Σελίδα 83 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 3373818283848593 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 821 έως 830 από 1003

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...9 2012

Περιοχή
    χρυσουπολη.......
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξερω για ποιον γινεται ο λογος, αλλα θα προτιμουσα να μου κοπει το @@, παρα να ψηφισω τσιμπλα-μπενι-αντωνινινινο.
    συμφωνω απολυτως ουτε τον τρυπιο ουτε το διπλοσακουλο μα ουτε τον κωλοτουμπα...........

2. The Following User Says Thank You to saulm3 For This Useful Post:

Thomelef (11-10-12)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σπυρο δεν ψηφισαμε ολοι το ιδιο ουτε αποφασισαμε μαζι...
    Μια απορια που εχω επισης ειναι που στον κορακα ειναι κρυμμενοι το 1 εκατομμυριο ανεργοι ?
    Προχθες με την φραου δεν επρεπε να ειχαν κατεβει 200 χιλιαδες τουλαχιστον κατω??
    Αλλα ο καναπες και η παπαρδολογια με ψευτοτσαμπουκαδες απο το ιντερνετ εχει κυριαρχησει...
    Μην τυχον τους πουν αντιεξουσιαστες η αναρχικους ??
    ρε κατς δεν κουραστηκες?
    Καταρχην γιατι να κατεβω στο κεντρο? να φαω ξυλο απ τους πρασινους?
    Γιατι ? για να μαζευτω εκει με συριζαιους οι οποιοι μεγαλη πλειοψηφια ειναι πασοκτζηδες δυσαρεστημενοι και ονειρο τους ειναι να βγει ο τσιπρας να φανε αλλα 4 χρονια? ή με νεοδημοκρατες που τελικα ο Σαμαρας δεν εκανε οτι ελεγε δηλαδη να αντλησει πετρελαια και να δει την νοικοκυρα στα ματια (ματι οπως θες) ή να ειμαι με τα μπαχαλακια και να φαω καμια πετρα ξοφαλτση...
    αποφασιστε τι θελετε... εγω παροτι ειμαι 22 και μ@λκς εχω μια γραμμη!
    οσους εχω ακουσει πανω απο 30... θελουν να μην χρεοκοπησουμε, να μην βγουμε απ το ευρο, να μην πληρωνουμε δανεια, να αυξηθουν οι μισθοι, να μην υπαρχουν αλλοδαποι αλλα οχι και να τους συλλαμβανουν και να τους στελνουν πισω, η Μερκελ να γινει π@τανα και να την πη..με με 5ευρο , να αυξηθουν παλι οι τιμες στα μεταχειρισμενα τα δικα τους που πουλανε αλλα να μειωθουν οι τιμες στα μεταχειρισμενα που αγοραζουν,
    ελεος...
    Ουτε στο κεντρο ουτε πουθενα... ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ!χεχε
    Για κανενα ΠΑ.ΜΕ Για κανεναν... τους σιχαθηκα...

4. The Following 7 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

GiannisRob (11-10-12), m-power_01 (12-10-12), nikos1400 (11-10-12), Ptboul (12-10-12), Stamatis (11-10-12), Stathis (11-10-12), Thomelef (11-10-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Σφυρι και δερπανι

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε κατς δεν κουραστηκες?
    .
    Ωπα γιατι γραφεις κατι που μπορει να παρεξηγηθει...
    Δεν ειμαι φερεφωνο κανενος ουτε παρακινησα κανεναν να κανει οτι γραφεις πιο κατω....
    Απορια εξεφρασα πολυ καλα τοποθετημενη ελληνικα γραμμενη.
    Επισης δεν ξερω αν σε περιλαμβανει καθοσον δεν γνωριζω αν δουλευες και εισαι ανεργος...
    Παρολα αυτα συμφωνω με το χαος των αποψεων φιλε μου, δημοκρατια εχουμε οπως λενε θα ακους ενα σωρο διαφορετικα οσο θα μεγαλωνεις...
    Καπου παντως διακρινω στα 20χρονα-25χρονα την εντονη δυσφορια για "ολους τους μεγαλυτερους που ευθυνονται" αλλα ο χαβαλες και η αδιαφορια δεν σας κανει να θελετε να αλλαξετε κατι(εξαιρεσεις παντα υπαρχουν εννοειται)...

