Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
Βρε μουχλα, ειμαι φουλ m pack απο την μανα του το εργαλειο.....τιποτα δε θυμασαι.....
Ωχ δεν το θυμόμουν καθόλου. Μόνο τις ζάντες θυμάμαι αχαχαχα. Για τα μπάζα είμαι. χαχαχα

Το quickshift έχει να κάνει με τους μοχλούς που όλοι ξέρουμε. Μοχλός για παράδειγμα είναι ο λοστός που όταν πάμε να σηκώσουμε ένα κιβώτιο δημιουργούμε μια "τραμπάλα". Όσο πιο μακρύς είναι ο μοχλός απο την μεριά μας τόσο λιγότερη δύναμη πρέπει να βάλουμε αλλά αυξάνουμε και το μήκος της διαδρομής που θα τον πιέσουμε για να ανασηκωθεί το κιβώτιο.

Έτσι είναι και με το quickshift. Μικραίνεις την διαδρομή και αναγκαστικά σκληραίνεις τον λεβιέ. Επίσης, δεν είναι αναγκαίο να κοντήνει το μήκος του λεβιέ προς τα κάτω και να χωθεί μέσα στην φούσκα αφού τα στα πιο ακριβά συστήματα δεν αλλάζεται το μήκος της άρθρωσης απο την μπίλια αλλά ολόκληρο το σύστημα. Δεν βρίσκω φωτό απο το performance αλλά εδώ φαίνεται "όλο το σύστημα":

Σημαντικό πλεονέκτημα του performance είναι οτι μπορείς να κρατήσεις τον εργοστασιακό λεβιέ όπως αυτόν του m-pack που εμένα προσωπικά μου αρέσει ή να βάλεις αυτόν που έχει μέσα το πακέτο της performance...