Σελίδα 5 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 345
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 45 από 45

Θέμα: Ασφαλεια για Μ3

Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή

αν σας νοιαζει για επαρχια .... γραφτε μου στο ονομα μου τα αμαξια σας και σας τα ασφαλιζω απο δω εγω
    ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)

2. The Following 2 Users Say Thank You to halkida116mpack For This Useful Post:

mark e92 (07-10-12)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο STAM Εμφάνιση μηνυμάτων
    επειδη ασχολουμε με το χωρο τα παντα μπορουν να γινουν για να βγει ενα συμβολαιο επαρχια..ολο και καποια παραθυρα ανοιγουν που και που σε καποια εταιριες αλλα οχι για ολους οπως φυσικα και οι κομπινες υπαλληλων..τωρα απο εκει και περα εχεις μ3 καλυτερα να δωσεις 50 ευρω ποιο πανω να πας σε μια σωστη ασφαλιστικη να εχεις το κεφαλι σου ησυχο
    Στην ασφάλιση, όπως σε όλες τις υπηρεσίες, εκτός από τη τιμή υπάρχει και η ποιότητα (τυχόν κλοπή, φιλική δήλωση, κτλ)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο STAM Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν δινουν ολες οι εταιριες τα ιδια..επισης αν γινει κανενα σοβαρο ατυχημα ισως υπαρχει θεμα με την αποζημειωση οταν εχεις επαρχια δηλωμενο το αμαξι και δεν μενεις εκει μονιμα..επισης μεγαλο ρολο παιζουν και οι οροι για καθε καλυψη που συνηθως στις μικροτερες εταιριες δεν ειναι και υπερ μας οχι πως δεν συμβαινει και σε αρκετες μεγαλες αυτο..
    Δηλ. πρεπει να τρακαρεις μονο στην περιοχη που μενεις? εγω που ειμαι Αθηνα καθε βδομαδα (Π-Σ-Κ ) εχω προβλημα???

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο doctore Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στην ασφάλιση, όπως σε όλες τις υπηρεσίες, εκτός από τη τιμή υπάρχει και η ποιότητα (τυχόν κλοπή, φιλική δήλωση, κτλ)
    ακριβως..οπως αν μπουμε σε βαθος με τις καλυψεις το πρωτο που κοιταμε ειναι τα ποσα..

πχ.1)κεφαλαιο για θραυση κρυσταλων αλλες εχουν 3000ευρω αλλες 1000 και με απαλαγη..
    2)νομικη προστσια αλλες 3000 ευρω αλλες 15000..
    3)φυσικα φαινομενα σου λεει..αλλα μερικες δεν δεχονται να αποζημειωσουν για χαλαζι..μερικες εχουν και μια απαλαγη 200+ευρω..
    4)μην πουμε για την καλυψη μερικη κλοπη που μερικες δεν σε αποζημειωνουν αν σου κλεψουν το ραδιο cd

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλ. πρεπει να τρακαρεις μονο στην περιοχη που μενεις? εγω που ειμαι Αθηνα καθε βδομαδα (Π-Σ-Κ ) εχω προβλημα???
    οχι ακριβως..αλλα οταν ειναι να μπει το χερι βαθια στην τσεπη θα ψαξουν συμφωνα με τη φορολογικη σου δηλωση που μενεις στην πραγματικοτητα και τι εχεις δηλωσει στο ασφαλιστηριο..

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 345

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP