτωση μια εταιρια, η ακομα και ενα μαγαζι να "συνελθει" απο μια ενδεχομενη κακη περιοδο, ακυρωνοντας την πιθανοτητα οταν σταθει στα ποδια της να ξανα προσλαβει τον κοσμο.
Απο την αλλη πρεπει να καταλαβουμε οτι το ποσα χρηματα θα βγαλει ο καθενας εξαρταται και απο το τι εχει επενδυσει σε μια δουλεια, δεν μπορει καποιος να εχει υποθηκευσει την περιουσια του να εχει δανειστει, να εχει ριξει ενα μπαουλο λεφτα, και να θελω εγω σαν υπαλληλος να βγαζω τα ιδια με τον εργοδοτη μου.
Σιγουρα δεν λεω οτι μισθοι 600 και 700 ευρω ειναι σοβαρα χρηματα ωστε να μπορει να ζησει κανενας, εννοειτε παραπανω! Αλλα το να βλεπουμε τους παντες σαν εχθρους μονο καλο δεν κανει!
Εξαλλου αν καποιος εργαζομενος δεν ειναι ευχαριστημενος με το να δουλευει σαν υπαλληλος, μπορει να κανει κατι δικο του, να φτιαξει ενα μαγαζι και να ειναι αφεντικο του εαυτου του.
Υ.Γ το ποστ δεν το εγραψα για να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν απλα αυτη ειναι η γνωμη μου.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη joseph : 20-10-12 στις 04:02
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ....ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ.
A8hnaios (20-10-12), Bitz (20-10-12), gnx (20-10-12), hades7 (20-10-12), katsaraios (22-10-12), Konstantinos E60 (21-10-12), Kostas_1 (20-10-12), nikos1400 (20-10-12), Panos 316T (20-10-12), PANOS-E60 (20-10-12), S8N (21-10-12), saulm3 (20-10-12), Skyline_IS (23-10-12), Stathis (20-10-12), Thomelef (20-10-12), Κωνσταντίνος (20-10-12), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ (20-10-12)
τέςπα, ας τα αφήσουμε τα εργασιακά και την σχέση αφεντικού - υπαλλήλου...έτσι και αλλιώς όλοι αναμεταξύ μας έχουμε διαφορετικά βιώματα και εμπειρίες.
μια παρένθεση μόνο και το κλείνω εδώ αυτό το θέμα, ουδεμία σχέση έχει το μαγαζί μας με εταιρείες απρόσωπες που ο υπάλληλος μπορεί να δουλεύει 2 χρόνια και να μην γνωρίζει ακόμα ποιός τον πληρώνει. υπάρχει προσωπική σχέση, και όλοι είμαστε μια οικογένεια, προσπαθώντας για μονάχα ένα πράγμα. το πως θα πάει το μαγαζί μπροστά.
τουλάχιστον οι δικοί μου ξέρουν ότι όσο έχει δουλειά, ζούνε και αυτοί καλά. δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι κάποιοι πολύ παλιοί έπαιρναν μαζί με τις υπερωρίες και το σαββατιανό τους κοντά στα 500 την εβδομάδα.
τες πα, δεν δίνω σημασία στα πιο πάνω ποστ περι πλουτισμού, τα οποία ήταν και προσωπικά, γιατί δεν έχουν καμμία επαφή με την πραγματικότητα ως προς το πρόσωπο μου, παρόλο που οφείλω να παραδεχτώ ότι ναι, υπάρχουν και τέτοια λαμόγια εργοδότες που κοιτάνε μόνο πως να πιούν το αίμα του εργαζομένου. αυτούς τους καταδικάζω και δεν τους λυπάμαι καθόλου.
θα πάω στο άλλο σχόλιο απο το ποστ του χαντέ, που απο εκεί ξεκίνησε όλη η ιστορία.
λοιπόν..φυσικά και πρέπει η φοροδιαφυγή να παταχθεί, και μάλιστα όχι απλά με δημεύσεις, αλλά με πολύ πιο σοβαρές ποινές.