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ωπα γιατι γραφεις κατι που μπορει να παρεξηγηθει...
    Δεν ειμαι φερεφωνο κανενος ουτε παρακινησα κανεναν να κανει οτι γραφεις πιο κατω....
    Απορια εξεφρασα πολυ καλα τοποθετημενη ελληνικα γραμμενη.
    Επισης δεν ξερω αν σε περιλαμβανει καθοσον δεν γνωριζω αν δουλευες και εισαι ανεργος...
    Παρολα αυτα συμφωνω με το χαος των αποψεων φιλε μου, δημοκρατια εχουμε οπως λενε θα ακους ενα σωρο διαφορετικα οσο θα μεγαλωνεις...
    Καπου παντως διακρινω στα 20χρονα-25χρονα την εντονη δυσφορια για "ολους τους μεγαλυτερους που ευθυνονται" αλλα ο χαβαλες και η αδιαφορια δεν σας κανει να θελετε να αλλαξετε κατι(εξαιρεσεις παντα υπαρχουν εννοειται)...
    γιατι να παρεξηγηθει?
    σου εκανα μια ερωτηση γιατι συζηταμε κουραστηκες την κατασταση ή οχι?
    και εγω απορια εξεφρασα και δεν εννοω κατι διαφορετικο απο αυτο που ρωτησα!
    Δουλευα και ειμαι φοιτητης και μαλλον το πας αλλου το θεμα γιατι εγω εννοω αλλο και εσυ αλλο...
    κανονικα δεν ειναι θεμα ανεργων και μη ειναι θεμα ολων μας...για την Μερκελ και την καθε Μερκελ και για το κρατος που ζουμε...
    ΝΑΙ εχω μεγαλη δυσφορια για τους μεγαλους και περισσοτερο για τους συνομηλικους μου, που συνεχιζουν και λενε τα ιδια, ψηφιζουν οτι ψηφιζουν και μετα κλαιγονται!
    Οταν θα προσπαθησω να αλλαξω κατι θα σου γραφω απ το κελι 32, και θα χω φαει κοσμο...
    επειδη ομως δεν θελω να φτασω εκει ...χαλαρωνω και κλεινω τα αυτια μου!
    το μονο που εχει μεινει να ζησει η γενια μου ειναι πολεμο... γι αυτο και η δυσφορια!
    συζητηση κανουμε αν ειναι να παρεξηγηθουμε πες το μου να τα σβησω ολα!

8. The Following 2 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

katsaraios (11-10-12), nikos1400 (11-10-12)

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή Τι πήγε στραβά στο αθηναϊκό Μετρό;

Μέχρις το 2004 το Μετρό ήτο μιά υγιής κερδοφόρα επιχείρηση, πεντακάθαρο και ασφαλές...
    με ευγενικούς και πρόσχαρεις υπαλλήλλους.

Οι έλεγχοι των εισιτηρίων σε πετύχαιναν επί ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑΣ βάσης (και ΕΝΤΟΣ των συρμών)

Μετά το 2004 όπου ο Στυλιανίδης έχωσε το ΜΙΣΟ χωριό του μέσα...

....το Αττικό Μετρό (παρά την δημοφιλία του και την αυξημένη κίνηση επιβατών) χρόνο-με τον-χρόνο οδηγήθηκε σε συνθήκες αλήστου μνήμης Ολυμπιακής και ΟΣΕ. Ζημιογόνο δηλαδής.

Τα "νυχτερινά επιδόματα" είναι τα υψηλώτερα απ'όλων των Έλληνων εργαζομένων(+40%)

Βάρδιες θεωρούνται οι 7,5 ώρες, που σημαίνει ότι στο καθημερινό οχτάωρο, η μισή επιπλέον ώρα πληρώνεται ως ΥΠΕΡΩΡΙΑ. Αθροίστε τώρα τις "υπερωρίες" ανά μήνα!

Έλεγχο εισιτηρίων έχω να πετύχω πάνω από πέντε χρόνια...

Που-και-που στήνονται ελεγκτές ΜΟΝΟ στις εξόδους του Σταθμού του Συντάγματος, όπου φυσικά τα γατόνια του "ΔΕΝ ΠΛΕΡΩΝΩ" είναι ενημερωμένα και τον αποφεύγουν. Κατεβαίνουν μιά στάση πριν ή μετά...

