Σελίδα 98 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 488896979899100 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 971 έως 980 από 1003

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...9 2012

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και μιας και μιλαμε για εργασιακα δικαιωματα, πεντε ατομα εχουν συνταξιοδοτηθει απο το μαγαζι μας, με σταθερη εργασια 25-30 χρονων.
    Ποτε κανεις δεν εφυγε παραπονεμενος, απληρωτος, αδικημενος. Ακομα και το δικαιωμα της τριμηνης προειδοποιησης για να γλυτωσουμε τις μισες αποζημιωσεις, δεν το ασκησαμε.
    Επισεις το σταντ μπαι μεχρι τελευταιας στιγμης για ολους τους απολυμενους κρατησε πανω απο εξι μηνες, σε σημειο να μας πουν και ευχαριστω στο τελος.
    Καποιοι που εχουν ερθει σε.μια γιορτη που κανουμε καθε χρονο στο μαγαζι, ειδαν και ατομα περυσι που ηταν προσφατως απολυμενοι.
    Το τσογλανι ομως που μου εκανε 10κ ζημια και επειδη του εκανα παρατηρηση σηκωθηκε και εφυγε επειδη θυμωσε θεωροντας οτι δεν εγινε τπτ, γιατι αυτη ηταν η κουβεντα του, ενταξει εκανα λαθος, δεν του λεει κανεις τπτ.
    Ποιος.με αποζημιωνει εμενα φιλε μου και για την ζημια, αλλα και για την και καλα αοριστου συμβαση μεταξυ αφεντικου - υπαλληλου που πρεπει μονο ο δευτερος να αποζημιωνεται?
    Σε παργαλω που θα μου πεις οτι τσαλαπατω τα εργασιακα δικαιωματα, οταν τα ιδια τα δικαιωματα μας σακατεψαν μαγαζι 40 χρονων που ζουσαν καποτε 25+ οικογενειες.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 5 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Bitz (20-10-12), Kostas_1 (20-10-12), mitsos_chania (20-10-12), nuovo.. (20-10-12), Stathis (20-10-12)

Περιοχή
    Κάτω από αυτοκίνητα..
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν καταλαβαινω τι λες και δε μ'ενδιαφερει κιολας. Τον καιρο που κονομουσατε και βγαζατε τα 500πλασια απο τα 800ε που δινατε μισθο και πλουτιζατε δινοντας το βασικο ηταν ωραια προφανως. Τωρα που καταλαβατε και σεις τι σημαινει πεινα τα ριχνετε στους εργατες, Μη με κανεις να συνεχισω γιατι ακομα δεν αρχισα...Να ξερεις ομως οτι το προβλημα το εχετε εσεις πια γιατι ο φτωχος εχει μαθει στη φτωχια, εσας ομως τους εργοδοτες βλεπω να φουνταρετε απ'τα μπαλκονια γιατι δεν ξερετε πως ειναι να ζεις με 600/500/400/300 το μηνα....

Περιοχή
    Κάτω από αυτοκίνητα..
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε παργαλω που θα μου πεις οτι τσαλαπατω τα εργασιακα δικαιωματα, οταν τα ιδια τα δικαιωματα μας σακατεψαν μαγαζι 40 χρονων που ζουσαν καποτε 25+ οικογενειες.
    Λαθος. 25+ οικογενειες σε ΠΛΟΥΤΙΖΑΝ και δεν ζουσαν απο σενα. Αυτη ειναι η αληθεια, οτι ο εργατης δουλευει για να πλουτιζει το αφεντικο του....

Περιοχή
    χρυσουπολη.......
    Rides
    0

Προεπιλογή

ειρηνη ειμην φιλοι μου,αυτη η κουβεντα δεν βγαινει πουθενα αφου ο καθενασ το βλεπει απο την μερια του.το μονο σιγουρο κ μεπτω ειναι η ανεργια καλπαζει ανεξελεγκτη κ η μεν κ η δε χανουνε το ιδιο......