όμως...σε όλα τα μεγέθη. δεν δέχομαι δλδ την κουβέντα, είμαι μεροκαματιάρης, και εφόσων δεν πιάνεις τον μεγάλο, άσε με και εμένα να κλέβω. δεν είναι λογική αυτή.
επίσεις το όλο σχόλιο -άρθρο είναι γελοίο, γραμμένο απο κάποιον δημοσιογάφο που μάλον ήθελε να διακομοδίσει την ανικανότητα του κράτους. εγώ ξέρω άνθρωπο που αντιμετωπίζει έλεγχο με παραβάσεις άνω του ενός μυρίου. αυτά γιατί δεν τα αναφέρουν? μη μου πείτε, κακομοίρης και αυτός? δεν νομίζω...
τέλος, θα αναφέρω ένα παράδειγμα, για να δικαιολογήσω γιατί χαίρομαι όταν βλέπω τέτοια άρθρα με κάποιους ψευτοαπατεώνες να μπαίνουν στην θέση τους.
δυο μπουγατσατζίδικα δίπλα δίπλα. ο ένας για μια τυρόπιτα, ένα φραπέ και ένα νερό σου παίνει 5 ευρώ πχ χωρίς απόδειξη. ο δίπλα σου παίρνει 6, με απόδειξη μετά απο κάναν μήνα, το 5 του πρώτου, γίνεται 4.5, ανοίγοντας την διαφορά στο 30%, επειδή ο μάγκας έχει και έναν πιτσιρικά 17-18 χρονών για να κάνει δουλειές, χωρίς όμως να τον έχει δηλωμένο στο ΙΚΑ, ενώ αντίθετα ο δίπλα πληρώνει νόμιμα τον υπάλληλο με τα δώρα του και την ασφάλεια του.
τα βάζεις κάτω λοιπόν, και λές...απο που με συμφέρει να αγοράσω? μα και φυσικά απο τον 4,5, αφού στις τρείς μέρες που θα πάω στον ένα, κερδίζω ένα επιπλέον γεύμα με την διαφορά που μου μένει.
και έτσι περνάει ο καιρός, ο δίπλα ολοένα και βλέπει την δουλειά του να μειώνεται, προσπαθεί να βρεί διάφορους τρόπους για να προσεγγίσει ξανά την πελατεία, και καταλήγει τελικά ή να κλείσει, ή να γίνει και αυτός σαν τον γείτονα του. εισφοροφυγάς δλδ.
το παράδειγμα αυτό αναφέρεται σε τυρόπιτες. θα μπορούσε να ήταν σε κάτι πολύ ακριβότερο, που η αξία του να ήταν πχ 1000 ευρώ, και η διαφορά του ενός μαγαζιού με του άλλου να ήταν 230 ευρώ.
η φοροδιαφυγή για μένα είναι άλλο πράγμα, και έχει να κάνει πιο πολύ με φυσικά πρόσωπα, μιας και μεγάλες εταιρείες κάνουν τις βρωμιές τους με το γράμμα του νόμου. επίσεις ένα άλλο θέμα για τις οφσορ που όλοι λένε και λένε και λένε, η μοναδική παράβαση που μπορεί να έχει μια οφσορ, είναι η πλαστή μετακίνηση εμπορευμάτων απο την μία στην άλλη. αν δλδ τιμολογήσεις, στείλεις , και μετά διανέμεις το προιόν απο την οφσορ, είναι νομιμότατος, μιας και κανείς δεν μπορεί να σου απαγορεψει να κάνεις όσες εταιρείες θες. παράβαση θα ήταν να τιμολογήσεις, να μην στείλεις τπτ, και απλά να κόψεις δευτερα χαρτιά χωρίς να μετακινηθεί εμπόρευμα εκτος συνόρων.
