και γι αυτο οι γονεις φταινε...
οταν δινεις σε 18 χρονων παιδι 800ευρο για κινητο, οταν επειδη περασε στη σχολη ιχθυοκαλλιεργειας του παιρνεις 30κ ευρο αυτοκινητο, οταν του δινει 1,5 χιλιαρικο για διακοπες στη Μυκονο ποιος φταιει??/
θες να σου πω τι εζησα?
Εζησα και ζω μια γ..νη πιεση για τα παντα...
Εζησα και ζω να φοβαμαι να βγω απ το σπιτι μου μπας και με σκοτωσουν ή με κλεψουν...
Εζησα και ζω οταν ανοιγω την πορτα του σπιτιου μου να ειμαι στην τσιτα μπας και ειναι κανεις μεσα...
Εζησα και ζω να σκεφτομαι παντα ποιος θα μου την φερει...
Εζησα και ζω να βλεπω "¨βρωμα" "βρωμα" ακομα και στους συνομιληκους μου
Εφτασα να τελειωνω μια σχολη με το ζορι, και απ τα 12 μου χρονια να βρισκομαι σε αιθουσες και να ακουω ανθρωπους οι οποιοι θα επρεπε να ειναι σε ιδρυματα ψυχιατρικα/αποτοξινωσης...
Αφου τα περασα ολα αυτα και εχω ακομα, δεν ξερω τι θα κανω αυριο και που θα παω για να βρω μια απλη δουλεια...
Οτι ακουω γυρω μου ειναι "σκατα" και ολοι μιλουν τρομαγμενοι.... και εγω δεν εχω ξεκινησει ακομα την ζωη μου..
θες να μιλησουμε για την ΙOS 6?
γιατι οσες φορες ακουω ιστοριες δικες σας απ τα νεανικα σας χρονια απλα ζηλευω...
και δεν συγκρινω καμια ΙOS 6 με τις βολτες που καναμε οταν ημουν 6-7 χρονων με τους δικους μου, με τα ποδια στις 11 το βραδυ στην Αθηνα...
δεν συγκρινω κανενα λαπτοπ με το να εβλεπα την Αθηνα οπως την προλαβα εστω και λιγο...
Ολα πια ειναι βομβαρδισμενα, ειναι λες και ειμαστε σε πολεμο.... ανθρωποι σε κατασταση τρελας να παραμιλουν, ναρκομανεις, λαθρομεταναστες, πωλητηρια ενοικιαστηρια, εγκαταλελημενα μαγαζια....