Η έλλειψη καθαριότητας και οι επαίτες θυμίζουν ολοένα τον παλαιό Ηλεκτρικό.

Μιά κασσέτα απλά μας προειδοποιεί να "προσέχουμε τα προσωπικά μας αντικείμενα" και χεστήκαμε γενικώς...

Οι υπάλληλοι έχουν μεταμορφωθεί σε στ******στές ολκής. Στην "αλλαγή" μηχανοδηγού στον σταθμό της Εθνικής Αμύνης, 1000+ άτομα μέσα στον Συρμό περιμένουν επί πεντάλεπτο πότες θα δεήσει η σκάντζα βάρδια να εκτελεστεί...

Έτσι στήνονται οι υγιείς επιχειρήσεις κι έτσι καταντάνε μετά από Κρατικές παρεμβολές... Προφανώς ο Μητροπολιτικός σιδηρόδρομος απασχολεί διπλάσιο αριθμό υπαλλήλων απ' όσους χρειάζεται... οι οποίοι εκτός από άχρηστοι είναι και άσχετοι με το αντικείμενο κι άντε τράβα τώρα να τους απολύσεις...

Υπάρχει κάτι που δεν καταλάβατε;

πηγή : lifo.gr

10. The Following 8 Users Say Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

aristent (11-10-12), Bitz (12-10-12), hades7 (11-10-12), Kostas_1 (12-10-12), nikos1400 (11-10-12), Ptboul (12-10-12), Stathis (11-10-12), Thomelef (11-10-12)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σπυρο δεν ψηφισαμε ολοι το ιδιο ουτε αποφασισαμε μαζι...
    Μια απορια που εχω επισης ειναι που στον κορακα ειναι κρυμμενοι το 1 εκατομμυριο ανεργοι ?
    Προχθες με την φραου δεν επρεπε να ειχαν κατεβει 200 χιλιαδες τουλαχιστον κατω??
    Αλλα ο καναπες και η παπαρδολογια με ψευτοτσαμπουκαδες απο το ιντερνετ εχει κυριαρχησει...
    Μην τυχον τους πουν αντιεξουσιαστες η αναρχικους ??
    Γιώργο
    Όπως είπε και κάποιος ανωνυμος ...
    Τόσοι θα κατέβαυν μπορει και περισσοτεροι στους δρόμους αν απαγορευσουν να έρθει στην Ελλάδα το iPhone 5 ...

Θωμά
    Δεν νομίζω ότι είναι ανίκανοι , κατι άλλο μάλλον είναι!!

Μπάουερ
    Το ποιους ψηφίσαμε και ποιοι μας προέκυψαν σηκώνει πολυ κουβέντα, αυτο όμως που είναι αναμφισβήτητο είναι ότι αλλα έλεγαν προεκλογικά και ο κόσμος βασίστηκε πάνω τους.

12. The Following 4 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

katsaraios (11-10-12), nikos1400 (11-10-12), Panos 316T (12-10-12), Thomelef (11-10-12)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

