Σελίδα 9 από 25 ΠρώτηΠρώτη ... 789101119 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 81 έως 90 από 241

Θέμα: Ανησυχιες...

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Να νοικιάσεις κανένα για να σου φύγει η κάψα για καμιά βδομάδα υπάρχει άραγε;

Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

2. The Following 4 Users Say Thank You to Ptboul For This Useful Post:

gnx (18-10-12), nikos1400 (18-10-12), Panos 316T (18-10-12), S8N (20-10-12)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

δεν ξέρω πόσοι έχετε οδηγήσει/ζήσει με subaru και evo.

Δεν είναι τόσο κατώτερα αυτοκίνητα. Στους ελληνικούς δρόμους μάλιστα είναι και πολύ αποτελεσματικά και πολύ ασφαλή !!!! Δεν είναι φυσικά μόνο για εκκινήσεις. Στρίβουν πολύ γρηγορότερα από πολλά αυτοκίνητα ακόμα και Μ λόγω της ολισθηρότητας των δρόμων μας. Δεν νομίζω ότι χρήζουν κάποιας ιδιαίτερης φροντίδας ή τέλος πάντων κάτι τόσο διαφορετικό από ότι τα Μ. Μάλιστα τόσο τα EVO όσο και τα sti, αν η βελτίωση είναι απλά ΦΠΕ δηλώνουν αλεξίσφαιρα!

Θα σου προσφέρει ευχαρίστηση άλλου είδους σε σχέση με τα Μ αλλά ευχαρίστηση. Κάθε σχολή έχει τα δικά της ....

Δεν σου λέω να πάρεις τετρακίνητο απλά ότι καταλαβαίνω το σκεπτικό της αλλαγής.

4. The Following 8 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

alexm (18-10-12), imolarot (18-10-12), nikos1400 (18-10-12), Panos 316T (18-10-12), Ptboul (18-10-12), S8N (20-10-12), STREETRACING (18-10-12), Thomelef (18-10-12)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    επίσεις να σημειώσω ότι δεδομένης της σκατοκατάστασης με όλο αυτό το άγχος της καθημερινότητας, τουλάχιστο για μένα, μια αλλαγή αυτοκινήτου την βλέπω γενικότερα και σαν μια ανανέωση για κάτι καινούριο.
    δεν ξέρω. η αλήθεια είναι ότι είναι όντως πολύ κατώτερης κατηγορίας αυτοκίνητα.
    αν μπορούσα να το δώσω και να πάρω και κάνα τάληρο που για μένα το λογικό αυτό είναι, θα το έκανα με κλειστά τα μάτια.
    φτιαξε το σαλονι Θωμα, ή βαλε κανα δυο μπακετ.
    κανε κατι ετσι ψιλο να ανανεωσετε τη σχεση σας λιγο...
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

6. The Following 3 Users Say Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

gnx (18-10-12), Lambros46 (18-10-12), liakos (18-10-12)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Azurius Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ψηλέ άσε τις μ@λ@κίες και κράτα το εργαλείο σου. Μην μπαίνεις στην διαδικασία αυτή γιατί απλά είναι ανούσια. ΟΚ δεν λέω καλός ο ήχος του αλλά ώς εκεί. Και να στο πω και αλλιώς (γιατί έτσι σίγουρα θα πιάσεις και το υπονοούμενο, αφού τα ζεις μαζί μου τα θέματα αυτά), ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ αδερφέ. Θα ξενερώσεις πολύ γρήγορα. Για να μην πω οτι έτσι οπως οδηγάς (και που πολύ καλά ξηγιέσαι και οδηγάς έτσι) το μόνο που θα κερδίσεις είναι να κλείσεις ελευθέρας στον κάθε τουρμπινά, μηχανικό κτλ και σίγουρα θα πάθεις τα ίδια ψυχολογικά με εμένα, αφού στο κάθε μπιπ που θα κάνουν τα οργανάκια, θα ψάχνεις να δεις αν η πίεση λαδιού, οι θερμοκρασίες σου, και ο Α/F είναι σωστός. Άσε ρε Θωμά. Έχεις ένα αμάξι που μ1 192Κ χιλιόμετρα γαζώνει, ένα αμάξι που δεν περνάει απαρατήρητο και το βασικότερο ένα ΑΜΑΞΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ σε σημείο αηδίας, και εσύ μου συζητάς να το ανταλλάξεις με ένα βέβαιο τρύπιο κουμπαρά;; Πλάκα σπας;; Και μόνο που το συζητάς ρε ξάδερφε είσαι για χοντρές και όχι για ψιλές! Έλεος ρε μλκ... Και το λέω τρύπιο κουμπαρά γιατί μόνο και μόνο σε ξέρω πάάάάάάρα πολύ καλά πως οδηγάς όταν σε πιάνει η τρέλα σου. Δε θα αντέξεις όχι πέντε μέρες, ούτε πέντς δευτερόλεπτα. Απο την στιγμή που θα κλείσεις την πόρτα θα φρικάρεις. Κράτα το Μιτρίο και άσε τις μλκιες...

ΥΓ. Που καταντήσαμε ρε... Να υπερασπίζομαι ΒΜW... Ανατρίχιασα.....
    μπράβο τ'αγόριμ!! χαχαχχα το ήξερα οτι είσαι κρυφομπεμβεδάκιας!
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πάντως είναι γεγονός πως σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ Θωμά! Εδώ εγώ ρε το έχω ούτε 3 χρόνια και όλο στο car.gr είμαι! χαχαχαχα... έτσι είναι ρε οι βενζινοαίματοι! Θέλουν να τα δοκιμάσουν όλα και τα βαριούνται σχετικά εύκολα, αλλά οι καιροί δεν είναι για ηρωισμούς φίλε... Αυτό που λέει ο Νίκος είναι το ποιο σωστό κατ εμέ..κανε κάτι που θα σε κάνει να ξανακ@υλώσεις με το αυτοκίνητο τόσο ώστε να κανείς αρκετή υπομονή για να πάρεις εντέλει το ρημάδι το GT3 που τόσο γουστάρεις και σίγουρα δεν θα το βαρεθείς σε 5 χρόνια!
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

9. The Following 2 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

liakos (18-10-12), nikos1400 (18-10-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο STREETRACING Εμφάνιση μηνυμάτων
    ποσο το ειχες αγορασει θωμα το δικο σου?
    Σχεδον 49.000 48 και κατι μου ειχε βγει.
    Καιντο 2007 ηταν σχετικα καλη τιμη, δεδλμενου οτι επαιζαν απο 52-53 και λιγο παραπανω.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Athens
    Rides
    2

Προεπιλογή

Μήπως θυμάσαι πόσο έδινε ο Κορφιάτης το CSL εκείνη τη χρονιά ?

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν εχω ιδεα.
    Θυμαμαι ο αλεξ που εδινε τονδικο του 63.000 εκεινη την εποχη ομως, και ηταν ενα απο τα αμαξια που σκεφτομουν, αλλα δεν τολμουσα να συμπληρωσω την διαφορα.
    Το 15αρι που λεγαμε.
    sympether with chiefτης

/

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ααααα αυτο που λες, αν δεν κανω λαθος μεχρι πριν ενα χρονο και κατι στα 100κ δεν επαιζε?
    Ενα που ελεγαν οτι ειχε 11κ χιλιομετρα αν δεν κανω λαθος.
    sympether with chiefτης

/

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

ο Κορφιάτης το έδινε πάνω απο 70Κ..

Σελίδα 9 από 25 ΠρώτηΠρώτη ... 789101119 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP