Αρχικό μήνυμα απο
Thomelef
δεν θέλω πολύ γκάζι, γιατί το θεωρώ τελείως ανούσιο.
αυτό που θέλω, είναι μια αλλαγή, με κάτι που μπορεί να σταθεί δίπλα στο Μ3, και δεν μιλάω ποιοτικά κτλ κτλ...
θεωρώ πως ένα τέτοιο αμάξι με 400 άλογα, μπορεί να διαχειριστεί την δύναμη σωστά, και αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο. δεν με εξιτάρουν κάτι κατασκευές με 800 και 700 άλογα που βλέπω, γιατί πολύ απλά γνωρίζω ότι είναι μόνο για την ευθεία.
δυστηχώς αν θές να αλλάξεις ένα Μ3 χωρίς να πληρώνεις καπέλο, πρέπει να το δώσεις για υποδιαίστερο αυτοκίνητο.
ακόμα και να το πουλήσεις που λέει ο λόγος, πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη, γι'αυτό και σκέφτομαι την ξερή ανταλλαγή.
βέβαια αν όλα τα αμάξια είχαν την ίδια κατρακύλα όπως το Μ3, δεν θα το συζητούσα καν, θα έδινα το δικό μου και ένα τάληρο, και τώρα θα είχα ένα 997 του 06, έστω και με βασικό εξοπλισμό, χωρίς ναβι, κτλ κτλ...
δεν παίζει όμως.
τες πα, ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω, αν και με πείρε τηλ χθές το παληκάρι αλλά δεν το σήκωσα.
φαίνεται τον ξεσήκωσα για τα καλά και αυτόν, ειδικά όταν του έστειλα μαιλ με κάποιες φώτο απο το αμάξι.
θα δούμε...