γιατι να παρεξηγηθει?
    σου εκανα μια ερωτηση γιατι συζηταμε κουραστηκες την κατασταση ή οχι?
    και εγω απορια εξεφρασα και δεν εννοω κατι διαφορετικο απο αυτο που ρωτησα!
    Δουλευα και ειμαι φοιτητης και μαλλον το πας αλλου το θεμα γιατι εγω εννοω αλλο και εσυ αλλο...
    κανονικα δεν ειναι θεμα ανεργων και μη ειναι θεμα ολων μας...για την Μερκελ και την καθε Μερκελ και για το κρατος που ζουμε...
    ΝΑΙ εχω μεγαλη δυσφορια για τους μεγαλους και περισσοτερο για τους συνομηλικους μου, που συνεχιζουν και λενε τα ιδια, ψηφιζουν οτι ψηφιζουν και μετα κλαιγονται!
    Οταν θα προσπαθησω να αλλαξω κατι θα σου γραφω απ το κελι 32, και θα χω φαει κοσμο...
    επειδη ομως δεν θελω να φτασω εκει ...χαλαρωνω και κλεινω τα αυτια μου!
    το μονο που εχει μεινει να ζησει η γενια μου ειναι πολεμο... γι αυτο και η δυσφορια!
    συζητηση κανουμε αν ειναι να παρεξηγηθουμε πες το μου να τα σβησω ολα!
    Εισαι εξυπνο παληκαρι και Αεκτζης και ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ παραξηγηθηκα..
    Αυτο το κουραστηκες ισως εγω το εξελαβα λανθασμενα οτι παπαγαλιζω αυτα που λενε τα κορακια των κομματων..
    Δεν υπαρχει παρεξηγηση.
    Να ξερεις παντως οτι ολοι οσοι ειναι στο καλοστημενο σεναριο εξαθλιωσης των παντων εκει ακριβως πονταρουν και το αποδεικνυουν..
    Στον φοβο την τρομοκρατηση και την νωχελικοτητα της μαζας....
    Λυπαμαι μονο ρε συ γιατι οι χειροτεροι λακεδες παντα ξετρυπωνουν σαν τους αρουραιους χαντακια να βρισκονται μεσα στα κολπα...

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

14. The Following 2 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Ptboul (12-10-12), spar@ (11-10-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και ομως πιστευω ακραδαντα πλεον οτι ειναι τελειως αχρηστοι, η για να το πω ακομα καλυτερα, δεν υπαρχει η ανδρεια και παλικαρια για να αλλαξουν τα πραγματα.
    Καθε ενας απο αυτους εχει απο κατω του χιλιους δυο παρατρεχαμενους που εχει βολεψει, και εκει κολαει η δουλεια.
    Επισεις, ολοι μα ολοι ειναι βρωμικοι μεχρι εκει που δεν παει, ειτε επειδη εχουν κλεψει, ειτε χιλιους δυο αλλους λογους.
    Ακομα και ο μπενι που η οικονομικη του κατασταση δεν δικαιολογει οικονομικες ατασταλειες εις βαρος του κρατους, εκανε την γκελα του αποκρυπτωντας πληροφοριες φοροδιαφυγης εδω και δυο χρονια, οταν οι ιδιοι βγαινουν και φωναζουν για την παταξη της.
    Ολο το πολιτιμο σκηνικο ειναι ενα μεγαλο φιασκο, και δυστηχως οι μοναδικοι που μιλανε για μερικα πραγματικα προβληματα ειναι η ΧΑ. Βεβαια και αυτοι το παιχνιδακι τους παιζουν, οπως και ολοι οι υπολοιποι.
    Γενικως, δεν μπορουν να βαλουν φωτια στο καλυβι που εφτιαχναν τοσα χρονια.
    Δεν μπορω να διανοηθω οτι τυποι σαν τον φωτοπουλο δεν εχουν παρει ταχυδρομιμος την απολυση τους ακομα, και εχουμε να τους καμαρωνουμε καθημερινως στο γυαλι.
    Λετε για την επισκεψη της μερκελ, οταν ο νταβουτογλου επισκευτηκε τον μειμαρακη.
    Επισκεψη ελλαδας τουρκιας, την περιοδο που η μια ειναι στο αποκορυφωμα της αναπτυξης, ενω η δευτερη ειναι στο μεγαλυτερο χαλι που ποτε υπηρξε, συμφωνα με τα δεδομενα της εποχης.
    Μπορει να ειναι και συνομωσια. Δεν ξερω. Ξερω αυτο που ακουσα σημερα ομως. Οτι ετσι οπως εφτασαν την κατασταση, ενα ευρω περικοπη η επιπλεον φορος, ισσοδυναμει με απωλεια της ταξεως του εναμιση ευρω. Και ομως τα ιδια παντελακη μου, τα ιδια παντελη μου.
    Δεν ξερω, ειμαι πλεον απογοητευμενος.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

16. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Nino (11-10-12), Panos 316T (12-10-12), Ptboul (12-10-12)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

και κλεινω τα αυτια μου!
    sup:
    Όλα τα αλλα τα έζησε... Φτώχεια κακουχίες πείνα προβλήματα στην iOS 6

18. The Following 2 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

nuovo.. (11-10-12), Panos 316T (12-10-12)

Σελίδα 83 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 3373818283848593 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP