Πωλητές της BMW. Τρομερή κατάρτηση. Πριν κανά μήνα ένας απο αυτούς όταν τον ρώτησα για την επερχόμενη 114 μου είπε ότι μάλλον θα είναι μικρότερη σε όγκο. Τόινγκ !
Πωλητές της BMW. Τρομερή κατάρτηση. Πριν κανά μήνα ένας απο αυτούς όταν τον ρώτησα για την επερχόμενη 114 μου είπε ότι μάλλον θα είναι μικρότερη σε όγκο. Τόινγκ !
S8N (08-10-12)
Καλα τα λεμε,
αλλα μηπως να μπορουσαμε να κανουμε κατι σαν καταναλωτες;
Αν για παραδειγμα αυτη τη συζητηση μπορουσαμε να την κοινοποιησουμε στο ευρυ κοινο ή να ενημερωσουμε τα κεντρικα της BMW, δε θα ειχαμε καποιο οφελος σαν καταναλωτες;
Νομιζω το γεγονος οτι ολα αυτα μενουν μεταξυ μας (ή καλυτερα μεταξυ μικρων ομαδων φιλων, σχετικών ή τρελαμένων) κανουν τους πωλητες αντιπροσωπους να θεωρουν τους πελατες μοσχαρια.
Πραγματικα ψαχνω καπου να κοινοποιησω την ιστορια μου και δε βρισκω τιποτα.
Ιδιαιτερα την εποχη που ακομα και τα περιοδικα ειδικου τυπου ψαχνουν αναγνώστες με το δικανο, φοβαμαι οτι δε θα τα βαλουν ποτε με αυτους που τους παρεχουν αυτοκινητα "δοκιμων".
Φιλε μου νομιζω το πας λιγο μακρυα και διχως λογο τωρα.
Το οτι θελουν αυτοι να δισφημιζοντ;ι μονοι τους, ειναι προβλημα τους, και κακο κανουν στον εαυτο τους και μονο.
Δοξα το θεο ολοι ματακια εχουν και ξερουν να κρινουν την κατασταση ενος προιοντος που διατιθεται προς πωληση.
Το οτι υπαρχει εκει ενας χλεχλες που τον βαπτισαν πωλητη και προσπαθει να σου πει οτι το αχουρι που πουλαει ειναι αμαξι, ειναι αλλη υποθεση.
Γενικα την ζημια την κανουν μονοι τους, γι'αυτο και εχουν τοσο κακο ονομα πλεον στην αγορα.
sympether with chiefτης
Κωνσταντίνε, με την Achaia Motors που υπάρχει ακόμα, τι ακριβώς παίζει?
GiannisRob (09-10-12)