Και μιας και μιλαμε για εργασιακα δικαιωματα, πεντε ατομα εχουν συνταξιοδοτηθει απο το μαγαζι μας, με σταθερη εργασια 25-30 χρονων.
Ποτε κανεις δεν εφυγε παραπονεμενος, απληρωτος, αδικημενος. Ακομα και το δικαιωμα της τριμηνης προειδοποιησης για να γλυτωσουμε τις μισες αποζημιωσεις, δεν το ασκησαμε.
Επισεις το σταντ μπαι μεχρι τελευταιας στιγμης για ολους τους απολυμενους κρατησε πανω απο εξι μηνες, σε σημειο να μας πουν και ευχαριστω στο τελος.
Καποιοι που εχουν ερθει σε.μια γιορτη που κανουμε καθε χρονο στο μαγαζι, ειδαν και ατομα περυσι που ηταν προσφατως απολυμενοι.
Το τσογλανι ομως που μου εκανε 10κ ζημια και επειδη του εκανα παρατηρηση σηκωθηκε και εφυγε επειδη θυμωσε θεωροντας οτι δεν εγινε τπτ, γιατι αυτη ηταν η κουβεντα του, ενταξει εκανα λαθος, δεν του λεει κανεις τπτ.
Ποιος.με αποζημιωνει εμενα φιλε μου και για την ζημια, αλλα και για την και καλα αοριστου συμβαση μεταξυ αφεντικου - υπαλληλου που πρεπει μονο ο δευτερος να αποζημιωνεται?
Σε παργαλω που θα μου πεις οτι τσαλαπατω τα εργασιακα δικαιωματα, οταν τα ιδια τα δικαιωματα μας σακατεψαν μαγαζι 40 χρονων που ζουσαν καποτε 25+ οικογενειες.