πάσης φύσεως εισφοροφυγάδες πρέπει να τιμωρηθούν, έτσι ώστε να μπούμε σε μια τροχιά υγιούς ανταγωνισμού, και να μπορεί και το κράτος να κάνει την δουλειά του απο τις εισπράξεις ελαφρύνωντας τον φορολογούμενο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 20-10-12 στις 10:52
sympether with chiefτης
Bazil Van Sinner (20-10-12), chrisgiapz3 (20-10-12), doctore (20-10-12), joseph (20-10-12), katsaraios (20-10-12), Kostas_1 (20-10-12), Panos 316T (20-10-12), PANOS-E60 (20-10-12), S8N (21-10-12), Stathis (20-10-12), Κωνσταντίνος (20-10-12)
σε καθειρξη 2 ετων καταδικαστηκε ο χρηστης χαντες για ηθικη αυτουργια σε ξεκαθαρισμα λογαριασμων,συγκεκριμενα κατηγορειται για εξωθηση αλλων χρηστων σε ραντεβου θανατου στο θρεντ επικαιροτητα,αιτια του φονικου εικαζεται οτι ηταν 4 τυροπιτες κουρου και μια γκαζοζα λουξ που αποπειραθηκαν να διαφυγουν αφορολογητες.ο δραστης thomeleft με τη χρυση ζyμαριου καταφερε βιαια χτυπηματα στο ατυχο θυμα andreas 72 που επισης οπλοφορουσε με φυλλα σφολιατας .η σωρος του ατυχου χρηστη διακομιστει στο θρεντ off topic οπου οι εφημερευοντες moderator διαπηστωσαν τον διαδυκτιακο θανατο του
PEACE BROTHERS
αντε γεια...
apostoles46 (20-10-12), Bazil Van Sinner (20-10-12), BILL007 (20-10-12), bill_m3 (20-10-12), Eleni (20-10-12), joseph (20-10-12), m-power_01 (20-10-12), nikos1400 (20-10-12), Nino (20-10-12), Panos 316T (20-10-12), PANOS-E60 (20-10-12), S8N (21-10-12), saulm3 (20-10-12), Stathis (20-10-12), wheelman (21-10-12), Κωνσταντίνος (20-10-12)
Σύνδρομο καρπιαιου σωλήνα λέγεται! 15 λεπτά επέμβαση είναι με τοπική αναισθησια
Αν χρειαστείς βοήθεια φέρε την κοπέλα να την" απαλλάξουν " απο το πρόβλημα χωρίς να χρειαστεί να δώσεις ούτε μισο ευρω.
Πληροφορίες με pm
Όσο για τα υπόλοιπα όσο εμείς φαγωνωμαστε μεταξύ μας τόσο τρίβουν τα χέρια τους αυτοι που μας έφεραν σε αυτη τη κατάσταση...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 20-10-12 στις 15:10
alexm (21-10-12), aristent (20-10-12), doctore (20-10-12), Eleni (20-10-12), joseph (20-10-12), Konstantinos E60 (21-10-12), Kostas_1 (20-10-12), Leonidas_E39 (21-10-12), nikos1400 (21-10-12), Panos 316T (20-10-12), PANOS-E60 (20-10-12), S8N (21-10-12), saulm3 (20-10-12), Stathis (20-10-12), Thomelef (20-10-12), wheelman (21-10-12), Κωνσταντίνος (20-10-12)
«Χωρίς στολή στις διαδηλώσεις» , έχει πει ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος...
![]()
Δεν ξέρουμε αν το ίδιο είχαν διαμηνύσει και στους Ισπανούς πυροσβέστες, που διαδήλωσαν ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης Ραχόϊ , όχι μόνο χωρίς να φορούν στολή, αλλά χωρίς να φορούν τίποτα!
Το μήνυμα που ήθελαν να περάσουν;
Άλλοι λένε ότι ήθελαν να δείξουν ότι με τα μέτρα δεν τους μένει τίποτα.
Κι άλλοι πιο... εξτρεμιστές ότι έδειξαν στον Ραχόϊ τι πρόκειται να λάβει στις επόμενες εκλογές!
πηγη: NewsBombs.gr
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
535xi (29-10-12)
"νέο αίμα" για τα πολιτικά καψούρια...
https://www.gossip-tv.gr/inside-stor...los-toy-tsipra
Ptboul (22-10-12)
χτικιό. γυναίκα είναι αυτή ρε πολόπομ? σαν σφήνα είναι. προτιμώ την τζούσυ τουρισμού.
sympether with chiefτης