Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1003

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...9 2012

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σπυρο δεν ψηφισαμε ολοι το ιδιο ουτε αποφασισαμε μαζι...
    Μια απορια που εχω επισης ειναι που στον κορακα ειναι κρυμμενοι το 1 εκατομμυριο ανεργοι ?
    Προχθες με την φραου δεν επρεπε να ειχαν κατεβει 200 χιλιαδες τουλαχιστον κατω??
    Αλλα ο καναπες και η παπαρδολογια με ψευτοτσαμπουκαδες απο το ιντερνετ εχει κυριαρχησει...
    Μην τυχον τους πουν αντιεξουσιαστες η αναρχικους ??
    ρε κατς δεν κουραστηκες?
    Καταρχην γιατι να κατεβω στο κεντρο? να φαω ξυλο απ τους πρασινους?
    Γιατι ? για να μαζευτω εκει με συριζαιους οι οποιοι μεγαλη πλειοψηφια ειναι πασοκτζηδες δυσαρεστημενοι και ονειρο τους ειναι να βγει ο τσιπρας να φανε αλλα 4 χρονια? ή με νεοδημοκρατες που τελικα ο Σαμαρας δεν εκανε οτι ελεγε δηλαδη να αντλησει πετρελαια και να δει την νοικοκυρα στα ματια (ματι οπως θες) ή να ειμαι με τα μπαχαλακια και να φαω καμια πετρα ξοφαλτση...
    αποφασιστε τι θελετε... εγω παροτι ειμαι 22 και μ@λκς εχω μια γραμμη!
    οσους εχω ακουσει πανω απο 30... θελουν να μην χρεοκοπησουμε, να μην βγουμε απ το ευρο, να μην πληρωνουμε δανεια, να αυξηθουν οι μισθοι, να μην υπαρχουν αλλοδαποι αλλα οχι και να τους συλλαμβανουν και να τους στελνουν πισω, η Μερκελ να γινει π@τανα και να την πη..με με 5ευρο , να αυξηθουν παλι οι τιμες στα μεταχειρισμενα τα δικα τους που πουλανε αλλα να μειωθουν οι τιμες στα μεταχειρισμενα που αγοραζουν,
    ελεος...
    Ουτε στο κεντρο ουτε πουθενα... ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ!χεχε
    Για κανενα ΠΑ.ΜΕ Για κανεναν... τους σιχαθηκα...

2. The Following 7 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

GiannisRob (12-10-12), m-power_01 (12-10-12), nikos1400 (12-10-12), Ptboul (12-10-12), Stamatis (11-10-12), Stathis (11-10-12), Thomelef (11-10-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP