Σελίδα 7 από 25 ΠρώτηΠρώτη ... 5678917 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 241

Θέμα: Ανησυχιες...

Rides
    0

Προεπιλογή

Ισως το ομορφοτερο Rally Car.
    M3 CSL

2. The Following User Says Thank You to chief For This Useful Post:

Ptboul (18-10-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

ισως...

4. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

S8N (20-10-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν θέλω πολύ γκάζι, γιατί το θεωρώ τελείως ανούσιο.
    αυτό που θέλω, είναι μια αλλαγή, με κάτι που μπορεί να σταθεί δίπλα στο Μ3, και δεν μιλάω ποιοτικά κτλ κτλ...
    θεωρώ πως ένα τέτοιο αμάξι με 400 άλογα, μπορεί να διαχειριστεί την δύναμη σωστά, και αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο. δεν με εξιτάρουν κάτι κατασκευές με 800 και 700 άλογα που βλέπω, γιατί πολύ απλά γνωρίζω ότι είναι μόνο για την ευθεία.
    δυστηχώς αν θές να αλλάξεις ένα Μ3 χωρίς να πληρώνεις καπέλο, πρέπει να το δώσεις για υποδιαίστερο αυτοκίνητο.
    ακόμα και να το πουλήσεις που λέει ο λόγος, πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη, γι'αυτό και σκέφτομαι την ξερή ανταλλαγή.
    βέβαια αν όλα τα αμάξια είχαν την ίδια κατρακύλα όπως το Μ3, δεν θα το συζητούσα καν, θα έδινα το δικό μου και ένα τάληρο, και τώρα θα είχα ένα 997 του 06, έστω και με βασικό εξοπλισμό, χωρίς ναβι, κτλ κτλ...
    δεν παίζει όμως.
    τες πα, ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω, αν και με πείρε τηλ χθές το παληκάρι αλλά δεν το σήκωσα.
    φαίνεται τον ξεσήκωσα για τα καλά και αυτόν, ειδικά όταν του έστειλα μαιλ με κάποιες φώτο απο το αμάξι.
    θα δούμε...
    Καλημερα Τομ. Εγω λεω να το δωσεις γιατι του χρονου δεν βλεπω να φευγει. Πιο ευκολα θα φυγει ενα 2000 κεκ παρα ενα 3200!

Rides
    0

Προεπιλογή

Ο Θωμάς θέλει να αλλάξει το Μ3ο με τουρμπατο......ΑΑΑΑαΑαΑχχχχχ χαααααααααα

Ατμόσφαιρα......στριγκλισματ α.....τσιριγματα.... Εκεί ψηλά στις 8αρες;;; Τα ξεχασες;;;

Είμαι απο το τηλ τώρα...... Μόλις πάω Σπιτι δε σε ξεπλενει ούτε ο Δουναβης.......ΠΑΠΑΡΑ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

7. The Following 3 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

alexk (18-10-12), Ptboul (18-10-12), Thomelef (18-10-12)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πάντως πουλήθηκε sti 04 με 6500 ευρώ, χωρίς προβλήματα και σε σχετικά καλή κατάσταση.
    Μπορεί σήμερα να κάνεις απλά ανταλλαγή αλλά στην πραγματικότητα η αξία του σουμπαρού είναι πιο κάτω. Όταν θα έρθει η ώρα να το πουλήσεις...δε θα φεύγει εύκολα.... είναι και 2500 κυβικά νομίζω και αυτό. Αν το κάνεις εν γνώσει σου ... καλά κάνεις.

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2801157/ του 2008 ...

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2846096/ του 2004...

και είναι τιμές που τα ζητάνε και όχι που τα δίνουμε τελικά...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vagmag : 18-10-12 στις 11:43

Περιοχή
    Under the hood
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ψηλέ άσε τις μ@λ@κίες και κράτα το εργαλείο σου. Μην μπαίνεις στην διαδικασία αυτή γιατί απλά είναι ανούσια. ΟΚ δεν λέω καλός ο ήχος του αλλά ώς εκεί. Και να στο πω και αλλιώς (γιατί έτσι σίγουρα θα πιάσεις και το υπονοούμενο, αφού τα ζεις μαζί μου τα θέματα αυτά), ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ αδερφέ. Θα ξενερώσεις πολύ γρήγορα. Για να μην πω οτι έτσι οπως οδηγάς (και που πολύ καλά ξηγιέσαι και οδηγάς έτσι) το μόνο που θα κερδίσεις είναι να κλείσεις ελευθέρας στον κάθε τουρμπινά, μηχανικό κτλ και σίγουρα θα πάθεις τα ίδια ψυχολογικά με εμένα, αφού στο κάθε μπιπ που θα κάνουν τα οργανάκια, θα ψάχνεις να δεις αν η πίεση λαδιού, οι θερμοκρασίες σου, και ο Α/F είναι σωστός. Άσε ρε Θωμά. Έχεις ένα αμάξι που μ1 192Κ χιλιόμετρα γαζώνει, ένα αμάξι που δεν περνάει απαρατήρητο και το βασικότερο ένα ΑΜΑΞΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ σε σημείο αηδίας, και εσύ μου συζητάς να το ανταλλάξεις με ένα βέβαιο τρύπιο κουμπαρά;; Πλάκα σπας;; Και μόνο που το συζητάς ρε ξάδερφε είσαι για χοντρές και όχι για ψιλές! Έλεος ρε μλκ... Και το λέω τρύπιο κουμπαρά γιατί μόνο και μόνο σε ξέρω πάάάάάάρα πολύ καλά πως οδηγάς όταν σε πιάνει η τρέλα σου. Δε θα αντέξεις όχι πέντε μέρες, ούτε πέντς δευτερόλεπτα. Απο την στιγμή που θα κλείσεις την πόρτα θα φρικάρεις. Κράτα το Μιτρίο και άσε τις μλκιες...