6. The Following 2 Users Say Thank You to saulm3 For This Useful Post:

mitsos_chania (20-10-12), nikos1400 (20-10-12)

Περιοχή
    Κάτω από αυτοκίνητα..
    Rides
    0

Προεπιλογή

οχι φιλε σαουλ....υπαρχουν περιπτωσεις που λες οτι ειναι καλυτερα ανεργος παρα αναπηρος για ενα βασικο κωλομισθο...Εγω καποτε δουλευα 4 χρονια στα Ναυπηγεια κι απ'τα βαρη που σηκωνα δυελυσα τη σπονδυλικη μου στηλη και χειρουργηθηκα γιατι θα εμενα παραλυτος. Εμενα ποιος θα αποζημιωσει τους πονους,την υγεια, την αγωνια μου. Στο τελος εβαλα κι απο την τσεπη μου λεφτα για το φακελακι της εγχειρησης. Η αδερφη μου δουλευει 20 χρονια υπολογιστες και εχεις 7 βαθμους μυωπια και συνδρομο σωληνα και στα 2 χερια αλλα δε βλεπω κανεναν προισταμενο να ευαισθητοποιειται...Αντιθε ως ευχεται να μεινει στη δουλεια της(νοοτροπια σκλαβου) και με τα χερια και τα ματια της οι αλλοι κανουν πισινες και λογαριασμους στην ελβετια...Οποτε αφηστε τα μη μου ανεβαζετε την πιεση γιατι μεταμορφωνομαι σε δολοφονο..
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη andreas72 : 20-10-12 στις 01:20

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εχεις δικιο ρε αντρεα. Επρεπε να τα κανουμε δια 25.
    Αντε και για να χαρεις βρε, ουτε θ'αυτοκτονησω, ουτε και εχω προβλημα επιβιωσης. Δοξα το θεο, ειμασταν καλοι ανθρωποι και μας βοηθαει ακομα ο θεος να τα βγαζουμε περα ανετα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 20-10-12 στις 01:20
    sympether with chiefτης

/

9. The Following 5 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (20-10-12), Bitz (20-10-12), Leonidas_E39 (21-10-12), S8N (21-10-12), Stathis (20-10-12)

Περιοχή
    Κάτω από αυτοκίνητα..
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχεις δικιο ρε αντρεα. Επρεπε να τα κανουμε δια 25.
    Αντε και για να χαρεις βρε, ουτε θ'αυτοκτονησω, ουτε και εχω προβλημα επιβιωσης. Δοξα το θεο, ειμασταν καλοι ανθρωποι και μας βοηθαει ακομα ο θεος να τα βγαζουμε περα ανετα.
    Γιατι, κοροιδο εισαι να τα μοιρασεις; μη λεμε βλακειες...οσο κανει ο μισθος που δινεις κανουν τα λαδια του Μ3

Παντως αποκλειεται πλουσιοι και μαλακες(φτωχοι) να εχουν τον ιδιο θεο
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη andreas72 : 20-10-12 στις 01:29

Περιοχή
    Πειραιάς
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ρε παιδιά συγνώμη..Γίνεται ποτέ να υπάρξει συμφωνία ιδεών-σκέψεων απο δυο διαφορετικές ιδέες-σκέψεις;Ποτέ μα ποτέ!Θα ήταν πολυ διαφορετικός ο κόσμος αν υπήρχε συμφωνία..

Sent from my iPhone using Tapatalk
    IT'S ALL GOOD.I CAN TAKE THE WEIGHT.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και που ξερεις τι μισθο δινω? Δε νομιζω να σε πληρωσα ποτε για να βγαζεις τετοια συμπερασματα.

Επισεις θελω να σου πω οτι δεν υπαρχει λογος να κανεις αναφορες.για ανεβασμενες πιεσεις και δολοφονικες τασεις. Δε νομιζω οτι υπαρχει λογος, ουτε και προκειτε να φοβισεις κανεναν.

Ειμαι σιγουρος οτι τα μισα απο αυτα που γραφεις αυριο θα τα μετανοιωσεις, γιατι ξερεις και εσυ ο ιδιος, οτι τα μισα και παραπανω ειναι ντελιριο απο νευρα.

Ας ηρεμησουμε λοιπον, αφου δεν οδηγει πουθενα η κουβεντα.
    sympether with chiefτης

/

Περιοχή
    Κάτω από αυτοκίνητα..
    Rides
    0

Προεπιλογή

ολα γινονται φιλε αρκει να υπαρχει κρατος δικαιοσυνης, πλουσιοι κ φτωχοι παντα θα υπαρχουν αλλα να μην ειναι εχθροι μεταξυ τους...ετσι δεν υπαρχει προοδος. Και ο πλουσιος να πλουτιζει αλλα και ο εργατης να ζει ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ δηλαδη να υπαρχει συνεργασια και οχι δουλεία

14. The Following 2 Users Say Thank You to andreas72 For This Useful Post:

joseph (20-10-12), saulm3 (20-10-12)

Σελίδα 98 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 488896979899100 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP