Kostas_1 (17-10-12)
Ναι, το κατάλαβα, αλλά έχω και προσωπική (αρνητική) άποψη, και άλλοι έχουν αρνητική άποψη (και σε αυτό το φόρουμ και αλλού) και (κατά τη γνώμη μου) θα χρειαστούν αρκετές θετικές εμπειρίες για να μετριαστούν οι αρνητικές εντυπώσεις.
Μπορεί το μαγαζί πράγματι να 'έφτιαξε' τώρα, αλλά εγώ προσωπικά δεν θα ξαναπήγαινα σε ένα μαγαζί από όπου έμεινα δυσαρεστημένος, ιδιαίτερα μάλιστα όταν το μαγαζί παραμένει υπό τον ίδιο ιδιοκτήτη.
Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του.
Kostas_1 (17-10-12)
κανεις αποψη για πουπακη στο μενιδι στην αττικη οδο?2-3 φορες εχω μεινει αρκετα ικανοποιημενος.ηθελα να ακουσω και αλλες γνωμες αν καποιος εχει παει....![]()
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).
Μιας και βρίσκομαι Πάτρα αυτές τις ημέρες ίσως κάνω εδώ την ευθυγράμμιση που σκεφτόμουν, οπότε μάλλον θα πέσει επίσκεψη στον Νίκο..
Κι εγώ περιμένω σχόλια για τον συγκεκριμένο, γιατί κάπου είχε πάρει το μάτι μου καλά λόγια, αλλά δεν θυμάμαι πού ακριβώς..
BabisStinson (18-10-12)
BabisStinson (18-10-12)
Ποση τεχνη και μαστορια χρειαζεται να βαλεις 4 βεργες σε 4 ροδες και μετα να σφιξεις 4 βιδες συμφωνα με το τι βλεπεις σε μια οθονη?
Τι δεν νοιωθω?
chief (08-01-13), Panos 316T (08-01-13)