ΥΓ. Που καταντήσαμε ρε... Να υπερασπίζομαι ΒΜW... Ανατρίχιασα.....

10. The Following 6 Users Say Thank You to Azurius For This Useful Post:

mormon (18-10-12), Panos 316T (18-10-12), pilot (18-10-12), Ptboul (18-10-12), S8N (20-10-12), Thomelef (18-10-12)

Περιοχή
    Under the hood
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Θωμάς θέλει να αλλάξει το Μ3ο με τουρμπατο......ΑΑΑΑαΑαΑχχχχχ χαααααααααα

Ατμόσφαιρα......στριγκλισματ α.....τσιριγματα.... Εκεί ψηλά στις 8αρες;;; Τα ξεχασες;;;

Είμαι απο το τηλ τώρα...... Μόλις πάω Σπιτι δε σε ξεπλενει ούτε ο Δουναβης.......ΠΑΠΑΡΑ
    Πες του τα τον παπάρα ρε... Εγώ στέγνωσα απο σάλιο... Και να πω οτι δεν ξέρει;;; Βλέπει τι τραβάω με την @!#$$!@#$ την τουρμπίνα.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Azurius Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ψηλέ άσε τις μ@λ@κίες και κράτα το εργαλείο σου. Μην μπαίνεις στην διαδικασία αυτή γιατί απλά είναι ανούσια. ΟΚ δεν λέω καλός ο ήχος του αλλά ώς εκεί. Και να στο πω και αλλιώς (γιατί έτσι σίγουρα θα πιάσεις και το υπονοούμενο, αφού τα ζεις μαζί μου τα θέματα αυτά), ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ αδερφέ. Θα ξενερώσεις πολύ γρήγορα. Για να μην πω οτι έτσι οπως οδηγάς (και που πολύ καλά ξηγιέσαι και οδηγάς έτσι) το μόνο που θα κερδίσεις είναι να κλείσεις ελευθέρας στον κάθε τουρμπινά, μηχανικό κτλ και σίγουρα θα πάθεις τα ίδια ψυχολογικά με εμένα, αφού στο κάθε μπιπ που θα κάνουν τα οργανάκια, θα ψάχνεις να δεις αν η πίεση λαδιού, οι θερμοκρασίες σου, και ο Α/F είναι σωστός. Άσε ρε Θωμά. Έχεις ένα αμάξι που μ1 192Κ χιλιόμετρα γαζώνει, ένα αμάξι που δεν περνάει απαρατήρητο και το βασικότερο ένα ΑΜΑΞΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ σε σημείο αηδίας, και εσύ μου συζητάς να το ανταλλάξεις με ένα βέβαιο τρύπιο κουμπαρά;; Πλάκα σπας;;ΥΓ. Που καταντήσαμε ρε... Να υπερασπίζομαι ΒΜW... Ανατρίχιασα.....
    Σωστός ο παίχτης !

Αλλά όχι και ότι τα Μ3 δεν θέλουν την ανάλογη φροντίδα , ζέσταμα , λαδάκια κλπ
    τούρμπο και πράσινα άλογα

13. The Following 7 Users Say Thank You to Panos 316T For This Useful Post:

Azurius (18-10-12), imolarot (18-10-12), panose30 (21-10-12), pilot (18-10-12), Ptboul (18-10-12), S8N (20-10-12), Thomelef (18-10-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

έχει και το Μ-τρίο τα δικά του, αλλά όχι στο σημείο των υπολοίπων. ένας μου προβληματισμός είναι, ότι εγώ θέλω όποτε μου την ανάψει, να το κάνω κουδούνιχωρίς να με απασχολεί τι και πως, όπως κάνω τώρα με το αμάξι.
    με τα σκούμπυ και τα εβο, δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι στην ίδια διαδικασία, και αυτό είναι κάτι πολύ αποτρεπτικό. ίσως και το μοναδικό, μιας και τα περί σαλονιού και πλαστικών, τα έχω αφήσει σε τέταρτη - πέμπτη μοίρα.
    δεν έχω σκοπό να το πάρω και να το παντρευτώ όπως μου περνάει απο το μυαλό για το Μ3, είναι μια κίνηση για να δώσω ένα αμάξι που καβαλάω καθημερινά τα τελευταία πέντε χρόνια.
    ένα άλλο πρόβλημα που έχω, είναι ότι με όποιον τρόπο και να το δώσω το Μ3, θα αισθάνομαι πάντα αδικημένος, ενώ όταν θα φτάνει η ώρα για να πάρει δρόμο ένα σκούμπυ ή έβο, δε θα με νοιάξει καθόλου. είναι κατά πολύ υποδιαίστερα αμάξι, και το ξέρω.
    δεν ξέρω, θα δούμε. άλλη μια κλήση είχα σήμερα, την οποία και πάλι δεν απάντησα, ο παίχτης πρέπει να έχει χάσει τον ύπνο του μάλον...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Under the hood
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    ένας μου προβληματισμός είναι, ότι εγώ θέλω όποτε μου την ανάψει, να το κάνω κουδούνι χωρίς να με απασχολεί τι και πως, όπως κάνω τώρα με το αμάξι.
    Aκριβώς για αυτόν το λόγο ΔΕΝ δίνεις το Μ3 Θωμά.....

Σελίδα 7 από 25 ΠρώτηΠρώτη ... 5678917 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP