sorry τι αμαξι εχεις??
sorry τι αμαξι εχεις??
Ε36 mpack
Γιαννη σε Ε46 που εχω βαλει (45 ευρω κοστος) ειναι μεγαλη η διαφορα στην αισθηση
πολυ πιο σφιχτο και κοντο στην διαδρομη του,μαλιστα οταν το δοκιμασε ενα "παλιο" μελος του φορουμ πηγε να πεταξει το μπαχαλολεβιε στο δικο του γιατι ηταν σαν να αλλαζε ταχυτητες σε παλιο λεωφορειο
πιστευω οτι και στο δικο σου μοντελο θα εχει μεγαλη διαφορα
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Ποια τα μειονεκτήματα του short shift??????
κατσαραιος που τα πουλανε αυτα το δικο σου ειναι καλο?
ειναι δησκολο στην τοποθετηση?
οπισθεν π.χ μπενει ευκολα??
ευχαριστω!
μεχρι τωρα δεν εχω δει προσωπικα καποιο.
το δικο μου ειναι της bmw ,οπου και να ρωτησεις σε εξουσιοδοτημενο το εχουν,κοστος δεν γνωριζω με τοποθετηση αλλα σαν κοματι εκανε 45 ευρω .
ολες οι ταχυτητες μπαινουν πιο σφιχτα,και μικραινει πολυ η διαδρομη και τυχον τζογος στις αλλαγες.
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Έτσι είναι όπως τα λέει ο Γιώργος. Θα σου αρέσει! Το έχω κι εγώ (της BMW)
Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι από τη μπίλια και κάτω. Αυτός με την κοντή διαδρομή είναι αυτός με τη μεγαλύτερη απόσταση από τη μπίλια ως τον πείρο. Είναι επίσης πιο κοντός από τη μπίλια ως την κορυφή.
![]()
Ωχ δεν το θυμόμουν καθόλου. Μόνο τις ζάντες θυμάμαι αχαχαχα. Για τα μπάζα είμαι. χαχαχα
Το quickshift έχει να κάνει με τους μοχλούς που όλοι ξέρουμε. Μοχλός για παράδειγμα είναι ο λοστός που όταν πάμε να σηκώσουμε ένα κιβώτιο δημιουργούμε μια "τραμπάλα". Όσο πιο μακρύς είναι ο μοχλός απο την μεριά μας τόσο λιγότερη δύναμη πρέπει να βάλουμε αλλά αυξάνουμε και το μήκος της διαδρομής που θα τον πιέσουμε για να ανασηκωθεί το κιβώτιο.
Έτσι είναι και με το quickshift. Μικραίνεις την διαδρομή και αναγκαστικά σκληραίνεις τον λεβιέ. Επίσης, δεν είναι αναγκαίο να κοντήνει το μήκος του λεβιέ προς τα κάτω και να χωθεί μέσα στην φούσκα αφού τα στα πιο ακριβά συστήματα δεν αλλάζεται το μήκος της άρθρωσης απο την μπίλια αλλά ολόκληρο το σύστημα. Δεν βρίσκω φωτό απο το performance αλλά εδώ φαίνεται "όλο το σύστημα":
Σημαντικό πλεονέκτημα του performance είναι οτι μπορείς να κρατήσεις τον εργοστασιακό λεβιέ όπως αυτόν του m-pack που εμένα προσωπικά μου αρέσει ή να βάλεις αυτόν που έχει μέσα το πακέτο της performance...
λεβιε αφηνουμε τον δικο μας π.χ?
η ειναι σετ?
και λογικα για να μπει θα πρεπει να βγαλεις πολυ πραμα ε?