Bazil Van Sinner (15-10-12), Nikos (15-10-12), nikos1400 (15-10-12), Thomelef (15-10-12)
Απλα σκεψου ποσοι αδαεις ανθρωποι εχουν πεσει θυματα αυτου του καραγκιοζη. Αν μου εδινες τα στοιχεια του θα τα εδινα ευχαριστως στο ΣΔΟΕ χωρις καμια σκεψη ουτε για το λαμογιο ουτε για την οικογενεια του αλητη που μπορει να ζει βασιλικα εις υγειαν των κοροιδων. Γιατι μεσα σ΄ενα σπιτι ΄΄ολοι μαζι τα τρωμε ΄΄
Wheelman φιλε μου,Βασιλης,χαρηκα πολυ!Γεννηθηκα μεσα σε μπακαλικο!Εμπορος απο τα γεννοφασκια μου λοιπον,και παντοτινος αιμοδοτης του καθε κερατα που κυβερναει!!!!Εφοριες,ΤΕΒΕ,ΔΕ Η,σεα μεα και οτι σου κατεβει στο κεφαλι!Ο κυκλος εργασιων μου και το ονομα μου στην αγορα,δεν σηκωνει ταρζανιες και απατεωνιες.Εχω ερθει αρκετες φορες σε ασχημη θεση,(ασχημη θεση ειναι για μενα οταν για παραδειγμα κολλαει ενα προιον και μενει στις αποθηκες,γιατι βγαινει ενα τετοιο τσογ***ακι και χαλαει την πιατσα,γεμιζοντας την με μαυρα,αφορολογητα και πολλες φορες παραποιημενα προιοντα,ετσι με βγαζει απ την σειρα μου,και 'στοκαρω"ερειμην φραγκα περιμενοντας ποτε θα περασει ο κομητης!!!!)
Μας μαθανε απο μικρους,ειτε απο θρησκεια(βλ.Ιουδας)ειτε απο ακομη και απο την τεχνη(βλ.Αρτεμης Ματσας),να θεωρουμε τα ΠΑΝΤΑ ρουφιανια!ΕΕΕεεεε οχι ρε φιλε,ρουφιανια ειναι να συνεχισουμε να αφηνουμε τα παρασιτα να ζουν αναμεσα μας.Προχτες μετα απο παρομοιο σκηνικο ,μουρθε εμπνευση και την εκανα υπογραφη!Θ αρχισω να το γραφω και σε τοιχους!!!!
Τερμα το Ωχ αδερφε!!!!!
Τερμα το ποτισμα της γλαστρας!!!!!Αν θελουμε να παμε μπροστα πρεπει να φτιαξουμε το δρομο!Μονο εμεις αν θελουμε θα παμε μπροστα,ολοι οι αλλοι μας θελουν εδω στον πατο,στην εξαθλιωση και στην συνεχη υποβαθμιση!!!!Λοιπον ο δρομος ειναι δυσβατος και με πολλα εμποδια........αρχιστε το ξεμπαζωμα .... η' θα μπουμε σε μια γραμμη η' θα βγουμε απ το δρομο!!!!!!
Σκιστον για να μαθει να ανταγωνιζεται στα ισα τον επισημο εμπορο
Σκιστον για το δεν εχω
Σκιστον για να μαθει το υφακι της ευρωπης!!!!!!
Δεντο παιζω αγιος
Δεν μιλαω πολιτικα,απο καπου πρεπει να γινει η αρχη.
chrisgiapz3 (15-10-12), fast-enough (15-10-12), lefterishatzi (15-10-12), oldcarskickass (16-10-12), Panos 316T (15-10-12), Vassilis ///M (15-10-12), wheelman (15-10-12)
Φιλε εμπορος με κρυφες αποθηκες δεν κοβει αποδειξεις...οεο..καποιοι θα καταλαβουν !!!
Κοιτα να παρεις πισω τα λεφτα και παρηγγειλε απο ebay...
Aτσαλακωτα...
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Οι αποδείξεις που είπες ότι στέλνουν από ebay πιάνονται στην εφορία? :Σ
Μπράβο στους εμπόρους τότε που τις κόβουν και φορολογούνται εκείνοι...
Υ.Γ Χωρίς ίχνος ειρωνείας...
chrisgiapz3 (15-10-12), Thomelef (15-10-12)