Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 23

Θέμα: Πιστα Formula 1 Στην Πατρα

Rides
    0

Προεπιλογή

Θα τα μειώσουν ;; Να σε πληρώνουν πρέπει για να περάσεις !

Εχουν εισπράξει στο μεταξύ ΤΑ εκατομμύρια και το μόνο που εκαναν ηταν να γεμισουν το δρομο κορινες . Ουτε ένα μέτρο δρόμου !

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ntinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για την Κορινθου - Πατρων εχει ακουστει τιποτα, ή "Ολα τα ειχε η Μαριωρη, ο φερεντζες της ελειπε"....
    Εγω ξερω οτι η πιστα θα γινει σιγουρα στην Πατρα αλλα η Κορινθου-Πατρων θα παραμεινει ετσι οπως ειναι,για να εκπαιδευει τους οδηγους και να τους κραταει σε εγρηγορση μεχρις οτου φτασουν στην πιστα!
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

3. The Following 4 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

manos///3 (09-10-12), Moufas E46 (09-10-12), Ptboul (09-10-12), Vassilis ///M (10-10-12)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω ξερω οτι η πιστα θα γινει σιγουρα στην Πατρα αλλα η Κορινθου-Πατρων θα παραμεινει ετσι οπως ειναι,για να εκπαιδευει τους οδηγους και να τους κραταει σε εγρηγορση μεχρις οτου φτασουν στην πιστα!
    Εγώ που έχω φάει τα νιάτα μου σε αυτόν τον δρόμο με πάνω από 50.000χλμ στο αθήνα-πατρα ,παίρνω λισανς?

5. The Following 2 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

alexk (09-10-12), Samaro (09-10-12)

Περιοχή
    Πειραιας
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ που έχω φάει τα νιάτα μου σε αυτόν τον δρόμο με πάνω από 50.000χλμ στο αθήνα-πατρα ,παίρνω λισανς?
    μια απο τα ιδια, καταγωγη του πατερα εξω απο το Αιγιο , απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου, πανω-κατω αυτον τον κολοδρομο , εδω και 36 χρονια , καποτε καναμε 2,5-3 ωρες να παμε με ASCONA 1200 εν ετη 1985 , και εαν ειχε κινηση την κυριακη για επιστροφη, βαραγαμε κατι 4ωρα , τα χρονια περασαν ο χρονος ταξιδιου κατεβηκε αισθητα, τα αυτοκινητα εγιναν ποιο γρηγορα, ποιο ανετα, ποιο ασφαλη , αλλα η σαρκοφαγος που λεγετε κορινθου - πατρων ζει και βασιλευει καταπινοντας ζωες

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    License αγωνιστικη με προνομια παιρνεις!!Σε οποιον αγωνα παρεις μερος,μπαινεις κατευθειαν 8αδα χωρις ανταγωνισμο!!!
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ntinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για την Κορινθου - Πατρων εχει ακουστει τιποτα, ή "Ολα τα ειχε η Μαριωρη, ο φερεντζες της ελειπε"....
    Πολυ ευστοχο
    Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πριν από 2 μήνες μετακόμισα από την Πάτρα (τελείωσε η φοιτητική ζωή...), ο δρόμος (Κορίνθου-Πατρών) είναι από τους τραγικότερους της Ελλάδας και στην συγκεκριμένη πόλη τα έργα γίνονται με ρυθμό χελώνας. Όσοι είστε στην Πάτρα απλά σκεφτείτε πόσο καιρό έκαναν να φτιάξουν τον δρόμο για Βραχνέικα, που δεν έχει τελειώσει νομίζω ακόμα. Πρέπει να ξεκίνησε και 5 χρόνια πριν.. Πόσες φορές έχουν φτιάξει, χαλάσει και ξαναφτιάξει την Πλατεία στα Ψηλαλώνια, κ.α..

Οπότε Formula 1 δύσκολα έως απίθανα εκτός αν έρθει ο ίδιος ο Ecclestone και κάνει τα κουμάντα του, έχει βρει από μόνος του επενδυτές, τον βοηθήσουν και με το νομοσχέδιο για έργα express, κλπ.

Για την Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών τώρα που μπλοκαρίστηκαν και τα έργα λόγω οικονομίας εκεί κοντά στο 2020 το βλέπω να γίνεται η παράδοση του έργου. Τα διόδια όμως για τον !@#$%δρομο τα χρεώνουν κανονικά σε όσους δεν παίρνουν τις παρακάμψεις και αποφεύγουν το δικαστήριο για τον αν είναι παράνομη η χρέωσή του με συνεχόμενες αναβολές γιατί θα δημιουργηθεί δεδικασμένο και θα χάνουν συνέχεια μετά..
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BabisStinson : 09-10-12 στις 15:49

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πρέπει να γίνει. Μόνο αυτό έλλειπε απο τον τόπο ώστε να είναι μια σύγχρονη χώρα. Μια πίστα F1 !

11. The Following 2 Users Say Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

bill_m3 (09-10-12), nikos1400 (09-10-12)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πρέπει να γίνει. Μόνο αυτό έλλειπε απο τον τόπο ώστε να είναι μια σύγχρονη χώρα. Μια πίστα F1 !
    ειναι μια καλη ευκαιρια να "φαγωθουν" αρκετα λεφτα...
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

13. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

Bassakos (10-10-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

Και η απάντηση-ρεζίλι του "DielpisF1" για τη πίστα της Χαλανδρίτσας...

https://www.pitpass.com/47572-A-rebuttal-from-Greece

Nikos

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP